Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Vegetasmate

ΜΜμμ... αν μπορείς βάλε μόνο τις completed σειρές, όσο για τα υπόλοιπα απλά βάλε ό,τι θες!!!!
Oct 05 2010 18:18
Photo

Vegetasmate → Anelis

ααα. ξεχασα να ρωτησω....θες ολοκληρωμενες σειρες? η και ονγκοουινγκ? θες μικρες ιστοριες ή να εχει πραμα??
Oct 05 2010 14:15
Photo

Vegetasmate → Anelis

ok 8a s steilo merika se privete message (sorry pou argisa na apantiso alla den mpaino poli sixna) :p
Oct 05 2010 13:44
Photo

Anelis → Vegetasmate

Πολύ μεγάλη; χμμμ DO WANT!!!! xD
Sep 22 2010 04:41
Photo

Vegetasmate → Anelis

an 8es sou stelno lista..............................poli megali!!! opote 8a s tin steilo xorismeni se volumes!! ^^ XD
Sep 21 2010 21:12
Photo

Anelis → Vegetasmate

Χεχ ναι, μ' αρέσει πολύ! Κρίμα θα ήθελα να δω τι άλλα θα έβαζες!
Sep 20 2010 23:39
Photo

Vegetasmate → Anelis

hello and thanks!! enoeis tin lista pou ekana gia ta manga ee? kanonika 8a grafa k alla alla 8a me vrizan oti piano poli xoro opote anagastika na valo freno XD
Sep 20 2010 22:48
Photo

Anelis → Vegetasmate

i like your [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=428165&postcount=364"]list[/URL]!!!
Sep 19 2010 02:26
Photo

Zoro → Vegetasmate

Α-π-ο-τ-ο-ξ-ί-ν-ω-σ-η; Μην χρησιμοποιείς την ταμπού λέξη των ιντερνετικών κούτσουρων τόσο απλόχερα. :nanteee: Κατάλαβα, μου έχει τύχει κι εμένα κάποιες στιγμές στο παρελθόν, θα σου περάσει. XD Όλα καλά εγώ, μόλις ξεμπέρδεψα από εξεταστική και είμαι ελεύθερος (για ένα μικρό διάστημα)... μακάρι να σε πετύχω στο ενδιάμεσο λοιπόν, αν ξανακαείς. ;)
Apr 20 2010 16:13
Photo

Vegetasmate → Zoro

Νιαααα!!! Η αληθεια ειναι οτι εχω καιρο να μπω...ας πουμε οτι εκανα...χμμ..αποτοξινωση?? χχχ.....εεεε δεν ειχα κανα σχολιο να κανω......γι αυτο μαλλον...εσυ, τι νεα??
Apr 19 2010 23:08
Photo

Zoro → Vegetasmate

Let me leave this here, γιατί αν περιμένω να σε πετύχω μέσα όσο είμαι κι εγώ on, καήκαμε: τι έγινε, πιάσαν οι δουλειές και τα μαθήματα και σε χάσαμε; Καιρό έχω να σε πετύχω πουθενά. :P
Apr 19 2010 18:45
Photo

Wisdom → Vegetasmate

Lol k me arketi kathisterisi... Oxi fb dn exw... Msn k mayspace paizei mono ^^
Mar 27 2010 15:46
Photo

Vegetasmate → Zoro

Lol!!! Thanks thanks!! Eeee ti n akano eixa kai ena titlo na diatiriso opos lene kai merikoi gnostoi agnostoi XD Nai ksekinisa bleach alla gia poli sigekrimeno logo (ta upoloipa meso msn) gia FT den psinomai auton ton kairo....
Mar 23 2010 20:54
Photo

Zoro → Vegetasmate

Buenos dias! (αν και πέρασε λιγάκι η ώρα) :D Ναι, been a while indeed... από κείνο το ατυχές βράδυ έχουμε να τα πούμε. Δεν πολυμπήκα msn ούτως ή άλλως (a classic :P), αλλά τώρα που είσαι και συ OK υποθέτω πάμε για round 2! Photos είδααα! Δύσκολο να μου ξεφύγουν... πετυχημένος ειδικά ο Law, αλλά και εσύ γύρισες πίσω στις καλές σου "στολές" βλέπω, εύγε. :hehehe: [SIZE=1](πιο πολλά από im!)[/SIZE] Ω, name εδώ και αιώνες ήθελα να αλλάξω, αλλά δεν είχα βρει κάποιο καλό so far... την τελευταία περίοδο ευτυχώς βρήκα διάφορα και τελικά υπερίσχυσε αυτό (you can still call me as you like tho). :) Btw, να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη: Fairy Tail παρακολουθείς καθόλου; Αν όχι στο προτείνω άπειρα! Αν σου αρέσει το OP δεν μπορεί να μην σου αρέσει το FT! Τα κλίματα είναι πολύ παρόμοια, χωρίς να είναι αντιγραφή το ένα του άλλου. Έχει επίσης ωραίους χαρακτήρες, κακούς, ανατροπές κλπ... σε σημείο που αρκετά απ' αυτά μου αρέσουν πιο πολύ από του OP (αλλά οκ σαν plot είναι πιο πίσω γενικά, το FT). Τέλος, μιας και παρατήρησα ξεκίνησες Bleach, να υποθέσω σύντομα περνάς και σε Naruto; Να σε δω Saucekay-fangirl και τπτ άλλο! XD
Mar 23 2010 15:16
Photo

Vegetasmate → Zoro

bonjour!!xronia k zamania! pos kai allaxes to nickname souuu?? by the way, eftiaxa to msn mou kai aepisis evala sto fb foto apo to maid cafe party!!
Mar 23 2010 14:14