Jump to content

Community Status Updates

Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

οχι....τ αρχησα πριν κατι εβδομαδες κανονικα κανονικα...κ διαβαζω τ μανγκα για να παω πιο γρηγορα... ;/ και γιατι ν μην υπαρχει love story ? δινει στο plot πιο πολυ ενδιαφερον....
Jan 29 2012 19:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Kαλά μωρέ, καλά είναι. Ε, έχει κρύο λιγουλάκι παραπάνω όσο να ναι. Όταν είσαι έξω τρέμεις αρκετά είναι η αλήθεια.
Jan 29 2012 19:14
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Τώρα μας τα λες καλύτερα, Τσίλι. Γιατί να καταπιώ πως σε λένε Σιλένα, στο έτσι, κάπως δύσκολο. Θα πάω να τα δω και να σε σαπίσω στην κριτική. Α, ναι, είσαι και γουρλίδικη. Τσίλι. Μια μέρα μετά τη διάλεξη περί γκούλας, είχε ο Αυστριακός ένα στο μενού ημέρας.
Jan 29 2012 19:13
Photo

Kai → Hanzo

Μετά από (πάρα) πολλούς μήνες πήρα την απόφαση και άρχισα το Mobile Suit Gundam... > Γελοίο αλλά εθιστικό ending > Πρωταγωνιστής με τη φωνή του Foruya Toru > Γελοίες ονομασίες όπως Madagascar και Salamis [I]Still cool[/I] > Αντίπαλος πετυχημένος μορφονιός κάνει περίπατο στη βάση του εχθρού > Ντυμένος στα ροζ > Έχει ροζέ mobile suit [I] Still manly[/I] > Χαμένα αδέρφια > Ανήλικο με manual οδηγάει Gundam με την πρώτη > "Δραματικές" ερμηνείες σε άσχετες φάσεις [I]Still interesting[/I] > Δύο χαστούκια μέσα σε πέντε επισόδια :if: [I]Sold [/I]
Jan 29 2012 19:13
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Πως ειναι τα πραγματα εκει πανω? Κρυο?
Jan 29 2012 19:11
Photo

zennith666 → Kai

:D Eγώ περιμένω την συνέχεια τώρα.Αυτή είναι που θα τα σκατώσει η θα μας αφήσει άφονους.Το τί έγινε σήμερα ήταν αρκετά προβλέψιμο!!!
Jan 29 2012 19:09
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ναι τα πρώτα λινκ δε δουλεύουν αλλά αν δεις στις παρακάτω σελίδες έχει εικόνες που δεν έχω βάλει αλλού. Σοβαρά τώρα με λένε Σιλένα. Βγαίνει από το Ισιδώρα-Ελένη. :3
Jan 29 2012 19:08
Photo

Kαλά είναι μωρέ, μια χαρούλα. Τώρα έχουμε και εξεταστική και άντε Σεπτέμβριο με το καλό παίρνω και πτυχίο. ^^
Jan 29 2012 19:08
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Ναι, το βρήκα το thread, τα μισά και βάλε δεν μου τα εμφάνιζε. Απογοητεύτηκα και παράτησα την προσπάθεια. Σοβαρά τώρα, πως σε λένε ρε μούτρο;
Jan 29 2012 19:07
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Μάλλον θα μείνω για λίγο καιρό ακόμα με την Tasmania. Και δουλειά θα σου βάλω αφού τελειώσεις. Δεν είναι σωστό. Αντί να μου φτιάχνεις σετ να κάθεσαι να χαλαρώνεις τώρα.
Jan 29 2012 19:06
Photo

Kai → zennith666

Δεν είπα ότι δεν κατάλαβα. Το διάβασα και έμεινα κάπως έτσι.
Jan 29 2012 19:05
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Πως παει η σχολη?
Jan 29 2012 19:03
Photo

Χμ, θα το δούμε αυτό. Χα χα χα, ναι ΟΚ. Κάτσε να δούμε πως θα το δει κι ο ίδιος ο Μ-21.
Jan 29 2012 19:01
Photo

Kamen Tantei Zura → OdyMonaxos

Αφού είχες δει τα σχέδια μου νομίζω :p Το σχέδιο στο άβαταρ είναι κάτι που θα χρειαστώ χρόνια για να το σχεδιάσω. Αν θες να βρω fanarts από κάπου και να σου κάνω ένα σετ δεν έχω πρόβλημα. Πχ από Berserk.
Jan 29 2012 19:01
Photo

zennith666 → Kai

Με συγχωρείς ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?!?!?!?!
Jan 29 2012 18:59