Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
To πρώτο μάθημα ήταν...άσε. Το περνάω μεν αλλά με τι βαθμό? Στο δεύτερο τα πήγα μια χαρά! Δε περίμενα να τα πάω και τόσο καλά είναι η αλήθεια. Γενικότερα, περίμενα να τα πάω ακριβώς αντίθετα. Πάντα έτσι γίνεται... -_-"
Jan 28 2012 11:22
Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos
Το -ούλα δείχνει συμπάθεια; ο.ο
Όσο για την ηλικία, μόνο 2 χρόνια διαφορά έχουμε. Δεν με περνάς και 10-15 χρόνια.
Τουλάχιστον το γράφεις σωστά το όνομα. :hahaha:
Jan 28 2012 11:16
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Φυσικά και -ούλα. Για λόγους διαφοράς ηλικίας, ομορφιάς προσφώνησης, ένδειξης συμπάθειας. Θα 'ταν τελείως ξεΐγκλωτο να σ' έλεγα ξερά ξανθιά.
Όνομα και πράμα :P Μελαχροινή.
Jan 28 2012 11:08
Ξανθιά δεν σε λέω επειδή είσαι και καλά χαζή. Dummie blondie, or whatever. Απλά είσαι όνομα και πράμα :P
Χωρίς πλάκα αναρωτιόμουν. Και stalkάρω τα πάντα. Το ένα ενισχύει το άλλο.
Jan 28 2012 10:54
[QUOTE]Μπαααα, απλά είδα την ερώτηση "τι κάνουν οι μώβ" και αναρωτιόμουν αν έχουν και τίποτα ειδικά προνόμια[/QUOTE]
Όχι, μπα. Απλά stalkάρεις τα πάντα, μην το αρνείσαι.
Το ξανθούλα δεν το σχολιάζω.
Jan 28 2012 10:51
OdyMonaxos → DiZai
[QUOTE=DiZai;558469]Μπράβο πολύ καλό το άρθρο σου [B]Ηimawarinosekai[/B]τα έντερα είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του σώματος!!![/QUOTE]
Εμείς οι κοιλιόδουλοι είμαστε εγκεφαλικοί τύποι τελικά!!!
Jan 28 2012 10:49
Ξέρω βρε ξανθούλα πως δεν το πήρες έτσι, αλλά σήμερα έχω φάει το τρολάρισμα της αρκούδας (από καιρό, Brezel, γείτονα, σκουφί) και είπα να τρολάρω κι εγώ λίγο. Αυτή τη στιγμή με τρολάρει και το Vanillekrapfen μου.
Και είναι μερικά πράματα που δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Κι εσύ θα το 'χεις πάθει, δεν μπορεί.
Τι προσπαθώ να αποφύγω ακριβώς; :P
Jan 28 2012 10:44
Tenshi → Kenny
Bro, για ρίξε μια ματιά!! Οκ, δεν είναι tenhou, αλλά και πάλι
[IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p289/MyDyingBride_Quincy/Yakuman.jpg[/IMG]
Jan 28 2012 10:43
Λολ, μα δεν το πήρα έτσι. Δεν θα με πείραζε πάντως και να μην το έκανες edit, ευχαριστώ πάντως.
Όσο για το άλλο που είπα ότι τα σχολιάζεις όλα, το είπα από την άποψη ότι το μαθαίνει ο άλλος όταν τον stalkάρεις. Έχεις δικό σου τρόπο stalkαρίσματος :p
Έλα τώρα, μην το αρνείσαι. Προσπαθείς να το αποφύγεις. Μουαχαχα.
Ναι, μπορούμε να κάνουμε editing στο section. Τα reviews τα δικά μας τουλάχιστον τσεκάρονται από την team πριν ανέβουν. Τα μέλη, mods κλπ μπορούν να ανεβάσουν δικά τους reviews χωρίς επεξεργασία από εμάς, αλλά αν θεωρήσουμε κάτι λάθος ή ασαφές τον ενημερώνουμε. Τσεκάρονται αυτά που γράφουν τα μέλη, δεν αφήνονται δηλαδή έτσι.
Προς το παρόν αυτά κάνουμε, στην συνέχεια λογικά θα αναλάβουμε και άλλα.
Jan 28 2012 10:34
Απλά μια μικρή παρέμβαση ήταν, με σκοπό να το διορθώσεις. Προς τιμήν μου, δεν σ' άρχισα στην καζούρα. Προς τιμήν μου, το έκανα edit μόλις το είδες για να μην το πάρουν πρέφα. Προς τιμήν σου, σε θεωρώ άξια stalkαρίσματος.
Μπαααα, απλά είδα την ερώτηση "τι κάνουν οι μώβ" και αναρωτιώμουν αν έχουν και τίποτα ειδικά προνόμια (editing στο section, να ανεβαίνουν τα reviews χωρίς να τα τσεκάρει η team όπως γίνεται με αυτά που γράφουν τα απλά μέλη) και έπεσα πάνω του. Επ, ευκαιρία να το φτιάξουμε.
Έχετε κανένα απ' αυτά τα προνόμια;
Jan 28 2012 10:26
Μόνο που εσύ δεν τα παρακολουθείς απλά, τα σχολιάζεις κιόλας.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχεις ξεπεράσει τους περισσότερους από εμάς εκεί πέρα μέσα.
[QUOTE]Το My Activity είναι πάντα: Viewing Conversation ακόμη και αν δεν είναι δικιά μου και μ'αρέσει![/QUOTE]
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό για εσένα, δηλαδή.
Jan 28 2012 10:05
[QUOTE]Stalkers & Spies Club
Group Maintained by Zura
Ένα group για τους stalkers του φόρουμ.
Κάνω και εγώ stalk του συμφορουμίτες μου!
Είμαι πάντα στους latest 10 visitors.
Το My Activity είναι πάντα: Viewing Conversation ακόμη και αν δεν είναι δικιά μου και μ'αρέσει!
Παρακολουθώ όλα τα threads ακόμα και αυτά που δεν με ενδιαφέρουν, και μ'αρέσει επίσης![/QUOTE]
Darling, please!!!
Jan 28 2012 09:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed