Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
kleidokrator
xaxa kai τελικα 8ελω και εικονες απο το φνακ μιας και για 3η φορα που δοκιμασα να κατεβασω κατεβηκαν αλλα μετα αβγαλε ερορ οταν πηγα να κανω αποσυμπιεση
Nov 10 2009 14:04
Lucy-Nyu
→
kleidokrator
την πεμπτη θα εχεις και φωτο απο το παρτυ των σακουρα συντρομ???γιατι δεν εχω καμια απο κει οποτε αμα ειναι να φερω στικ μαζι μου.απλα ερωτηση κρισεως τι μεγεθος εχουν τα αρχεια??
υποθετω οτι 6 GB θα μου φτασουν για φωτο απο κει και απο τη χαλκιδα? ε??
Nov 10 2009 13:46
DarcRose22
→
Lucy-Nyu
Ego t eiha akusei apo ena filo m k meta t petiha s asheti fasi t diavasa k t latrepsa..... k apo tote ithela n kano Dorothea!!! K lizet thelo dld alla pros t paron dn eho t malli opote t kratao sta ipopsi.....
Nov 10 2009 13:39
Zoro
→
Lucy-Nyu
Καλά για την Robin το είχα σκεφτεί κι εγώ! :hahaha: Μάλλον έπαιξε ρόλο το φύλο στην περίπτωσή μου! XD
"οτι ο σαντζι ειναι παρθενος" --> αυτός κι όλο σχεδόν το σύμπαν του OP! :P
Για msn nein, δεν στο έδωσα τελικά γιατί δεν μου απάντησες σε ένα pm που σου είχα στείλει παλιά (τουλ εμένα δεν μου ήρθε απάντηση)... αλλά το κακό είναι ότι γενικά τελευταία δεν πολυμπαίνω ούτως ή άλλος (έλλειψη χρόνου-βαρεμάρα ;p), οπότε, εκτός κι αν το θες και πάλι, θα σε κάνω add κάποια περίοδο που βρω περισσότερο χρόνο να μπαίνω! :)
Nov 09 2009 23:31
takara089
→
Lucy-Nyu
I'm good good^^ Cant wait for the halloween party? How's ur cosplay going??
Nov 09 2009 22:58
Lucy-Nyu
→
Xa0s
ειπα να γραψω λιγο στον τοιχο σου μιας και εχει αρχισει να σκονιζεται!!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1Nybt4tEj8I[/url]
Nov 09 2009 22:31
Lucy-Nyu
→
Zoro
μα ειναι κατι που ακουγεται εδω και πολυ καιρο.
οπως το οτι η ρομπιν επισης μπορει να ικανοποιησει πανω απο 5 αντρες ταυτοχρονα,οτι ο σαντζι ειναι παρθενος,οτι ο ουσοπ και ο κακου εχουν το ιδιο ταλεντο και και και
Nov 09 2009 22:11
Zoro
→
Lucy-Nyu
[quote=Lucy-Nyu;351947]o oυσοπ αγαπητε μου εχει την δυνατοτητα να ικανοποιει 2 γυναικες ταυτοχρονα:)[/quote]Ewww, that's sick! :erk:
Τι πήγες και σκέφτηκες, ούτε που μου 'χε περάσει η ιδέα! XD
Nov 09 2009 22:00
Lucy-Nyu
→
kelborn3
xaxaxaxaxaθεος θεος
την κουρεχα ηθελα να τη βαλω γιατι κραταει καλα για την ηλικια της.
επισης επρεπε να βαλω κοκορο!!!
Nov 09 2009 21:08
kelborn3
→
Lucy-Nyu
Sτο thread με τις γυναικες ξεχασες να βαλεις δυο απο τις πανεμορφες ηρωιδες που εχουν υπαρξει στον κοσμο του one piece.
Dr Kureha
[SPOILER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_3SnZBbkgwlM/SmZ3yaABltI/AAAAAAAAAaU/gqxMMosV12Y/s320/kureha1nu0.jpg[/IMG][/SPOILER]
Kαι την γυναικα του Igaram.Νομιζω οτι ειναι εκτος συναγωνισμου:hihi2:
Nov 09 2009 21:06
Lucy-Nyu
→
Aldark
aldaaark!!!missed you!
χαχα
εμμ βεβαια με τοσο σπαμ το ρημαξαμε το φορουμ μας
Nov 09 2009 20:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed