Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
:himitsu::himitsu: Nαι είπα να είμαι καλή γιατί όχι τίποτα άλλο, τη βλέπω και κάθε Κυριακή σχεδόν στο παιχνίδι. It would be bad manners.
>Well, έχω δει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα και από άτομα -ευτυχώς τα πιο πολλά εκτός Ελλάδας- τέτοιων αντιδράσεων από αυτοαποκαλούμενα fangirls, αλλά ξες τα obssessive ones.
>Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τι να κάνεις?
Jan 13 2012 17:17
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
α το ηξερα το tsundere και εγω πως ειμαι κατι τετοιο?? ειμαι κατι τετοιο?? δεν νομιζω.. τεσπα orange marmelade λεγεται, beware εχει και vampires.. α και ειναι με χρωμα αν δεν το καταλαβες.. αρκετα αναλαφρο για εμενα τωρα δεν ξερω εχει αρκετο δραμα και που και που λιγο comedy που ειναι και το αγαπημενο μου κομματι του, α ναι εχει και school life , ξεχασα κατι αλλο, μαλλον οχι here you go..
Jan 13 2012 17:12
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Euxaristw gia to Noblesse =]
Prepei na arxisoun na to diavazoun perissoteroi.
Jan 13 2012 17:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Απλά "κακό παράδειγμα fangirl" το λέμε τώρα; Ή εσύ είσαι πολύ καλή με τους χαρακτηρισμούς ή εγώ είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος.
> Τα fangirls δεν σου κάναν τίποτα, μην τα προσβάλλεις
> Όταν βλέπω κάτι τέτοια ντρέπομαι για το φύλο μου
Jan 13 2012 17:08
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Obligatory question: ποιο manhwa?
Also, tsun, short for tsundere, λέμε άτομα που είναι κάπως [url=http://www.urbandictionary.com/define.php?term=tsundere]έτσι[/url] και εντάξει όχι μόνο γυναίκες...
Jan 13 2012 17:03
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
πωπω τωρα που συνειδητοποιω τι εκανα σχεδον τρομαξα και εγω ο ιδιος( καλα οχι για το οτι αλλαξα εικονα δυο φορες. πατησα τη λαθος και μετα αλλαξα και εβαλα την σωστη, καταρανμενα misclicks...), πρωτη φορα βαζω sig και avatar απο romance manhwa, τι εχω παθει... λες να ειμαι αρρωστοςxD
α και τι ειναι tsun??
Jan 13 2012 16:59
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
[url=http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=185]Here[/url] and [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8498]here[/url]. Enjoy~! :kakaka:
Jan 13 2012 16:59
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Χε χε, λες να ναι tsun o Blacker ε?
Ναι αυτό εννοούσα δυτυχώς, είναι από τα κακά δείγματα fangirl που νομίζουν ότι οι χαρακτήρες θα βγουν και θα της κρατήσουν το χέρι...τι να πω? Τεσπα, όπως είπες κι εσύ, οι βίδες φταίνε που λασκάραν/φύγανε.
Jan 13 2012 16:57
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Τα αγόρια σου όταν σε δαγκώνουν πρώτη φορά πως αντιδρούν;
Jan 13 2012 16:53
OdyMonaxos → Tenshi
Ε ντάξει, Ελλάδα δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Του χρόνου όμως γλυκοκοιτάζω κανά διαρκείας για τη Bayern.
Το 'χα γράψει στο προφίλ μου ο τρόμπας...
Jan 13 2012 16:52
zennith666 → Lúthien Tinúviel
aaa θα σε μαλώσω είναι από τα must και έχει και άλλα bishounen που μπορεί να σου αρέσουν κιόλας.Δες το και θα με θυμήθεις!!!
Jan 13 2012 16:51
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Απαξιώνει τα πάντα. Εμένα μ'αρέσει το σετάκι.
Επίσης πολύ tsun ο Blacker than dark, όχι ότι θέλω να ασχοληθώ, απλά από περιέργεια. Μας έπεισες.
Τι fangirl, αυτή έχει φτάσει στα σημεία να πιστεύει ότι οι χαρακτήρες είναι αληθινοί και είναι μόνο δικοί της. Ρε συ και αγαπημένος σου χαρακτήρας να είναι ο άλλος, δεν φτάνεις σε τέτοια σημεία. Απλά έχει χάσει κάποιες βίδες.
Jan 13 2012 16:51
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Kι άλλαξες και avatar δύο ολόκληρες φορές! Με τρομάζεις!
Jan 13 2012 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed