Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Sealmono

Oh! Ήμουν σίγουρος. :P To pink σου λείπει!
Jan 24 2012 15:51
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Έτσι , να φοβάσαι και τον ίσκιο σου :P Μπορείς να με λες και Red John :P
Jan 24 2012 15:51
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

δηλαδη τοσο τρομερο ειναι?
Jan 24 2012 15:48
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

ωχχ..... !! κ γ αυτο δν μπορω ν εχω αυτην την φωτογραφια(που ειναι κ τελια((θελω να την ζωγραφισω)) ;) ) ως signature?
Jan 24 2012 15:48
Photo

Night Wizard SealKai

Στις επάλξεις! :hahaha:
Jan 24 2012 15:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Γιατί εγώ τι είμαι? Η ελίτ και δεν το κατάλαβα? :P Pffff, αν δω τίποτα για μπουγάτσα σε κανα γκρουπ θα ξέρω και θα είμαι προετοιμασμένη λοιπόν!
Jan 24 2012 15:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Nα την και η άλλη με τρολλάρει! xD
Jan 24 2012 15:45
Photo

KaiKenny

:oo: Και πώς κατάφερες να φορέσεις τις κρέμες ενυδάτωσης χωρίς να ξυριστείς; :thatsit: Objection. Και το Naruto το εγκωμιάζουν παντού, αλλά δεν τους παίρνει σχεδόν κανένας στα σοβαρά. Μια επίκληση σε προηγούμενες επιτυχίες προτάσεών σου θα ήταν επαρκής και πιο βάσιμη. Congrats και σ' εσένα αν και δεν μπορώ να σε συνηθίσω με το κόκκινο, ενώ στην iristella πήγε πολύ το μπλε.
Jan 24 2012 15:42
Photo

KaiNight Wizard Seal

Συγχαρητήρια και σ' εσένα! :smokingg: Τώρα θα μπορούμε να δολοπλοκούμε άνετα και με τη βούλα και να επιτύχουμε ομαδικό brainwashing στα άμοιρα μέλη του φόρουμ.
Jan 24 2012 15:38
Photo

monoNight Wizard Seal

Διακόρευση δεν λες τίποτα! Περίμενε να δεις το νέο σετάκι που ετοιμάζω. Τώρα σε λίγο θα το φορέσω :3
Jan 24 2012 15:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Εμένα όλα μου πάνε, άντε από εκεί. Που θα μου πεις ότι δεν μου πάει το μωβ. Αν και η αλλαγή χρώματος δεν θα ήταν κακή. Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας, απλά το κόκκινο είναι επιβλητικό χρώμα. Συν του ότι αυτό το κόκκινο χτυπάει. Είναι λες και περιμένει να σε τιμωρήσει αυτό το χρώμα. Εντάξει εμείς δεν σε είχαμε προλάβει με πρασινάκι. Το μπλε είναι πιο συμπαθητικό χρώμα. Της Iri το έχω αποδεχτεί ήδη. Δεν μου φαίνεται τόσο παράξενο. [spoiler] Μην το βλέπεις έτσι, απλά σε ζηλεύω που ανέβηκες τόσο στην εξουσία.[/spoiler] Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να τα διαβάζει και κανείς και να μην είναι fail. Είμαι αμαρτωλή. Δεν έχω δει το Bebop :P Κοίτα δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό anime, μπορεί να το δω κάποια στιγμή. Δεν είναι απλά στις προτεραιότητες μου. Αλλά το ότι το λένε όλοι ότι είναι καλό, όπως είπες στην αδερφή μου, δεν σημαίνει και ότι είναι. Αλλά να μου πεις επιχειρήματα για χαρακτήρες, σενάριο μπλα μπλα.
Jan 24 2012 15:27
Photo

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Ναι συναδέλφισσα! :hihi2:
Jan 24 2012 15:21
Photo

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Και σε εσένα, συνάδελφε :p Κουράγιο :p
Jan 24 2012 15:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Τώρα το πίστεψες αυτό που σου είπα ή όχι; XD Φυσικά και με είχανε ενημερώσει. :p
Jan 24 2012 15:19
Photo

Night Wizard Seal → Tenshi

Άγγελε συγχαρητήρια! :) Καλό κουράγιο να έχεις και καλές "δουλειές" :P
Jan 24 2012 15:19