Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kaidou → Nikos21
hi...επεσε το ματι στο arcade και ειδα οτι εχεις ξεσκισει τα games!!!το ερωτημα μου ειναι τουτο...Πως στο π#*%$0 το κανεις αυτο;;;
Απρ 06 2011 20:50
Robin-Chwan → Nikos21
Ευχαριστω. Πιστευω θα ειναι δυσκολο να συνελθουν (hell, αν αυτο ειχε γινει εδω δε θα ειχε μεινει ξυλαρακι ορθιο) αλλα οι Ιαπωνες ειναι συνηθισμενοι στους σεισμους (αν και οχι τοσο μεγαλους) και εκτος απο την εμπειρια τους εχουν και τοσα χρονια προετοιμασιας αρα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απ οτι θα μπορουσε να ειναι. Ελπιζω μονο να μην υπαρχουν αλλοι νεκροι.
Μάρ 14 2011 22:10
Nikos21 → Robin-Chwan
υπεροχα το αβαταρ και η sig σου...μακαρι να συνελθουν οι ανθρωπου μετα απο αυτα που επαθαν...
Μάρ 14 2011 21:46
Nikos21 → DiEZ
[QUOTE=DiEZ;479498]guys ξερετε αν θα εχει τσαπτερ,τωρα που εγιναν οι σεισμοι και τα τσουναμια??
i guess blackbeard is practising on his new fruit :wis:[/QUOTE]
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
Μάρ 13 2011 21:43
Kenobi-sensei → Nikos21
μη νομίζεις και εγώ τη γουστάρω(όπως και το OP) απλά κάποια πράγμτα πρέπει να τα λέμε......
Μάρ 09 2011 15:34
Nikos21 → Kenobi-sensei
οκ φιλος.απλα εγω σχετικα προσφατα εγινα bliz fan γι αυτο ρωτησα δεν ηξερα τι ειχε παιχτει ;)
Μάρ 09 2011 14:37
Kenobi-sensei → Nikos21
όταν η εταιρεία νομίζει πως οι gamers θα κάτσουν να την περιμένουν καμιά 15 χρόνια για να βγάλει ένα παιχνίδι και όταν τη ρωτάνε πότε θα είναι έτοιμο και αυτή απαντάει whenever is ready ...αυτό τι είναι ????δε λέω τα παιχνίδια της είναι προσεγμένα και μάλιστα έπαιξα σε ένα φίλο μου το 3 expansion του WoW και το είδα πολύ καλό και φιλικό προς το χρήστη αν (και είμαι fun των πρώτων mmorpg) αλλά δε πιστεύω ότι άξιζε η αναμονή για το starcraft 2 αλλά από ότι βλέπω ούτε και για diablo (όχι πως καίγομαι κιόλας)
Μάρ 08 2011 01:15
Lord Leon → Nikos21
Ηall of Fame στο off topic section. Εκει μπαινουν τα καλυτερα του φορουμ!
Φεβ 16 2011 19:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται