Jump to content

Community Status Updates

Photo

.morgenstern → Lebw

Lol, δεν ακούω Buck-Tick δυστυχώς... Ειλικρινά μοιάζει με τον Nick Drake ως έναν βαθμό αλλά από το φρύδι φαίνεται ότι είναι Ιάπωνας οπότε υπέθεσα τον Klaha ο οποίος στο Mayonaka ni Kawashita Yakusoku ήταν κάπως έτσι ντυμένος ^^
Apr 26 2010 01:35
Photo

Lebw → .morgenstern

Αουτς! :unlucky: Καλα μιλαμε με διελυσες πες στον Klaha στα κομματια, ειναι τουλαχιστον Ιαπωνας αλλα ο αλλος ο Nick Drake απαπα ουτε στο ελαχιστο. My friend: EPIC FAIL. Το μονο που πετυχες παντως ειναι πως ειναι τραγουδιστης. :P Αλλα δεν πειραζει, ηταν απλα ενα quiz ικανοτητων ας πουμε. Btw, ειναι ο Atsushi Sakurai τραγουδιστης του ιαπωνικου συκγροτηματος BUCK-TICK. Hehe παντως καλη προσπαθεια!
Apr 23 2010 18:24
Photo

.morgenstern → Lebw

Na s pw thn alhtheia m thymizei ligo mia diastaurwsh metaksy Klaha kai Nick Drake alla mallon m thymizei ton Klaha perissotero... XD nomizw edwsa fail apanthsh :P
Apr 23 2010 15:21
Photo

Lebw → .morgenstern

Αααα! Τωρα μαλιστα! Κι εμενα μ' αρεσει η avatar pic σου [Light=θεος]. Ξερεις ποιος ειναι αυτος που εχω profile pic? Για να τεσταρω λιγο τις γνωσεις σου! :smokingg:
Apr 20 2010 21:15
Photo

.morgenstern → Lebw

thn gri mpordoula kai thn profile pic :P
Apr 20 2010 20:13
Photo

Lebw → .morgenstern

Να 'σαι καλα, αν και δεν αντιλαμβανομαι τι το ενδιαφερον βρηκες αλλα τελος παντων :P
Apr 20 2010 12:47
Photo

.morgenstern → Lebw

tpt~ poly endiaferon profile -^^-
Apr 19 2010 16:22
Photo

Lebw → .morgenstern

Σε ευχαριστω πολυ για το request. ^^
Apr 18 2010 15:02
Photo

.morgenstern → eleni_rocks

Θα παιξουμε: Malice Mizer X-Japan Moi Dix Mois Dir En Grey Gazette Anime OSTs (FMA, Death Note, haruhi Suzumiya, Bleach, naruto, Trinity Blood, Spirited Away, Howl's moving castle klp) Apo dytikh: Rammstein, Patrick Wolf
Nov 14 2009 13:26
Photo

.morgenstern → eleni_rocks

θα έχουμε σίγουρα και ιαπωνική ροκ και λοιπά αλλά και δυτική μουσική Ο.Ο ΒΑΝΖΑΙ!
Nov 09 2009 10:24
Photo

.morgenstern → Zerro

Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός, αλλά αν υπάρχει και ευθύνεται για αυτό που σου συνέβη είναι μεγάλο κάθαρμα. Δε θα πω ότι γνωριζόμασταν καλά, μόλις μερικά μηνύματα στο MySpace. Παρόλα αυτά μετά από καιρό σε διέγραψα μαζί με τις περισσότερες επαφές μου όχι επειδή δε σε συμπάθησα αλλά για ανόητους διαχειριστικούς λόγους. Βλέπω τα comments σου και το profile σου όπου δηλώνεις πως έχει ενεργητική διάθεση και σκέφτομαι ότι λίγες μέρες μετά πέθανες. Σου έστειλα τότε request και περιμένω ακόμη να το δεχτείς... Γιατί καθυστερείς; Τόσο νεαρός, τόσο σημαντικός για τους ανθρώπους που ήταν κοντά σου. Πριν λίγες μέρες στάθηκα δίπλα στον τάφο σου και χτύπησα τα χέρια μου μεταξύ τους όπως κάνουν όσοι προσεύχονται στην Ιαπωνία. Έπειτα υποκλήθηκα ελαφρά... Κρίμα που δε μπόρεσα να υποκληθώ πραγματικά εγώ ο ίδιος μπροστά σου ενώ ακόμη ήσουν μαζί με τους ζωντανούς... Το όμορφο και ζωντανό αγόρι τώρα βρίσκεται βαθιά θαμμένο στη γη και αποσυντίθεται... Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάθε άνθρωπο ξυπνάει το αιώνιο ΓΙΑΤΙ! Γιατί να είσαι εσύ εκεί και όχι κάποιος πλήρης των ημερών του; Γιατί όλοι να καταλήγουμε εκεί, και αν αυτή είναι η μοίρα μας, γιατί να γεννιόμαστε γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, αργά ή γρήγορα; Ελπίζω η ζωή σου -και όπως μαθαίνω από τους φίλους σου το ξέρω ότι έτσι ήταν- να ήταν ευτυχισμένη και να έζησες όλες τις μεγάλες εμπειρίες του ανθρώπου.. Τη διασκέδαση, την ανακάλυψη, τον σαρκικό και πνευματικό έρωτα... Ότι κάνει έναν άνθρωπο έστω και παροδικά ευτυχισμένο... Αν αυτήν τη στιγμή είσαι κάπου και υπάρχεις με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο, τότε άσε τα κούφια λόγια που γράφω εδώ και κράτα μόνο αυτό: [I]Να απαλύνεις με την αιθερική παρουσία σου τον πόνο στις καρδιές αυτών που σε γνώρισαν, σε αγάπησαν και σε λάτρεψαν...[/I] Πέτρος
Aug 14 2009 17:15