Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → BloodyPrincess

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10873[/url] Όπως ίσως είδες από τα πολλά πράσινα ονόματα, πολλά μέλη μολύνθηκαν από τον γνωστό m-virus και από άνθρωποι μεταλλάχτηκαν σε Moderators. Και αν οι moderators είναι μια μικρή απειλή, μάθε πως ένα παλιότερο θύμα του m-virus, η βασίλισσα των αιμοβόρων ζόμπι, η Iristella, έπαθε μια καταστροφική για μας μετάλλαξη, ο m-virus μεταλλάχτηκε στον GM-virus, και έγινε Global Moderator. Κάνε μια στραβή και είσαι στο έλεός της. Ωχ, λάθος, δεν έχει έλεος.
Jan 24 2012 00:16
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ομαδική επίθεση ? Αυθόρμητη συμφωνία ?
Jan 24 2012 00:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Μα σαν σωστό tsundere κι εγώ το αναγνωρίζω και σε ωθώ στον σωστό δρόμο...! Λέμε τώρα.
Jan 24 2012 00:13
Photo

Kamen Tantei Zura → ice_hime

Με γεια το πράσινο χρώμα! Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είσαι μία από τους mods :) Συγχαρητήρια ^-^ Νομίζω ότι σου άξιζε η θέση.
Jan 24 2012 00:13
Photo

MisaYoshiko → Namida

pote tha pameeeee
Jan 24 2012 00:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Nαι να με πεις. Και τι να σχολιάσεις κι εσύ? Αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο. Κι άιντε τι είναι αυτή η ομαδική επίθεση εναντίων μου και αυθόρμητη συμφωνία με τον αδερφό μου? Ούτε να σας ήξερε!
Photo

Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster

Γαμάτο; :p Εντάξει, αλλά εφόσον έχουμε κοινό το ενδιαφέρον για τα άνιμε ίσως είναι (Προσπάθησέ το! :D) Γιατί να ντραπείς; Και 5 να έχεις δει τι σημαίνει; XD Δεν το κατάλαβα αυτό. Μια χαρά είναι η λίστα σου. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι ή κάτι τέτοιο. Α κατάλαβα. Και εγώ θέλω να το κάνω αυτό αφού περάσουν οι Πανελλήνιες. Να δω σειρές που βγαίνουν αυτόν τον καιρό αλλά και σειρές που θεωρούνται αριστουργήματα. Βέβαια, αυτό το γεγονός με εκνευρίζει κάπως. Πχ αν δεν έχεις δει μια σειρά σημαίνει ότι δεν ξέρεις το είδος του. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την νοοτροπία. Η αλήθεια είναι ότι ο βαθμός βοηθάει. Πχ είδα ότι στο Un-go έχεις βάλει 4, και έχω ακούσει και από άτομα τα οποία έχουν παρόμοιο γούστο με το δικό μου ή μου έχουν προτείνει αρκετές σειρές που μου άρεσαν, ε ακόμη μία χαμηλή βαθμολογία για την συγκεκριμένη σειρά. Οπότε δεν πρόκειται να την βάλω στις προτεραιότητες μου ή ακόμη μπορεί και να μην το δω στο τέλος.
Photo

Tea-chanmono

Ε, κάνει καλή αντίθεση! Enjoy what you get! :P
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=rpfPmvG6CHI"]-Did you get your promotion? -Naaah.. -You didn't get it, did you? -Tat son ofa bitch tod me daout gedit vithin free months![/URL] Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα!
Jan 24 2012 00:09
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν έκανα κάτι,απλώς παραδέχτηκα το ότι είσαι μπροστά! Τσσ..Τσσ... Αμέσως να με παρεξηγήσεις τον tsundere! XD
Photo

Vagelioiristella

Θα γίνεις Kenny? :hahaha:
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

προαγωγη? χαχαχα δν νομιζω να πειραζε αν μα9αινα! ;)
Jan 24 2012 00:05
Photo

monoTea-chan

Τόσα χρόνια παλεύω για μια ροζ μπάρα, συμβιβάστηκα με την πράσινη :hahaha:
Jan 24 2012 00:01
Photo

Tea-chan → Tenshi

Συγχαρητήρια, φίλε dwarf μου. Είθε να σκοτώσεις όλους του μαύρους δράκους (aka trolls) στο διάβα σου!
Jan 23 2012 23:59
Photo

Tea-chanmono

Σου πάει το πράσινο, δεσποινάριο! Άντε συγχαρητήρια και καλά κουράγια!
Jan 23 2012 23:58