Community Status Updates
Napster → Kai
Yeap, indeed...Μακάρι το AnK να μην τους έχει [I]γραμμένους [/I]τους άλλους ποδοσφαιριστές μιας και μου άρεσαν 2-3.
Μπορεί να έγινε αυτό που λες μιας και το manga έχει πάρα πολλά volumes αλλά θα ήταν βαρετό να άρχιζαν όλα απο την αρχή με captain τον [s]Toshi[/s] Μάρκο (εκτός και άμα έχασαν στο τελευταίο τουρνουά).
Ωραίο seto.
Ώστε απο τώρα, μόνο torrents απο ELS, ε? Μάλιστα...
Jan 21 2012 22:27
animestarling → zennith666
Χαχαχαχα!!
Περιεργος λογος μου φαινεται για ενα friend request!
~you creepy person!!~
Ακους εκει μικρουλα!!! xD
Jan 21 2012 22:06
Kamen Tantei Zura → Kai
Ήταν στα deviations ενός που έκανα watch. And I was like "What is this?".
Jan 21 2012 21:58
Loke → iristella
onee-chan μη μου σβηνεις τα ποστ, ταραζομαι ( ακομα και αν εχεις δικιο)..
ps. ακομα να βρεις τη [s]εξυπναδα[/s] βλακεια που εχω κανει σε ενα απο τα thread αυτης της season..
Jan 21 2012 21:44
Kai → Kamen Tantei Zura
Με προβληματίζει από μόνο του το γεγονός ότι άνοιξες μια εικόνα Κ-ΟΝ με "yaranaika", δεν χρειάζονται εξηγήσεις.
Jan 21 2012 21:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΧD Μου είχες πει ότι "το Σάββατο είμαι ελεύθερη όλο το πρωί/μεσημέρι μέχρι τις 4κ30 και μετά τις 8κ30" δεν μου είχες πει γιατί δεν μπορούσες στο ενδιάμεσο. :kakaka: Τελικά η μνήμη μου έχει ελπίδες.
-200Ε; :kakaka: Αν και δεν καταλαβαίνω την λογική, παίρνουν κι άλλους; Εγώ τους κάνω και μάθημα αν θέλουν.
Jan 21 2012 21:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: Θα πάρω 200€ μείον φόρους για τη συμμετοχή μου. Cool no? Aλλιώς σιγά μην πήγαινα.
Αλλά θυμάμαι ότι το είπα. Στο μήνυμα που σε στειλα γιατί δε μπορώ Σάββατο όταν κανονίζαμε ώρα...αν όχι, τότε πάει και η δική μου μνήμη!
Jan 21 2012 21:13
Kamen Tantei Zura → Kai
Λάθος. Πρόσεξε. Lol για το πώς είναι το animation. Wth για το ότι συνδύασαν το yaranaika με το fail.
Jan 21 2012 21:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν το θυμάμαι ούτε μέσω μηνύματος. Ή η μνήμη που έχει γίνει πιο χάλια απ' ό,τι ήτανε ή το είπες σε κανέναν άλλο από τα παιδιά που μιλάς XD
Τι κάνεις σε ένα σεμινάριο για αρχάριους; Ο.ο Αναγκαστικά πηγαίνεις;
Jan 21 2012 21:08
zennith666 → animestarling
Τίποτα έχω πέιξει στις μεγάλες αδερφές εδώ μέσα.Πρέπει να έχω και μερικές μικρούλες ώστε να σπάει η μονοτονία!!!
Οπότε μπορείς να με φωνάζεις onii chan(χωρίς σεξουαλικό υπονοούμενο δεν είμαι lolicon). :D
Jan 21 2012 21:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
To σεμινάριο υπολογιστών. Δε στο χα πει face-to-face though οπότε γι αυτό δεν το θυμάσαι. xD Μέσω μηνύματος. Και είναι για αρχάριους. Καταλαβαίνεις.
Jan 21 2012 20:50
Kai → Kamen Tantei Zura
Το χιούμορ σου μ' απογοητεύει. Did you really "lol" with that?
Jan 21 2012 20:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed