Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Kenny

Think Warm A cold body is seldom calm. Rubbing the hands together, furiously, helps you to feel warm. Feeling calm follows to feeling warm. Χιχιχχι! Μισιον ακομπλισντ για άλλη μια φορά!
Feb 01 2012 17:14
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Και κάτσε να δούμε. Saber, Squalo, Vergil, Saint Seyia, και τι άλλο; Μόνο αυτά;
Feb 01 2012 17:04
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

truenaturemodeon-για να μάθουμε αν φοράει ζαρτιέρες-truenaturemodeoff Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέμα να πουν μερικά βασικά. Τι να πω κι εγώ βέβαια...
Feb 01 2012 17:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ha ha, nice one! Εννοώ κύριε Οδυσσέα πως δε μας ξέρει κι από χθες, αυτή αυτό που βλέπει είναι μόνο το avatar, γιατί να μας εμπιστευθεί ξαφνικά και να μας βγάλει τα σώψυχά της στο νήμα?
Feb 01 2012 16:58
Photo

Kenny → QueenofHearts

Αυτό το βιβλίο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ.- Μου 'κανες ζημιά εντωμεταξύ. Είδα όλη τη πρώτη season σερί, και έχω κατεβάσει και τις άλλες δύο, αλλά πρέπει να διαβάσω γμ την τύχη μου. :nanana:
Feb 01 2012 16:55
Photo

QueenofHearts → Kenny

Bicker on Schedule While it is impossible to avoid all conflict and arguments, it [I]is[/I] possible not to feel too bad when they happen. Simply postpone the argument. Agree to discuss the issues in detail at some later date...and be surprized at how peacefully that can happen. :drink:
Feb 01 2012 16:48
Photo

QueenofHearts → himawarinosekai

[IMG]http://www.freechristmaswallpapers.net/images/wallpapers/white-winter-sparkles-386456.jpeg[/IMG]
Feb 01 2012 16:42
Photo

Lucy Heartfilia → Vagelio

ααααααχαχχα δεν κάνει τίποτα! αν το βρείς για στήλε και από εδώ να χαρεί ο λαός!
Feb 01 2012 16:20
Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Ναι,ξενερα.Το ειδες το Naruto? Και μπορεις να μου κανεις μια χαρη?Προσπαθησε να μπεις στο forum του mangastream. Eμενα δεν μου το βγαζει.Θελω να δω αμα ειναι το ιδιο και σε εσενα.
Feb 01 2012 16:18
Photo

BloodyPrincess → Dio Brando

εννοειται αμα σκευτεσαι οτι ΧΙΟΝΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και δεν το εστρωσε... και 2 φορες μαλιστα!! :/
Feb 01 2012 16:15
Photo

Vagelio → viperoula71

[QUOTE][LEFT][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4]γεια..:hi:..ειμαι καινουρια στο φορουμ αυτο...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I] [/LEFT] [I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4] Αρχικα 9α η9ελα να αναφερω πως εντυπωσιαστηκα οταν ειδα οτι τοσα ατομα ασχολουνται με τα μανγκα και ανιμε στην Ελλαδα.. Ασχολουμαι με αυτα αρκετα χρονια και προσπα9ω να βελτιωνομαι σε αυτα σεοτι αφορα το σχεδιο.. 9α η9ελα να δημοσιευσω καποια απο τα σχεδια μου για να ακουσω γνωμες... Αλλα επειδη δεν γνωριζω πως μπορω να ανεβασω καποια εικονα απο το αρχειο του υπολογιστη μου 9α μπορουσε καποιος να μου πει?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/QUOTE] Κάνεις δικό σου thread στο fanart section και τα δημοσιεύεις εκεί, είτε χρησιμοποιώντας τα συνημένα, είτε το imageshack. [I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=4][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I]
Feb 01 2012 16:14
Photo

Vagelio → Lucy Heartfilia

Νοοοο μην αρχίσει η ανιαιμία μια ώρα πριν την παράδοση στις εικαστικές συνθέσεις :oo:. Thanks, για την ενημέρωση, δεν έχω διαβάσει τουλαχιστον τα μισά από αυτά (πάει καιρός που stalkαρα το γκρουπ που τα μεταφράζει) οπότε το βράδυ έχει να πέσει διάβασμα. P.S.: πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να σου βρω ένα doujin που είχα πετύχει παλιότερα με hijikata σε πολύ slutty φάση:himitsu:
Feb 01 2012 16:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hanzo

Θα περασουμε καλα με την κυρια Φορακη
Feb 01 2012 16:09
Photo

Dio Brando → BloodyPrincess

Πηγα...Βαρεμαρα στο full.
Feb 01 2012 16:05
Photo

Botsun → Kenny

Σ'ευχαριστώ,τώρα που το έμαθα,δεν πιστεύω να ξανασκαλώσω,σε κάτι τέτοιο. Thanks,GG Kenny!
Feb 01 2012 16:04