Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Στο πρώτο επεισόδιο που είδα,σε κάποια σημεία κυρίως στην αρχή,ο λόγος γινόταν κάπως αφύσικος,αλλά κατα τ'άλλα ήταν πολύ καλό.
Jan 04 2012 16:54
Photo

Kai → Botsun

Ευχαριστώ για το καλά σου λόγια. (>.>) Η αλήθεια είναι ότι αφού το ξαναείδα τις προάλλες με την μικρή πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τα πάμε κάπως καλύτερα. Είναι πάντως από τις τελευταίες δουλειές μας σχετικά και με τη βοήθεια και των άλλων παιδιών στην ομάδα, όσα πάμε βελτιωνόμαστε.
Jan 04 2012 16:48
Photo

zennith666 → Kaidou

Ισχύει ότι πρέπει να βάλεις 7 XD αλλά μην σε βιάζει αυτό. Λοιπόν silverlight [URL="http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx"]εδώ[/URL] Flash player [URL="http://get.adobe.com/flashplayer"]εδώ[/URL] Τώρα Ελπίζω να μην φταίει ο driver της κάρτας γραφικών σου μόνο...(γιατί θα μας πάρει ώρα να τον βάλουμε με τις λιγοστές γνώσεις σου XD nο offence) Αφού κατεβάσεις αυτά τα δυο και ενώ πρώτα έκανες unistall τον firefox και ξανά install,τρέχε μια το CCleaner και για το μητρώο και με τον καθαριστή .Κάνε ένα restart και ξαναδοκίμασε!!!
Jan 04 2012 16:45
Photo

Kaidou → zennith666

ΥεαΗ,Google chrome.Αν και πιο δυσκολο,ειναι συσκολο να το συνηθησω... Vista,πρεπει να βαλω τα 7... :)
Jan 04 2012 16:37
Photo

Botsun → Kai

Τελείωσα την πρώτη σεζόν και κατέβασα το πρώτο επεισόδιο από εσάς το οποίο κι είδα,αμέσως μόλις τελείωσε να κατεβαίνει. Έχετε πετύχει πολύ καλή ποιότητα και πολύ προσεγμένους υπότιτλους!
Jan 04 2012 16:32
Photo

zennith666 → Kaidou

Δηλαδή από τι μου μιλάς τώρα ??Chrome να φανταστώ :) Anyway έχουμε και λέμε .Αφού είναι έτσι τα πράγματα κάνε unistall τον firefox και ξανά κατέβασε τον. Τi windows έχεις??
Jan 04 2012 16:31
Photo

Kaidou → zennith666

Κοιτα,ειμαι ο χειροτερος ανθρωπος για να κανεις συζητηση για προβληματα στο pc... :P CCleaner εχω και το χρησιμοποιω που και που.Αν και δεν νομιζω να κανει κατι,διοτι πρεπει να το δοκιμασα μηπως γινει κατι αλλα.... Τελευταια εκδοση driver της καρτας γραφικων;Τι και πως; xD Αναβαθμιση δεν εχω κανει απο τοτε που πηρα το laptop μου...2-3 χρονια το εχω...Ξερω πρεπει να κανω format,αλλα πρεπει να παρω πρωτα σκληρο δισκο για να μην χασω τα απορρητα δεδομενα που εχω... :) Οταν λες silverlight εννοεις [url]http://www.silverlight.net/[/url] και τι ακριβως ειναι; -.O' Εχεις κανα link με την τελευταια εκδοση flash player; PS:Μολις μπηκα σε μια ιστοσελιδα απο mozilla και χωρις να παιξει βιντεο κολλησε!!
Jan 04 2012 16:24
Photo

zennith666 → Kaidou

Οι λόγοι ποικίλουν!! Μπορεί να ξεχάσω κάτι έπισης οπότε είναι καλό να ρωτήσεις και άλλα παιδιά ο Erebos έχει πιο πολύ εμπειρία από εμένα.Έχουμε και λέμε λοιπόν , έχεις τελευταία έκδοση silverlight και flash player στο PC σου?Αν ναι δοκίμασε και εσύ με το CCleaner έναν καθαρισμό.Τελευταία σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του driver της κάρτα γραφικών σου.Κάνε και ένα restart μετά τον καθαρισμό και ξαναπροσπάθησε.Πόσο καιρό τον έχεις τον υπολογιστή σου/πότε έκανες τελευταία αναβάθμιση?
Jan 04 2012 16:09
Photo

Warchief → Petran79

Δεν τα μεταφράζει κανείς αυτά :(
Jan 04 2012 16:03
Photo

Kaidou → zennith666

Εισαι pc doctor?Good,good...[COLOR=#000000][FONT=Geneva][/FONT][/COLOR] (;^_^)σ you? Πες μου λοιπον,γιατι οποτε μπαινω Youtube στο Mozilla και βλεπω ενα βιντεο,δεν περνανε ουτε 3 sec και freezαρει ολο το mozilla,με αποτελεσμα να κανω διαχειριση εργασιων και τερματισμο εργασιας;;;
Jan 04 2012 16:00
Photo

zennith666 → iristella

Μπορεί...είναι που είναι ελαττωματικό μου το ξέκανες κακούργα.
Jan 04 2012 15:56
Photo

iristella → zennith666

Εγώ μπαίνω κανονικά. Μάλλον φταιει που έκανα voodoo στο pc σου. :P
Jan 04 2012 15:54
Photo

Petran79 → Warchief

να σου πω βαρεθηκα ροματζα γυρω απο το μπεηζμπολ. αν ειναι να δω κατι απο Adachi, το επομενο θα ειναι η σειρα Miyuki
Jan 04 2012 15:45
Photo

zennith666 → iristella

Οnee chan έχεις πρόβλημα με το msn ???Εγώ δεν μπορώ να μπω...
Jan 04 2012 15:42
Photo

zennith666 → Kenny

Oh god φοβάμαι!!!!
Jan 04 2012 15:33