Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ha ha! N i i i i ce~! Πάντως για ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά Πολιτικός κάποιου είδους σίγουρα. Εφόσον πρώτα ξεκάνει τους ικανούς...xD
Dec 18 2011 21:13
Hyuuga_Nikorasu → Kenny
εννοείται λατρεύω Rick, Keith Emerson, Rick Wright, Jon Lord, Ray Manzarek... από τους κλασσικούς
και γενικά ένα σωρό άλλους από την μέταλ σκηνή
Dec 18 2011 20:14
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Α το πέρασα και εγώ το ίδιο, πέρυσι. Ώρες-ώρες υποπτεύομαι πως όλες οι μαμάδες είναι μέλη μυστικής οργάνωσης και δρούν πάντα ομοίως. :p
Dec 18 2011 19:48
Theodore :D → Anelis
Δεν είχα σκοπό να ξαναποστάρω, λες και έχω κάνει και άλλα post μετά τον θάνατό μου, lol.
Δεν μου άρεσε ο τόνος σου.
Dec 18 2011 19:36
Night Wizard Seal → Jorg
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Εεε είσαι θεός! Με ξέρανες στα γέλια. Παραιτούμαι. Είναι όλος δικός σου :P
Dec 18 2011 18:50
Jorg → Night Wizard Seal
Θυμάσαι που έλεγα ότι, αν και κουμπάρος, δεν πρόκειται να κάνω τίποτα με την Lenalee; Ε λοιπόν, το πέρνω πίσω, για να μάθεις.
Και όταν είπα αυτό το "και όχι μόνο", ανίδεε NWS, δεν εννοούσα ότι δέχεται και από άλλους φιλοφρονήσεις, αλλά ότι δέχεται και άλλα πράγματα από εμένα εκτός από φιλοφρονήσεις.
(οκ αυτό ακούστηκε λίγο πρόστυχο :hahaha:)
Dec 18 2011 18:27
Night Wizard Seal → Jorg
Δεν κατάλαβα καλά. Λες ότι έχεις κι άλλες φιλοφρονήσεις εκτός από τις δικές σου και δεν δέχεσαι τι δικές μου!; Ντροπή και όνειδος.
[SPOILER]Love Triangle activate! :hahaha:[/SPOILER]Μην κλάψεις αν ο Byakuran εκθαμβωθεί από την ομορφιά μου και τρέξει πίσω μου. :hahaha:
Χέστηκα. Θα πάρω τη Leenalee μου και θα φύγω.
Dec 18 2011 17:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed