Community Status Updates
mono → Fallen_Mpougatsa
Και εγώ :3
Κάνω και καλή rl αναπαράσταση ( or people who really love me say so) XD
Dec 31 2011 01:21
OdyMonaxos → Blacker_than dark
Φίλε, με μισό βαθμό μυωπίας, δεν κάνει να βάλεις γυαλιά
Dec 31 2011 01:20
Fallen_Mpougatsa → mono
:3 είναι από τα πιο αξιαγάπητα emoticons αυτό που χρησιμοποίησες εδώ. Το λατρεύω :wooi2:
Dec 31 2011 01:18
Fallen_Mpougatsa → mono
ΑΑΑ! Μην αντιδράς έτσι, για καλό το πα! Το κέρβερος πήγαινε στο pun που χες κάνει για το τρικέφαλο σώμα σου μες στο παιχνίδι!
Dec 31 2011 01:03
Fallen_Mpougatsa → mono
Η mono μας βρίσκει και μας διαφωτίζει ωσάν παλιός GM που έχει τα ψωμιά του...! Ω τι Κέρβερος! :3
Dec 31 2011 01:00
Fallen_Mpougatsa → Napster
Κοίτα, ήμουν μικρή και χαζή, δε μπορείς να με κατηγορησεις για κάτι που έκανα στο γυμνάσιο... :P
Dec 31 2011 00:46
zennith666 → mono
Fair enough.Thank you for feeding my WCS(weird curiosity syndrome).
Dec 31 2011 00:42
Kamui → Jorg
Thanks.
That's what I get for going against the most basic forum rule.
Never post your pics on the internet without expecting to get in trouble.
Πλάκα κάνω, απλά έμοιαζε με black mail.
By the way αν θες να απειλήσεις κάποιον για λεφτά, βάλε τη φωτογραφία του σε 3 copies πάνω στο profile του.Αφού την έχει ποστάρει ο ίδιος έτσι κι αλλιώς και δεν έχει παραποιηθεί, δεν θεωρείται κακοποίηση.
Profit?
Dec 31 2011 00:33
mono → zennith666
Κοίτα είμαι από την Κύπρο οπότε λογικό να πηγαινοέρχομαι. Τώρα τα ταξίδια είναι απλά κάτι που αγαπάω. Ξεκίνησα από μικρή με τον πατέρα μου με τον οποίο έχω πάει και τα περισσότερα και πιο μετά μάζευα λεφτά και πήγαινα με φίλους (low budget of course) :P
Dec 31 2011 00:29
Kaidou → SpeedFreak
Πικραμενος απο γυναικες εε;;Κοιτα,δυσκολο να το καταφερεις αυτο με γυναικα,γιατι συνηθως την πατας.Αλλα δεν υπαρχουν γυναικες μονο σε αυτην την ζωη.Βαλε γονεις,αδερφια,συγγενεις,φιλους(και αυτο δεν ειναι σιγουρο παντα)....Στο τελος,οταν θα εχεις γερασει,αυτο θα ειναι το μονο που θα εχεις.Την αγαπη του οικογενειακου σου περιβαλλοντος.Φαντασου να μην σε αγαπαει κανενας,δηλαδη να σε εχουν ξεχασει οι παντες στα γεραματα σου...Θα εχεις πεθανει πριν την ωρα σου.Γιατι,αν εχω μαθει κατι απο το συνονοματο manga,ειναι οτι,ενας ανθρωπος δεν πεθαινει οταν τον δηλητηριασου,οταν τον πυροβολησουν ή αν εχει πεθανει απο φυσικα αιτια.Ενας ανθρωπος πεθαινει οταν τον εχουν ξεχασει....
PS:Πολυ συναισθημα...:puke:
Dec 31 2011 00:24
Kamui → Jorg
Could you remove my photo from my profile?^^
Απλα σβήσε το quote.
Eίναι πολύ επιβλητικό.:P
Sorry.
Μ' αρέσει κι εμένα το πουκάμισο.
Dec 31 2011 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed