Community Status Updates
Tenshi → ~*memole*~
hehehe....aa apo a8ina isouna...nomiza apo salonika...
pezei na katevw stis 12 iouliou...i opote ginei to meeting me ta paidia pou 8a pame gia mpanio..
oso gia tin fwtografia ...imiepagelmatika...kai to paw twra sto epagelmatiko...vgazw modela...kai kanw kapoia concept...8es na sou dwsw link me tin gallery mou!?
[URL]http://angelofthedarkheaven.deviantart.com/[/URL]
Jun 15 2009 20:38
~*memole*~
oposdipote!!! an tyxei na ertho ego prota thess, tha stis fero, kai an ertheis esy athena na pame gia photoshooting!!!
alitheia asxoleisai, epaggelmatika, exeis kana album, flickr? i wish i did, pados maresei polu kai to paleuo ^^
oxi re, ti mas ta spases, to gelio itan epiko!!! :PP
Jun 15 2009 20:22
Tenshi → ~*memole*~
re einai para poly telies....
epidi kai egw asxoloumai me tin fotografia....mporw na tis travixw kamia mera kai egw merikes na tis valw stin gallery mou!!
heheh..ontws poly gelio...(prepei na sas espasa ligo ta nevra otan pezame palermo nai!? sory :/ )
Jun 15 2009 20:19
~*memole*~
Nai ego eimai :P , popo akoma skeftomai to gelio pou kaname ekei kai ksanakserenomai looool! Kala eimai ^_^, epitelous koimithika arketa kai syniltha :P
Nai, dikes mou einai oles autes kai oi photo kai oi koukles, saresoun *^^* ? Tis photo edo ellada tis traviksa nai, oi perissoteres einai spiti mou kai alles se tpt nisakia pou piga klp, alla ellada genika!
Jun 15 2009 17:36
Tenshi → ~*memole*~
psit...aftes oi koukles pou exeis sto flickr...ka8omoun kai tis evlepa..!
einai para poly wraies.
dikiew sou einai oles aftes?!
oi photo travixtikan stin ellada?!
Jun 15 2009 16:36
Tenshi → ~*memole*~
hello.....thank για το request....τι κανεις,πως εισαι!?
η συνονοματη δεν εισαι που παιζαμε χαρτια στα BG απο οτι καταλαβα?!! :)
Jun 15 2009 10:13
~*memole*~
Wow, ράβετε κιόλας, μπράβο:kill4u:! Όχι εγώ δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα δεξιοτέχνις σε κάτι τέτοια:sigh2:...το παλεύω, μ'αρέσει, αλλά μια δυό φορές κατάφερα να φτιάξω κάτι που να μ'αρέσει και αυτό για bjd μέγεθος που είναι πιο μεγάλο και λιγότερο λεπτοδουλειά...
Κρίμα που δεν τα φωτογραφίζεις, θα 'θελα πολύ να δώ, ειδικά το VK σχεδιό σου:lovulovu:, αλλά δε πειράζει μπορεί να καταφέρουμε να τα πούμε και να τα δούμε από κοντά όλα :)!
May 01 2009 19:39
a2a → ~*memole*~
Ah δεν είμαι τόσο δραστήρια για τον φωτογραφίζω κιόλας! XD
Είμαι ένα από τα πιο βαρεμένα άτομα που θα συναντήσεις! Χαχαχα! Επίσης η αδερφή μου υποσχέθηκε να του φτιάξει ρούχα και ακόμα δεν το χει κάνει! Του χα σχεδιάσει ένα ωραίο VK-inspired outfit αλλά είναι δύσκολο αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις ρόυχα. Εσύ ξέρεις btw?
May 01 2009 16:23
~*memole*~
Τέλειες επίλογές, μ'αρέσει και μένα ο Lead πολύ και η pullip που διάλεξες είναι επίσης γλύκα! Να την πάρεις, είσαι τυχερή που σ'αρεσουν πιο πολύ οι pullip γιατί κυμαίνονται σε λογικές πάνω κάτω τιμές οπότε sooner or later θα καταφέρεις να τη πάρεις, οι blythe και οι bjd ξεφεύγουν λιγάκι >< , αλλά ξέρεις πως είναι αυτές οι addictions, αν έχεις κανά link με pics σου ή οτιδήποτε, feel free to share! ^__^
May 01 2009 11:19
a2a → ~*memole*~
Έχω τον Lead Taeyand cause it was love at first sight. Τον έβγαλα Aizen (από ένα fic μου) και θέλω να πάρω μια Pullip XiaoFan για να γίνει η γυναίκα του, η Mika. Ακόμα βέβαια στα σχέδια είναι αλλά είναι υπερβολικά όμορφες αυτές οι κούκλες για να μην πάρω τουλάχιστον αυτήν! Τ_Τ
Apr 30 2009 18:50
~*memole*~
γεία zoro, thanks:gotit:, είμαι cool προς το παρόν, η αδερφή μου ξέρει τα πάντα από torrents και κατεβάσματα και έχουμε ήδη ένα σωρό που πρέπει να κάτσω κάποια φάση επιτέλους να δω~
Είσαι απο Πάντειο ε? Πωπω, έχω πήξει τελείως στη σχολή μας...:bahhh:
Apr 29 2009 22:59
Vash Zoro → ~*memole*~
Γεια χαρά. Μιας και είδα ότι είσαι και συ Πάντειο, αν θες καμια σειρά ενημέρωσε. xD
Apr 29 2009 20:14
~*memole*~
χα χα thanks, μ'αρέσει να τις ντύνω έτσι περίεργα και να κάνω διάφορα fantasy ατμοσφαιρικά σκηνικά ^__^
Apr 29 2009 13:37
~*memole*~
wooow, για αυτό μ'αρέσουν αυτά τα forum!!! :joyful:
Aλήθεια έχεις taeyang, εγώ έχω pullips την paja και την nina αλλά την nina έχω στείλει εξωτερικό για λίγο καιρό για να μείνει με το boyfriend της :P , άσε μεγάλη ιστορία...
Λατρεύω τους Τaeyang αλλά μετά έμπλεξα με το bjd thing και έμεινα πίσω στις pullip kai blythe.
Και εγώ μην νομίζεις, κατάφερα να πάρω μερικές bjd σε άλλους καιρούς, τώρα τα οικονομικά μου δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια πια:unlucky:....Anyway, ποιόν Taeyang έχεις :wooi2:? Άμα έρθεις στο meet της Νέας Σμύρνης θα μπορούσα να φέρω την Paja μου να πάρεις μια ιδέα από pullip in person ^___^
M' αρέσει να γνωρίζω new doll people τρελά!
Apr 28 2009 15:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed