Community Status Updates
QueenofHearts → Kenny
GomenNASAI! Αν δεν ήμουν βασίλισσα θα έπεφτα γονυπετής να ζητήσω συγνώμη για την ταραχή που προκάλεσα στην ευαίσθητη αγορίστικη καρδιά σου. Συγχώρεσε την μεγαλειότητά μου που παράβλεψε το αισθησιακό θηλυκό που λόγω χρώματος κόμης είναι το ευαίσθητο σημείο σου! Δεν είμαι άκαρδη, απλά θαμπώθηκα! Ποια μπορεί να δει οτιδήποτε άλλο δίπλα στον ΦΑΜΠΙΟ άλλωστε;;;; ΠΟΙΑ??????
:nanana::nanana::nanana::nanana:
Jan 30 2012 21:42
BloodyPrincess → Dio Brando
καλα,κ εγω εχω κ αλλα σκιτσα...αλλα αυτα βρηκα τωρα...ειναι προχειρα γ αυτο.
οταν τ βρεις [U]ΠΡΕΠΕΙ[/U] να τα ανεβασεις ;)
Jan 30 2012 21:41
Kenny → QueenofHearts
Μα να μου πετάς τη κοκκινομάλλα καλλονή και μετά να μ' αφήνεις με το... πληκτρολόγιο στο χέρι;
Αμαρτία, κρίμα κι άδικο. :zetsubou:
Jan 30 2012 21:37
QueenofHearts → Kenny
Λυπάμαι Κέννυ μου, ο Φάμπιο δεν χρησιμοποιούσε γνωστά μοντέλα όταν τον έκαναν εξώφυλλο! Δεν ξέρουμε ποια είναι η κοκκινομάλλα καλλονή! Όταν με το καλό με κάνουν accept στο χαρέμι του Φάμπιο θα τις ψάξω μια μια να στη βρω!
Jan 30 2012 21:35
Dio Brando → BloodyPrincess
Ρε,σοβαρα εισαι καλη.Τι λεπτομερειες τις εχεις.
Εχω κι αλλα σκητσα αλα βαριεμαι να ανεβασω:P
Jan 30 2012 21:33
Kenny → QueenofHearts
[QUOTE][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_xMINp2l98mM/S75Qq9arITI/AAAAAAAAAoo/I5dzj6-ACw8/s1600/yellowbluefabio.jpg[/IMG][/QUOTE]Ξέρουμε ποια είναι η κυρία; Εμένα αυτή μου άνοιξε το μάτι. :3
Jan 30 2012 21:33
BloodyPrincess → Dio Brando
εισαι παρα πολυ καλος!!
και ειναι Toshiro Hitsugaya,και δεν τον εκανα καπως (οχι σοβαρα... ;Ρ) απλα η εικονα που τν αντεγραψα τον εδειχνε ετσι,κι ετσι τον εκανα xD
παντως thanks ;)
Jan 30 2012 21:30
metalmusicmaniac → GhostPrince
Όλα καλά, περνάω τις μέρες μου (εκτός διαβάσματος), παίζοντας lol και tichu και όλα κυλάν ομαλά :P
Jan 30 2012 21:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ω, ναι, οκ, fail. Τώρα που το λες η άλλη η κοπέλα είχε πιο παράξενο όνομα. XD Μάλλον γι' αυτό είναι τόσο ξέγνοιαστοι στη σκηνή τελικά.
Jan 30 2012 21:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed