Community Status Updates
GhostPrince → skasmos
Nice! ;o ετσι εξηγουνται ολα...αχαχα, παντος αν 8ες Help με τπτ απο edit, ρωτα ελευ8ερα ;p also, fan service for the win xD αν κιη υπερβολη βλαπτει...και 8υμι8ηκα τωρα τις ακιροτητες...που σπαμαραμε με τον jamlaks ο ενας τον αλο skype (black Cat, creed ατακες...ειχα φαει mindfuck κιοι 2 με το τυπο) :hahaha:
αντε και GL και με το edit, οταν με το καλο βρε8ει κιο καταληλος χρονος :tensai:
Jan 11 2012 23:12
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, πολύ stylish. Δεν παίζει να έχω δει πιο χαζό κούρεμα σε anime. Το ότι εσένα σου αρέσει λέει πολλά. Επίσης, τι καλή κουβέντα να πω για τον Shinji? Πες μου ένα καλό που έχει? Το γούστο του στη μουσική? meh. :p
Jan 11 2012 22:36
skasmos → GhostPrince
Είναι ότι το Canaan το έχω κάνει πολύ mindfuck και φιλοσοφήσει :tensai:,το ότι έχω παρόμοιο list με τον άλλον είναι φυσιολογικό λόγο του ότι αυτός με μύησε και στο editing και στα animes,αν και τα γούστα μας κάπως έχουν αρχίσει να παίρνουν διαφορετικές πορείες :emptyonexg1: ,είναι λιγάκι σφιχτοκώλης με τα fanservice :hahaha: ,Nerv fan indeed :riiight: ,και απλώς περιμένω ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τα converted OVA που κάθονται ως τώρα :unlucky:
Jan 11 2012 22:34
GhostPrince → Lalaith
i see, 8α συμφωνισω με το 2ρο, Gundum απτην αλη δεν μπορω να πω οτι μ'εν8ουσιασε κιολας αλλα καλο ανιμε ;p δεν που ποολυαρεσουν τα mecha γενικως, λιγα εχω αγαπησει ;p (gurren laggan, code geass, macross, eurika 7, και το heroic age ισος) ;p
αχαχα, ελα το ξερεις τωρα, 8α το αρχισεις στο τελος...αχαχα, κιεγω αποτι 8υμαμαι απο πρηξιμο στο school αρχισα το OP (ξανα, γτ οπως κιολοι το βλεπα tv και μικρος)
το another, εμενα μ'ειχε εντυπωσιασει το μανγκα πιο πολυ, που χα διαβασει περυσυ αν 8υμαμαι καλα...δεν το περιμενα οτι 8α βγαινε ανιμε μ'αυτο, πιστευω 8α μ'αρεσει κιη σειρα πολυ, αν δε πεσει σκοτωμα, το πρωτο επ. ηταν ωραιο παντος ;p
Jan 11 2012 22:25
GhostPrince → skasmos
ooo, i see...αντε καλη σαας επιτυχεια, δεν πειραζει 8α χετε χρονο μετα...xD
ειδα και το ΤΟP 10 σου...ελα παρομοια favs με τον αλο εχεις...αχαχα, (αν 8υμαμαι καλα) ;p and btw...εχεις steins;gate 10το? ντοπηη...houin kyooma will send you to John Titor >.<:hahaha: και νο 1 cannan ka? weird decision...δεν ξερω και πολους που αν το χουν συμπα8ισει το σιγκεκριμενο τοσο ;o κιεισαι κιεσυ NERV fan...το πα8ες κιεσυ το Mindfuck ! :P:orly:
εμενα παλυ απολα μ'αρεσουνε...αν κιεχω ιδιετερη "πρoσυλωση/πορωση" στα psycho-thriller n' dark stuff xD
Jan 11 2012 22:17
Kamen Tantei Zura → Napster
Α, οκ, συγγνώμη τότε το παρερμήνευσα. Σίγουρα, αφού δεν δίνεται τόση βάση στο fanservice και στους pervert χαρακτήρες της σειράς.
Αλήθεια, γιατί πήγες να το διαβάσεις; XD Δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι που θα το διάβαζες. Μου φαίνεται ότι δεν είναι του στυλ σου, από τα manga που έχω δει ότι διαβάζεις δηλαδή. Δεν περίμενα ότι θα το άρχιζες το συγκεκριμένο.
Jan 11 2012 21:48
Kai → O Tsopanhs
Το καλό είναι πως δίνεται μεγάλη βάση στις μάχες των Gold Saint. Το θέμα Άδης-Πήγασσος δεν με χάλασε ιδιαίτερα, ειδικά στο τέλος, γιατί οκ, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά μέσα στις υπερβολές του, δεν με κούρασε. Δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να φαίνεται χαζό, κουραστικό κλπ σε άλλους, αλλά δόθηκε ωραίο.
Τουλάχιστον στο Saint Seiya δινόταν και μια δικαιολογία που προστατεύαν όλοι τον Πήγασσο (που ισχύει και στο Lost Canvas αλλά ευτυχώς δεν φτάνει σε τέτοια υπερβολή) αντίθετα με άλλα manga που για κάποιον ανεξήγητο λόγο τρέχουν όλοι να θυσιαστούν για τον πρωταγωνιστή "γιατί βασίζονται πάνω τους για να τους σώσει".
Jan 11 2012 21:20
O Tsopanhs → Kai
κοίτα η πράξη είναι που με συγκινεί. τώρα το όλο θέμα πως Πήγασος συνδέετε με τον Άδη σε κάθε μάχη είναι κάπως -.-
Jan 11 2012 21:15
skasmos → GhostPrince
Truth be told,και οι δύο δίνουμε πανελλήνιες οπότε διάβασμα xD,thnks for the compliment :nbleed: τι style anime βλέπω?Προφανως μου αρέσει το Canaan πολύ,black lagoon,fate zero,και διάφορα άλλα(έκανα post top 10 animes :wooi2: ) ,
αν και τώρα δεν έχω τόσο χρόνο για τέτοια,όταν μπαίνω πιο πολύ μαλακίζομαι,κάνω και λίγο editing και αυτό
Jan 11 2012 21:02
Napster → Kamen Tantei Zura
Δεν είπα ότι οι χαρακτήρες του anime είναι καλύτεροι απο του manga. Είπα απλά ότι οι χαρακτήρες του manga είναι ότι να'ναι και γι' αυτό είπα ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι στο anime.
Γενικά σαν σύνολο μου άρεσε περισσότερο anime (αν και ακόμα νωρίς για να κρίνω) απο το manga.
Jan 11 2012 20:46
Kai → O Tsopanhs
ΧD Εμένα δεν μου αρεσε που θυσιάστηκε για να προστατέψει συγκεκριμένα τον Tenma, αλλά μου άρεσε γενικότερα.
Jan 11 2012 20:37
O Tsopanhs → Kai
και εμένα μου άρεσε. θυσιάστηκε για να προστατέψει τον Tenma. (bow)
Jan 11 2012 20:36
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Είσαι άρρωστη; Συγχωρείσαι για το λάθος σου τότε. Περαστικά.
Jan 11 2012 20:34
GhostPrince → skasmos
ελα ρε? really? xD :oo:...ναι τον ξερω,που εχει χα8ει αυτος? ;p
τι λεει εσυ? τι βλεπεις απο ανιμε? κ bla bla..xD also...epic prof.name :hahaha:
Jan 11 2012 20:31
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;554262] Also, Black [B]Kasier[/B] it's all your fault![/QUOTE]
What's [B]Kasier[/B]? Το "κασέρι" στα βλάχικα? "Πιάστου κασιέρ να φαμ' " ένα πράγμα? :tensai:
Jan 11 2012 20:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed