Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Robin-Chwan
Κοίτα χρυση μου εδώ εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. Το crush είναι crush no matter what. ;)
Dec 30 2011 13:31
Fandom → Osama Bin Laden
Γιατί ρε άκυρε τώρα πέθανε η πιου και κατάλαβες ότι σε τρολλάραμε .... Αλλά να μου πεις εδώ εσύ δεν είχες καταλάβει τους κανόνες και σκότωνες καλούς , αυτό θα καταλάβαινες ? :P
Dec 30 2011 13:30
Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa
Βασικα νομιζα οτι ολοι ειχαν καταλαβει οτι ειμαι κοριτσι αρα θα περναγε για ψεμα. Χμμ, λεω το επομενο μου σετ να το κανω καπως πιο ροζ....
Dec 30 2011 13:25
Ε, όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο οπότε εκτός κι αν καθόταν πίσω σου κι όχι μπροστά σου τότε ήταν καθαρή αλήθεια!
Dec 30 2011 13:20
Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa
Αστα να πανε XD Μου φαινεται περιεργο παντως που κανεις δε νομιζε οτι ηταν ψεμα.
Dec 30 2011 13:06
Jorg → Vagelio
Για να κανονίζαμε πότε θα έρθω για επίσκεψη ρε συ. XD
Εσένα πότε σε βολεύει;
Dec 30 2011 13:04
[QUOTE=Robin-Chwan;551716]Οκ,
1. Εχω 3 αδερφια ολα μεγαλυτερα απο μενα
2. Εχω χτυπησει σε κολωνες στο δρομο τουλαχιστον 3 φορες
[B]3. Η κοπελα που μου αρεσει καθεται στο θρανιο μπροστα απο μενα[/B]
4. Την προηγουμενη Πρωταπριλια εκανα μια Coca-Cola Light να εκραγει στο προσωπο ενος παιδιου χρησιμοποποιοντας μια mentos, super κολλα στιγμης και ενα κομματι σπαγγο.
5. Μου ειναι παρα πολυ ευκολο να συγκεντωθω σε κατι.[/QUOTE]
Έρωτα~!
Dec 30 2011 13:03
metalmusicmaniac → konata.otaku
Why so scared about Rena? Εννοώ, είναι horror-thriller anime, σε αυτά ακόμα και οι πιο kawaii χαρακτήρες όπως η Rena γίνονται evil :P
Πάντως, I totaly like this one :)
Dec 30 2011 12:55
OdyMonaxos → iristella
Τζακπότ δηλαδή, την έχεις μια χαρά. Εμένα με λένε Οδυσσέα (προφανές). Και έχω την γιορτή μου καλά κρυμμένη στις 6 Δεκέμβρη.
Dec 30 2011 12:47
iristella → OdyMonaxos
Ειρήνη και Στέλλα. Είναι προσεκτικά διαλεγμένο όνομα ώστε σε συνδυασμό με τα γενέθλιά μου να γιορτάζω τουλάχιστον μια φορά κάθε τρεις μηνες. XD
Dec 30 2011 12:38
OdyMonaxos → iristella
Στη μία ή στις πέντε, νυχτοφύλακα; :P
Άσχετο, πως σε λένε; Ίρις, Στέλλα, και τα 2;
Dec 30 2011 12:28
Osama Bin Laden → Fandom
wait, what? Και πως προέκυψε τώρα; Σαν λίγο αργά δεν το θυμήθηκες;
Dec 30 2011 12:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed