Community Status Updates
Kai → Elizabeth
:himitsu: E, Είμαι φοβερά φιλοσοφημένο άτομο, πώς να το κάνουμε;
Πέρα από την πλάκα, αποδέχομαι ότι μπορεί να τους ενοχλεί ορισμένους να βλέπουν συζητήσεις μεγάλης έκτασης ή να θεωρούν χαζή την ανάλυση κάποιων πραγμάτων αλλά από εκεί και πέρα είμαι τις άποψης ότι αν κάτι δε σε ενδιαφέρει μπορείς απλά να σταματήσεις να δίνεις σημασία και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Τα threads υπάρχουν για σχολιασμό και είναι λογικό διαβάζοντας ή βλέποντας τη δουλειά κάποιου να θέλεις να σχολιάσεις σημεία που σου έκαναν εντύπωση, σημεία που είχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα ή να φτάνεις μέχρι και σε φιλοσοφικές συζητήσεις έχοντας ως βάση τις κινήσεις ενός χαρακτήρα. Ειδικά δουλείες όπως τις Mizuhiro προσφέρονται για τέτοιες συζητήσεις γιατί μπορεί να μην έχω διαβάσει όλες τις δουλειές τις αλλά σε ορισμένες που έχω διαβάσει οι χαρακτήρες της γενικότερα ψάχνονται. Στο Afterschool Nightmare που είναι και λίγο πιο αλληγορικά τα πράγματα σε ορισμένα θέματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο εκτεταμένες αναλύσεις.
Εγώ πάντως το χάρηκα γενικότερα. Ελπίζω να σε πετύχω και σε άλλα threads (^-^)
Dec 15 2011 11:14
Elizabeth → Kai
Ευχαριστώ Kai :) Όχι δεν με έκανες να νιώσω άσχημα απλώς σκέφτηκα ότι "Ωχ μάλλον το παράκανα για να μου το λένε". Πάντως επειδή κάποιοι, που προφανώς δεν μπορούν να εκτιμήσουν τέτοιου είδους συζητήσεις, άρα δείχνει και το ποιόν τους, σου λένε να "το κόψεις" δεν είναι λόγος να ξενερώσεις, γράψ'τον στα παλιά σου τα παπούτσια εκτός κι αν νομίζεις πως έχει όντως δίκιο, που πολύ αμφιβάλω, γιατί εγώ ευχαριστήθηκα πολύ τη συμμετοχή σου στη συζήτηση γιατί δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σε πιο φιλοσοφικό επίπεδο.
Edit: Δεν κάνει τίποτα :byejg9:
Dec 15 2011 10:20
Kai → Elizabeth
Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην τα μικρύνεις καθόλου τα posts σου. Γενικότερα, σε rl συζητήσεις κυρίως, παραπονιόμαστε που δε γίνονται συζητήσεις μέσα στα threads. Ούτε συγγνώμη να ζητάς. Κατ' αρχήν ο κύριος λόγος που μπήκα να γράψω στο thread για πρώτη φορά ήταν γιατί γινόταν συζήτηση και μου άρεσε. Δυστυχώς δεν αρέσει σε όλους και τελευταία αρχίσαμε να ψιλοαντιδράμε σε τέτοια σχόλια του τύπου "κόψτε το" (ναι, έχω πρόσφατο παράδειγμα). Θες δε θες όμως, ξενερώνεις λίγο.
Γενικότερα δεν το είπα για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα ούτε για να μειώσεις το μέγεθος των post σου με λίγα λόγια. Βασικά, συνέχισε έτσι. Ίσως να μάθουν κι άλλοι να κάνουν συζητήσεις μέσα σε threads και να μην γράφουν "ουάου, φοβερό κεφάλαιο, τα έσπασε" μόνο.
Edit: Thanks for the add.
Dec 15 2011 08:46
Elizabeth → Kai
Μα νομίζω ότι κάνουμε πολύ ωραία συζήτηση και δεν ενοχλάμε κανένανα lol. Γιατί να θέλει κανείς να το "κόψουμε"; Εντάξει, όντως η ανάλυση είναι εκτεταμένη αλλά ζήτησα εξαρχής συγγνώμη γι'αυτό. Πάντως ευχαριστώ που μου το είπες γιατί αλλιώς δεν θα το ήξερα. Από 'δω και 'μπρος τα πόστ μου θα είναι μικρότερα εκτός κι αν είναι ειδική περίπτωση.Οκ;
Dec 15 2011 08:36
demonicMC → God Clande
Καλημέρα φίλε μου (η καλησπέρα ανάλογα με το πότε θα δεις το ποστ). Ευχαριστώ για το Friend Request, αλλά , και το ρωτάω
από απλή περιέργεια) με έκανες add?
Dec 15 2011 08:28
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ερώτηση: τι είναι αυτό το pesto ala genovese που βλέπω παντού; Περαστικά και σιδερένια!!
Dec 15 2011 04:33
Vagelio → Kenny
Kenny, γίνεται να αφαιρέσεις το X-mas από τον τίτλο του thread? [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10722[/url]
Eυχαριστώ ^_^
Dec 14 2011 22:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω ευχαριστώ ευχαριστώ! Ναι αν συνεχίσει ετσί μπορεί...Θα δω. Πεινάω και δε βοηθάει οπότε μόλις φάω θα ξέρω για σίγουρα :kakaka:
Επίσης, ότι να ναι, έχω λιώσει στον mentalist!
Dec 14 2011 21:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μάλιστα. Ελπίζω να σου περάσει το βράδυ κι αν δεις πως δε γίνεται τίποτα πάρα κι ένα χάπι, τι να γίνει.
Dec 14 2011 21:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Εγώ κλαίγομαι οπότε καλά κάνεις και λες κάτι κι εσύ! xD
Η φωνή μου είναι σχεδόν καλά -αν κι τον λαιμό μου τον νιώθω σαν γυαλόχαρτο όταν καταπίνω- αλλά ο πονοκέφαλος χάλιαεπειδή ζαλίζομαι αμα σηκωθώ. Αλλά πυρετός nada.
Dec 14 2011 21:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Και αυτό! Βασικά εσύ είσαι και άρρωστη... εγώ κάθομαι και απλά λέω "τι να κάνω τώρα";
Αλήθεια, σε πέρασε καθόλου;
Dec 14 2011 21:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kι εγώ, υπερβολικά...Πότε θα ρθει το Σάββατο? Να φύγει ο πονοκέφαλος να ρθουν και τα γλυκά!
Dec 14 2011 21:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed