Jump to content

Community Status Updates

Photo

Osama Bin Laden → Kai

Μην με προκαλείς... Θα το πιστέψω στο τέλος αχαχαχαχαχαχα! Πάντως, σοβάρα (ναι οκ κανέναν δεν έπεισα :P), θα έχει πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Πάρα πολύ ενδιαφέρον...
Jan 25 2012 18:44
Photo

Kai → GkLoc

:nod: Κι εγώ στην υπογραφή σου. Μ' αρέσει πολύ.
Jan 25 2012 18:42
Photo

Kai → Osama Bin Laden

:if: Νιώθω βαθιά συγκίνηση καθώς τα trolls του anime.gr, αν όχι και όλα τα trolls παγκοσμίως, θα βρουν επιτέλους στο πρόσωπό σου τον Μεσσία που θα τους δείξει τη αλήθεια και θα τους οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι του πραγματικού και σωστού troll.
Jan 25 2012 18:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Αυτό δεν είναι τίποτα. Είσαι και engineering student, δικαιολογείται. Αλλά...that awkward moment when you stare at the same sentence for half an hour. Αυτό είναι συναίσθημα!
Jan 25 2012 18:39
Photo

GkLoc → Kai

Υποκλίνομαι στο σετάκι.. :)
Jan 25 2012 18:37
Photo

Osama Bin Laden → Kai

Θα έχω πεθάνει από υπερβολική συγκέντρωση αίματος στο κεφάλι μέχρι τότε (ή θα είμαι φυτό μετά από κανένα υπερεγκεφαλικό). Αλλά χάρη στο ΑΘΑΝΑΤΟ REP SYSTEM η κληρονομιά μου θα μείνει στους εις τους αιώνας των αιώνων, για να γίνει, ως άλλη Αγία Γραφή, η Βίβλος των Troll ολου του κόσμου. Στον τάφο μου θα γράψουν ότι πέθανα εν ώρα καθηκόντος. Oh yea, the immortality όλα χάρη στο Rep system brought to you for free from anime//gr. Register now!
Jan 25 2012 18:37
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το υπέροχο συναίσθημα,όταν νιώθεις σαν καθυστερημένος Χιμπατζής,επειδή έχεις κολλησει την τελευταία μία ώρα,πάνω στην ίδια άσκηση.....
Jan 25 2012 18:35
Photo

Kai → Osama Bin Laden

:hahaha: Αποκλείεις την περίπτωση να είσαι κι εσύ; Θα είσαστε και ασορτί και θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα.
Jan 25 2012 18:32
Photo

Osama Bin Laden → Kai

Σε μερικές μέρες, αντί για εμένα, θα είναι κατακκόκινη η μπάρα μου! :hahaha: Αλλά θα αξίζει... Oh yea, θα αξίζει :P
Jan 25 2012 18:31
Photo

Kaiiristella

:tensai: Υπάρχει πιθανότητα η πληρωμή να γίνεται μισή σε πάστες και μισή σε λεφτά;
Jan 25 2012 18:30
Photo

Osama Bin Laden → Tsunade-sama

όπως απάντησα και στην Kai, οι πιθανότητες για τρόλιασμα και κατινιές μόλις πολλαπλασιάστηκαν με άπειρο. The possibilities are endless :P
Jan 25 2012 18:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Χε χε, χαίρομαι που σε διασκεδάζω.
Jan 25 2012 18:29
Photo

Kai → Osama Bin Laden

:hahaha: Γιατί άραγε; Αλλά αν έχεις γίνει κατακόκκινος από τώρα, πώς θα γίνεις σε μερικές μέρες που θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα;
Photo

iristellaKai

αυτό δεν ισχύει για τις δικές μου πάστες. :3
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Ναι, Barragan Luisebarn FTW. Αν πας και ψάξεις τα παλία post στο Bleach thread όταν ήταν ακόμα αυτός στο προσκήνιο να δεις τι λαμπάδες και τι σχόλια θαυμασμού του έριχνα. Άσε, τρελή φάση ο τύπος παρά τον μικρό ρόλο του. Πήγες να μπερδέψεις τον βασιλιά του Hueco Mundo με εκείνον τον μπάρμαν? Ιερόσυλη.
Jan 25 2012 18:28