Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Αν ήξερα τι σημαίνει το "ερυθριάς" ίσως , αλλά δεν ... οπότε ψάχνω ήδη όνομα .
Jan 24 2012 12:06
Radagast → Phantom Duck
Καλός φαντάρος m8 και φυσικά καλός πολίτης, με το καλό. :)
Περνάνε γρήγορα 9 μήνες don't worry. :P
Jan 24 2012 11:49
Maya-chan → Night Wizard Seal
Συγχαρητήρια, ελπίζουμε σε πολλές παρουσιάσεις-βόμβες απο δω και μπρος. ^^
Jan 24 2012 10:21
Maya-chan → ice_hime
Thank you! Συγχαρητήρια και σε σένα. Καλό κουράγιο και στις δυο μας. :P
Jan 24 2012 10:18
OdyMonaxos → mono
Βάλε [URL="http://www.thegreenhead.com/imgs/guillotine-cigar-cutter-1.jpg"]αυτό [/URL]για άβαταρ. Πιο στυλ από το Ροβεσπιέρο.
Jan 24 2012 09:41
Fallen_Mpougatsa → Theodore :D
Ha ha, OK ναι έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...πάντως in all fairness τώρα το έκανα γιατί το συγκεκριμένο νήμα είναι ξεχασμένο από τους mods.
Jan 24 2012 09:30
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε τι άλλο θέλεις? (να έχεις τέτοιους καθηγητές σε όλα τα μαθήματα θα με πεις τώρα και θα χεις και δίκιο xD)
Jan 24 2012 09:29
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Απαπαπα, αντί να ερυθριάς από την ντροπή σου θες να κάνεις και γκρουπάκι?
Jan 24 2012 09:27
Kai → GhostPrince
Συζήτηση για anime! Me likes.
Αυτόν τον καιρό βλέπω αρκετά ongoings, από την χειμωνιάτικη season το μόνο που μου αρέσει υπερβολικά επειδή είναι ακριβώς πάνω στα γούστα μου είναι το Daily Lives of High School Boys. Άκυρη κωμωδία.
Η αλήθεια είναι πως με τα horror δεν έχω ιδιαίτερα σχέση, ελπίζω να μην ψάχνεις κανένα βαρύ γιατί τέτοια δεν έχω να σου προτείνω (ίσως αν μου πεις σε περίπου τι στυλ ψάχνεις να μπορέσω να βοηθήσω). Αν δεν τα έχεις δει ήδη δοκίμασε το Ayakashi - Japanese Classic Horror και το Tokyo Majin (αυτό είναι από τα αγαπημένα μου γενικότερα).
Jan 24 2012 09:15
OdyMonaxos → iristella
Καλά, διάβασα στην αρχή "ρώτησε τον Kenny". Αν με κυνηγάει με το δίκανο μετά δεν θα 'χει κι άδικο...
Δεν ήταν απλά εύστοχη πρόβλεψη. Ήταν αναπόφευκτο. Τουλάχιστον έχεις κι εσύ τώρα λίγο sig glory.
Jan 24 2012 03:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed