Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → yami no chikara
Είσαι απαίσιος.
Επίσης, η φωνή μου τώρα είναι μια χαρά ΧΑ!
ΥΓ Εμένα μ'αρέσει δυστυχώς για σένα και δεν την αλλάζω. Επίσης, το user name μου είναι μια χαρά! Δε ήξερα ότι δε σ'αρέσουν οι μπουγάτσες...
Dec 15 2011 22:38
yami no chikara → Fallen_Mpougatsa
eimai o stelios apla se trollarw...
epishs o hraklhs leei oti 8a h8ele na se akousei twra pou ekleise h fonh sou giati tou eipa oti akougasoun kapws..
P.S: epishs ti geloio onoma exeis sto facebook kai einai kai xalia h fwtografia...
Dec 15 2011 22:31
Είχα χάσει την φωνή μου εχθές και σε κάποια φάση ανέβασα ένα μικρό πυρετό αλλά έπεσε αμέσως και μετά ζαλιζόμουν και πονούσε το κεφάλι μου...πολύ. Αλλά μου πέρασε. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα όμως! ^^ Επίσης, νόμιζα ότι ήταν ο Στέλιος που μιλούσε από τον λογαριασμό σου! xD
Dec 15 2011 22:25
twra poy to 8umh8hka o stelios mou eipe oti eisai arrwsth gi' auto kai den eir8es shmera, ti epa8es, eisai kala??
Dec 15 2011 22:21
giati den mporouse kaneis shmera kai mallon 8a bgoume aurio, tespa mallon 8a balloume ton mixalh na se parei
Dec 15 2011 22:20
Γιατί τέτοια απορία παιδί? Επίσης, δεν ξέρω παίζει. Αύριο έχω μάθημα μέχρι τις 9. Αλλά αν δεν έχω θα πάω στο σπίτι αφού πάω στο σουπερ μάρκετ οπότε δεν ξέρω. Αλλά πάρε με ένα τηλέφωνο αύριο και θα δω.
Dec 15 2011 22:16
Kamen Tantei Zura → Kenny
Χαχαχα, η αλήθεια είναι πως ναι :hahaha:
Γι' αυτό και η σκέψη ήταν [I]υπερβολικά[/I] περίεργη. xD
Dec 15 2011 22:01
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το σχέδιό μας άρχισε να λειτουργεί !!!:tensai:
Δεν είχα δυο λεπτά που έβλεπα το ματς και φάγατε γκολ,τελικά πρέπει να είμαι γκαντέμης...
Dec 15 2011 21:11
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Εντάξει, τα καλά θέλουν χρόνο ή έμπνευση. Κα τα δύο δύσκολα! xD
Μπαααα, εμένα κακολογούσε όχι την οικογένεια. Αλλά πέθανα που κάποιος με ρώτησε τι είναι αυτό το pestoallagenovese!
Dec 15 2011 21:06
OdyMonaxos → iristella
Βγάλε αυτό το don't bug the bunny. Αφού άλλαξες σετ. Εκτός κι αν είσαι το bunny girl του φόρουμ :P
Dec 15 2011 21:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed