Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

[QUOTE]αλλά έμεινα λίγο πριν το τέλος του πρώτο κεφαλαίου[/QUOTE]Πολύ μικρό το attention span σου. :hahaha:
Jan 02 2012 23:45
Photo

KennyKai

BTW, κάτι που δεν σχολίασα πιο πριν, και τώρα το ξαναείδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαβάσω και να εκτιμήσω κάτι που τυχαίνει να είναι και yaoi/shounen-ai, με την προϋπόθεση όμως ότι αξίζει να διαβαστεί για άλλους λόγους πέραν του "omigosh, 2 bishies together, kyaaa~". Τα MW και Boys Next Door είναι από τα καλύτερα manga που διάβασα ποτέ. Τα εκάστοτε yaoi που ξετρελαίνουν τις fujoshi this week, από την άλλη, μ' αφήνουν όπως φαντάζεσαι αδιάφορο.
Jan 02 2012 23:43
Photo

KaiKenny

Το συγκεκριμένο είχα αρχίσει να το διαβάζω μαζί με την μικρή αλλά έμεινα λίγο πριν το τέλος του πρώτο κεφαλαίου. Η μικρή που το συνέχισε λέει (ακριβώς από δίπλα μου XD) ότι είναι πολύ καλό και να το συνεχίσεις. ΥΣΤ. Δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου τι γινόταν παρόλα αυτά, εκτός απ' ό,τι η πρωταγωνίστρια ήταν κουλ
Jan 02 2012 23:39
Photo

Night Wizard Seal → sakuJo

Ναι καημένη/ε(?) θα σου πάρω δώρο καμιά μασέλα. :P Άκου γεράματα. Καλό είναι να έχεις ευρύ πεδίο ακουσμάτων. Η ιαπωνική μουσική in general είναι addictive όπως και να το δεις το θέμα :P
Jan 02 2012 23:12
Photo

KennyKai

[QUOTE]Όταν διαβάζω shounen θέλω να νιώθω έστω και στο ελάχιστο ότι διαβάζω shounen.[/QUOTE]Εγώ πάλι το βρίσκω refreshing να διαβάζω που και που shounen με shoujo τεχνοτροπία, καθώς και το αντίστροφο. :P Άσχετο: Μόλις ανακάλυψα κι εγώ ο ίδιος [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=52969"]τούτο 'δώ[/URL], και φαίνεται λουκούμι.
Jan 02 2012 22:38
Photo

KaiKenny

:hahaha: Καλά σε κάνουν. Κανονικά θα έπρεπε να μοιράζεσαι όλη την αγωνία μαζί τους και να φωνάζεις "Σκότωσέ την την σπαστικιά την Ελπίδα!". [QUOTE][B]Bishounen Bodyguard/s [/B]< Μετά από υπερβολικές δόσεις φτάνεις στο αμήν [B]Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art[/B] < Αν το art έλεγε κάτι παραπάνω ίσως να μην με ενοχλούσε τόσο. Όταν διαβάζω shounen θέλω να νιώθω έστω και στο ελάχιστο ότι διαβάζω shounen. Σε συνδυασμό με το από πάνω δεν μου φαίνεται καλός οιωνός [/QUOTE] Το Manga no Tsukurikata θα το τσεκάρω αφού ολοκληρωθεί. Δεν βλέπω να τα πηγαίνει καλά με τα updates. :nod2: Συγνώμη, τα μπέρδεψα.
Jan 02 2012 22:26
Photo

KennyKai

Ήξερα ότι το emoticon θα σ' έπειθε. :tensai:[QUOTE]Μέχρι και στο "η ζωή της άλλης" τα βλέπεις αυτά.[/QUOTE]Μη μου καταστρέφεις το manga! :madtodeath: Έχω και τους γονείς μου εδώ αυτές τις μέρες που βλέπουν τη σειρά ανελειπώς και μου σπάν' τα νεύρα. Ευτυχώς τελειώνει τουλάχιστον.[QUOTE]Bishounen Bodyguard/s Male-Oriented Manga with Shoujo-esque Art[/QUOTE]Δεν περίμενα να σε χαλάσουν αυτά τα δύο. Τεσπά, δεν επιμένω μ' αυτά τα δύο, δεν θέλω να γίνω και πιεστικός. Αν σ' αρέσει το art του Natsuzora ni, Kimi to Mita Yume, μπορείς να δοκιμάσεις το προηγούμενο έργο του/της ίδιου/ας mangaka, το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=41127"]Manga no Tsukurikata[/URL]. Προειδοποιώ όμως, πρόκειται για shoujo-ai με ένα από τα πιο αργά relationship developments που έχω δει ποτέ στο είδος του. Για το art πάντως θα συμφωνήσω. Αυτό είναι που με κρατάει στο MnT, και αυτό είναι που με κάνει να ξεκινάω και κάθε νέο έργο του/της εν λόγω mangaka. ESPER Mami; Όχι, [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=9748"]αυτό είναι άλλο manga[/URL]. Εγώ γι' [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=37574"]αυτό[/URL] λέω. :P
Jan 02 2012 22:00
Photo

sakuJo → Night Wizard Seal

καλα κανεις και το αγαπας γιατι ειναι awesome~~ ναι εχω καλο γουστο:P και εσυ δεν πας πισω...μικρος αλλα ψαγμενος[IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/ahaaah-onion-head-emoticon.gif?1292862489[/IMG]εγω στα γεραματα αρχισα να ασχολουμαι:PδυστυχωςΤ^Τ
Jan 02 2012 21:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ευχαριστώ πολύ :3 Ωραία! Ευχαριστώ! Ναι, μου είπε η αδερφή μου γιατί είδε ότι στο thread του original Saint Seiya μιλούσαν για το Lost Canvas ήδη. Και ότι δεν θα μας αφήσουν. Αλλά εγώ δεν την άκουσα, και ήρθα βέβαια να σε ρωτήσω πρώτα :p Θα της πω να το ανοίξει τώρα εκείνη.
Jan 02 2012 21:46
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Καλή χρονιά, ειδικά σε σένα που δίνεις φέτος! (: Δεδομένου ότι α. είναι prequel, β. έχει περάσει καιρός πολύς από την προηγούμενη σειρά, εννοείται ότι θα κάνεις νέο thread. (Ακούγεσαι σαν να σου είπε κάποιος το αντίθετο, ή είναι ιδέα μου; :P)
Jan 02 2012 21:41
Photo

zennith666 → iristella

Σου είπα δεν ενδιαφέρομαι σε BL. Eγώ την O-nee chan μου θέλω να κάνω άνθρωπο!!!
Jan 02 2012 21:27
Photo

Night Wizard Seal → sakuJo

Ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία και χαρά. Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση. :) Ναι το αγαπώ το σετάκι μου <3 Ωραίο song έβαλες στο θρεντ. Αγαπάμε και Kiryu :P
Jan 02 2012 21:20
Photo

sakuJo → Night Wizard Seal

set?i hardly think so:P entering your profile--->fuckin goosebumps all over^///^ btw, happy new year ho ho ho^^
Jan 02 2012 21:11
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Ξέρω, θα το δεις λίγο πριν τελειώσει το 2012 και μετά θα έρθει το τέλος του κόσμου.
Jan 02 2012 20:48
Photo

VagelioKai

XD του χρόνου. Έλεγα να το αρχίσω φέτος αλλά οι ομαδικές εργασίες στη σχολή δεν ευνόησαν το κλίμα.
Jan 02 2012 20:43