Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Xristos-san

Ειναι ο Iori και η Leona απο το γνωστο fighting game της snk Κing of Fighters. Αν σαρεσει το σχεδιο δοκιμασε να τσεκαρεις τα παιχνιδια της σειρας σε κανα mame στο Pc για τα πιο παλια η σε ps2/ps3/xbox360 για τα πιο προσφατα.Συνολο ειναι 12 kof συν τα διαφορα spin-offs. Σε manga υπαρχει αν θελεις το king of fighters kyo και σε ανιμε σχετικο με την σειρα τσεκαρε το King of Fighters another day.
Sep 19 2009 22:25
Photo

Xristos-san → Hanzo

Ρε φιλε μπορεις να μου πεις ποιο anime εχεις στην υπογραφη σου?
Sep 19 2009 19:22
Photo

Xristos-san → mihalakis21

Ευχαριστω ρε φιλε.Και εγω δεν μπαινω συχνα λογο διαβασματων.Αν θες κατι ρωτα με οποτε θες.
Jul 10 2009 16:29
Photo

mihalakis21 → Xristos-san

δεν ενοχλεις καθολου. σορρυ π αργεισα να απαντησω αλλα δν μπαινω συχνα λογο του περιορισμενου χρονου. ο χαρακτηρας ειναι ο natsu απο το fairy tail. δεν εχει βγει ακομα το ανιμε και εχουν ανακοινωσει οτι μαλλον θα βγει τον χειμωνα. το manga παντως τα σπαει
Jul 10 2009 15:49
Photo

Xristos-san → mihalakis21

Sorry πυ ενοχλω αλλα μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι ο χαρακτηρας που εχεις για υπογραφη?
Jun 29 2009 23:17
Photo

Xristos-san → valadorn

Τις κανω upload και μετα τις βαζω στο profile.Ευκολο ειναι αρκει να αφιερωσεις λιγο χρονο
May 30 2009 21:42
Photo

valadorn → Xristos-san

Οι εικονες του φοντου, τις κατεβαζεις σαν θεμα οπως πχ στο κινητο ή τις αλλαζεις απο τις ρυθμισεις του profile?Upload δλδ
May 30 2009 19:58
Photo

Xristos-san → valadorn

Εννοεις το χρωμα του φοντου ή για τις εικονες?
May 29 2009 18:08
Photo

valadorn → Xristos-san

Ρε Xristos-san εναν τετοιο φοντο για το profile τον κατεβαζεις απο καπου γιατι δεν το'χω ψαξει...
May 29 2009 17:08
Photo

Xristos-san → nick_gr

Hallo,μπορεις να μου πεις απο ποιο anime ειναι η εικονα απο το avatar σου?PLZ
May 18 2009 22:31
Photo

valadorn → Xristos-san

Μπω μπω!!!!!!!!!!!!Τι photo ειναι αυτες? Εξηγιεσαι καλα!
May 17 2009 19:12
Photo

Xristos-san → valadorn

Εχτες τελειωσα το tengen και μπορω να πω οτι ηταν γαματο.Περιμενω με ανυπομονησια την δευτερη ταινια
May 17 2009 19:04
Photo

Xristos-san → valadorn

Παιρνα και απο το προφιλ μου να δεις τι εχω ανεβασει:nbleed:.Ετσι για να το ζωντανεψω λιγακι:awww:
May 17 2009 19:00
Photo

valadorn → Xristos-san

Yoko?!? Αυτα ειναι! Hentai και δεν συμμαζευεται!!!!!!!!!!!!!!
May 17 2009 18:52
Photo

Xristos-san → shinobi-13

Shinobi-san χαρηκα για την γνωριμια:blush2:.Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ειμαι πορωμενος με τα Ιαπωνικα.Αν και ολοι οι φιλοι μου με κοριδεβουν για αυτη μου την πορωση.Θελω να μαθω Ιαπωνικα αυτο το καλοκαιρι που θα εχω λιγο χρονο αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω:uhh:.Εχω μαθει να γραφω και καταλαβαινω πολλες λεξεις λογο των πολλων anime που εχω δει αλλα θελω να μαθω τελεια την γλωσσα.Μπορεις να μου πεις πωσ θα ξεκινησω σωστα?:congrats:
May 15 2009 01:49