Community Status Updates

zennith666 → Yojimbo
Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε ελλήνικο τρακερ.Καλύτερα να του μάθεις να κατεβάζει ότι θέλει από kickass και να κατεβάζεις χώρια εεληνικους υπίτιλους.Είναι το αμέσως πιο έυκολο.

-
Yojimbo
Πωωωωωωω... σοβαρά μιλάς;; Καλά, και εγώ κάπως έτσι του κατέβαζα πράγματα μέχρι στιγμής αλλά είναι λίγο σπαστική η όλη διαδικασία και δεν υπάρχουν πολλά σπάνια πράγματα που θα ήθελα να του δώσω. :S
Όπως και να'χει, ευχαριστώ.
Aug 11 2013 05:15 -
zennith666
E αφου έκλεισε το gamato δεν έχει κάνει κάποιος καμια κίνηση.Εκτώς και αν υπάρχει τίποτα πολύ undercover που δεν ξέρω εγώ.
Aug 11 2013 05:32

elean
Breaking into Fort Knox stealing our intentions Hangars sitting dripped in oil, crying, "Freedom!" Handed to obsoletion still you feed us lies from the tablecloth.. lalalalalalala

-
plotolp
Why don’t presidents fight the war?
Aug 19 2013 00:19 -
elean
Why do they always send the poor?
Aug 19 2013 02:22

ayzolone
Mpeite kai kante eggrafh sto kanali mou!!!https://www.youtube.com/user/ayzolone

-
Putin
έγινα σουμπντισκράημπερ
Aug 10 2013 21:29

plotolp
http://www.youtube.com/watch?v=i_xLUm4BkGs Επιτέλους διακοπές! Τα λέμε και πάλι σε σκάρτες 10 μέρες ή μια γεμάτη εβδομάδα! Ότι είναι πιο αισιόδοξο! (χαχαχα
) Καλοκαίρι ρε μάγκα!

-
-
plotolp
Αν και το είδα αφότου γύρισα, τα μαύρα μαλλιά του Καρβέλα έκαναν ένα δάκρυ να κυλίσει..
Aug 18 2013 18:02

-
demonicMC
Συμφωνώ
Aug 10 2013 00:56

-
elean
Είναι λογικό να κάνεις έτσι όταν ακούς αυτό το τραγούδι. Καλά όχι έτσι ακριβώς αυτό είναι ένα βήμα πριν την παράνοια.
Aug 10 2013 00:43 -
plotolp
Χαχα όντος, τα παλικάρια βέβαια το παράκαναν λίγο!
Πάντως χωρίς πλάκα είχα πάρα πολύ καιρό να ακούσω το κομμάτι, και το πρώτο βιντεάκι που μου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό! lol
Aug 10 2013 10:13 -
elean
Άλλο το κομμάτι κι άλλο το βίντεο με τα τρελα.
Aug 10 2013 13:33

-
Petran79
Βασικα το manga διαβασα. Υπαρχουν και εκει απειρες αναφορες και νυξεις σε ανιμε και manga και η εκδοση Del Ray εχει και σημειωσεις. Οποτε με βοηθησε περισσοτερο στην κατανοηση της. Αν και καποιες σκηνες της πρωτης γενιας (πχ το φλερτ Αντζελας-Madarabe) υπαρχουν μονο στο ανιμε. Σε αυτο βασιζεται και το manga της δευτερης γενιας οταν κανει νυξη, αν και δεν ειδα το ανιμε. Oσο για το Unbalance, ποτε δεν με ενδιεφερε....Εγραψα τη γνωμη μου για το manga, τωρα για το anime, δεν καιγομαι και τοσο μετα το manga. Tελως παντων, ευχαριστω που το προτεινες. Απο τις λιγες σειρες που με εκαναν και προβληματιστικα τοσο.
Aug 08 2013 12:34

-
Dante80
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/4463-σβήνετε-τα-anime-αφου-τα-δειτε/?p=632775
Έχε υπόψιν σου πως τα fansubs βγαίνουνε ΠΑΝΤΑ με υπότιτλους, οι οποίοι και βρίσκονται μέσα στο αρχείο video που κατεβάζεις, όχι σε ξεχωριστό αρχείο. Χαιρετούρες.
Aug 06 2013 19:05 -
Naevan
Κατεβασα κ το cccpτενκς!
Aug 06 2013 20:27

Pirate King
Mono pou se ekino to post ixa link to opio pithanon na eline to provlima pou ixe...

Dante80 → Pirate King
Καλησπέρες μαν. Ένα post σου στο thread περί anime archiving το πήρε η μαρμάγκα μιας και θέλουμε να ισιώσουμε το θέμα. Χαιρετούρες...C:

-
Dante80
Και αν δεν έγραφες το "που παν τα τέσσερα" ενδεχομένως να μην είχε σβηστεί το ποστ σου. Δεν είναι πρόβλημα από το CCCP btw, απλά δεν ξέρει για embedded subs. Το VLC που δουλεύει μια χαρά τους δείχνει αν το επιλέξει.
Aug 06 2013 18:49 -
Pirate King
an des exis ta codes pano den sou dixni tipota epidi den mpori na tous anagnorisi, kai aloste kai to vlc kai o mcp exoun proepilogi otan ena arxio ipotitlon exi to idio onoma me to arxio video i ine kameno pano sto arxio na to anigoun aftomata, pou simeni otan den sou dixni ipotitlous molis to anigis kati allo pai lathos...
Aug 06 2013 18:55 -
Dante80
Το VLC δεν χρειάζεται codecs, υποστηρίζει από μόνο του τόσο SubStation Alpha υπότιτλους, όσο και απλούς SubRip Text. Η μόνη περίπτωση θα ήταν να το άνοιγε με τον DivX player (είπε πως έχει και αυτόν), όπου θα πρέπει να το επιλέξεις από μόνος σου.
Aug 06 2013 19:15

-
Lord Leon
Είχα καιρο να περάσω, ειχες ρεντα στα τέλη καλοκαιριου με αρχες φθινοπωρου. Μάιστα μάιστα.
Nov 10 2013 12:29 -
1451
Αυξημένη ηλιοφάνεια, αυξημένη επεξεργαστική ισχύς.
Nov 10 2013 20:29 -
Lord Leon
Να μου γνωρισεις το ντηλερ σου θελω μια ψυκτρα σα τη δικια σου. Ειμαι και παλιοτερο μοντελο εχω μικρες απαιτησεις.
Nov 10 2013 23:42

zennith666 → Erebos
Ναι έχεις δίκιο σια την Τερέζα είχα ξεχάσει τι ακριβώς έπαιζε...

-
Itachi Akatsuki
Ετσι.Βασικα το διαβασα δεν το ειδα!Φοβερο και ο Kenshiro απο τους λιγους πρωταγωνιστες σε ανιμε-μανγκα που μαρεσουν!
Βασικα τωρα που το διαβασα λεει να το δω?Ειναι και παμπαλαιο το ανιμετιον...
Aug 11 2013 00:10 -
GhostPrince
Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα για να κάνω σίγκριση να σου πω, αλλα ναι είναι αρκετά καλό, ειδικά για την εποχή του.
Aug 11 2013 01:16 -
Itachi Akatsuki
Ωραιος αρα μαλλον θα του ριξω μια ματιαΤο μανγκα παντως...ΔΕΝ τα διχνει τα χρονακια του!
Aug 11 2013 22:27

Osama Bin Laden
Don't mess with Jimmy Robbaldo... unless your last name is Greyjoy.

-
Fandom
Aug 14 2013 00:39

OdyMonaxos → Itachi Akatsuki
Ορίστε το Noir. http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=260676

-
Itachi Akatsuki
Eυχαριστω πολυ φιλε!
Γιου αρ δε μπεστ
Aug 04 2013 10:43