Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hanzo → Xristos-san

Ειναι ο Iori και η Leona απο το γνωστο fighting game της snk Κing of Fighters. Αν σαρεσει το σχεδιο δοκιμασε να τσεκαρεις τα παιχνιδια της σειρας σε κανα mame στο Pc για τα πιο παλια η σε ps2/ps3/xbox360 για τα πιο προσφατα.Συνολο ειναι 12 kof συν τα διαφορα spin-offs. Σε manga υπαρχει αν θελεις το king of fighters kyo και σε ανιμε σχετικο με την σειρα τσεκαρε το King of Fighters another day.
Σεπ 19 2009 22:25
Φωτογραφία

Xristos-san → Hanzo

Ρε φιλε μπορεις να μου πεις ποιο anime εχεις στην υπογραφη σου?
Σεπ 19 2009 19:22
Φωτογραφία

Xristos-san → mihalakis21

Ευχαριστω ρε φιλε.Και εγω δεν μπαινω συχνα λογο διαβασματων.Αν θες κατι ρωτα με οποτε θες.
Ιούλ 10 2009 16:29
Φωτογραφία

mihalakis21 → Xristos-san

δεν ενοχλεις καθολου. σορρυ π αργεισα να απαντησω αλλα δν μπαινω συχνα λογο του περιορισμενου χρονου. ο χαρακτηρας ειναι ο natsu απο το fairy tail. δεν εχει βγει ακομα το ανιμε και εχουν ανακοινωσει οτι μαλλον θα βγει τον χειμωνα. το manga παντως τα σπαει
Ιούλ 10 2009 15:49
Φωτογραφία

Xristos-san → mihalakis21

Sorry πυ ενοχλω αλλα μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι ο χαρακτηρας που εχεις για υπογραφη?
Ιούν 29 2009 23:17
Φωτογραφία

Xristos-san → valadorn

Τις κανω upload και μετα τις βαζω στο profile.Ευκολο ειναι αρκει να αφιερωσεις λιγο χρονο
Μάι 30 2009 21:42
Φωτογραφία

valadorn → Xristos-san

Οι εικονες του φοντου, τις κατεβαζεις σαν θεμα οπως πχ στο κινητο ή τις αλλαζεις απο τις ρυθμισεις του profile?Upload δλδ
Μάι 30 2009 19:58
Φωτογραφία

Xristos-san → valadorn

Εννοεις το χρωμα του φοντου ή για τις εικονες?
Μάι 29 2009 18:08
Φωτογραφία

valadorn → Xristos-san

Ρε Xristos-san εναν τετοιο φοντο για το profile τον κατεβαζεις απο καπου γιατι δεν το'χω ψαξει...
Μάι 29 2009 17:08
Φωτογραφία

Xristos-san → nick_gr

Hallo,μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι η εικονα απο το avatar σου?PLZ
Μάι 18 2009 22:31
Φωτογραφία

valadorn → Xristos-san

Μπω μπω!!!!!!!!!!!!Τι photo ειναι αυτες? Εξηγιεσαι καλα!
Μάι 17 2009 19:12
Φωτογραφία

Xristos-san → valadorn

Εχτες τελειωσα το tengen και μπορω να πω οτι ηταν γαματο.Περιμενω με ανυπομονησια την δευτερη ταινια
Μάι 17 2009 19:04
Φωτογραφία

Xristos-san → valadorn

Παιρνα και απο το προφιλ μου να δεις τι εχω ανεβασει:nbleed:.Ετσι για να το ζωντανεψω λιγακι:awww:
Μάι 17 2009 19:00
Φωτογραφία

valadorn → Xristos-san

Yoko?!? Αυτα ειναι! Hentai και δεν συμμαζευεται!!!!!!!!!!!!!!
Μάι 17 2009 18:52
Φωτογραφία

Xristos-san → shinobi-13

Shinobi-san χαρηκα για την γνωριμια:blush2:.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειμαι πορωμενος με τα Ιαπωνικα.Αν και ολοι οι φιλοι μου με κοριδεβουν για αυτη μου την πορωση.Θελω να μαθω Ιαπωνικα αυτο το καλοκαιρι που θα εχω λιγο χρονο αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω:uhh:.Εχω μαθει να γραφω και καταλαβαινω πολλες λεξεις λογο των πολλων anime που εχω δει αλλα θελω να μαθω τελεια την γλωσσα.Μπορεις να μου πεις πωσ θα ξεκινησω σωστα?:congrats:
Μάι 15 2009 01:49