Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

alex90 → Tomodachi2

τομο-τσαν. να σου κανω μια ερωτιση??? ιδα οτι στα κοσπλει που κανεις βαζεις και φακους στα ματια. και ιδου η απορια>απο που αγοραζεις αυτους τους περιεργους φακους???και ποσο κοστιζουν??? ^^ευχαριστω
Ιούλ 10 2009 14:04
Φωτογραφία

miko-chin → alex90

το μοναδικό dorama που χεις δει????Αμαρτία!!!Πρέπει να δεις κι άλλα!Αχ ναι ο nakatsu είναι όλα τα λεφτά σε αυτή τη σειρά.Επισκιάζει ακόμη και τον πρωταγωνιστή.Εντωμεταξύ εγώ δε θυμάμαι καν απο που το βρήκα αυτό το avatar.Το χω τόσο καιρό γιατί δε μπορώ να το αλλάξω.
Ιούλ 06 2009 16:53
Φωτογραφία

alex90 → miko-chin

xexe..ναι ξερω^^. ειναι το μοναδικο dorama που εχω δει. και τον λατρέυω τον nakatsu. he is just the best!!! και το συγκεκριμένο αβαταρ το χρησιμοποιυσα συνέχεια στο μσν. αλλα ευχαριστω που εκανες το κοπο να μου απαντησεις^^
Ιούλ 05 2009 23:07
Φωτογραφία

miko-chin → alex90

thankies είναι απο ένα καταπληκτικό j-drama με πολύ γέλιο.Λέγεται HanaKimi αν θες να το ψάξεις.
Ιούλ 02 2009 21:06
Φωτογραφία

Adventurer → alex90

Τωρα θα σ'επαιρνα τηλεφωνο εσενα :P Θες να περασω απ'το σπιτι σου να μου τις βαλεις σε φλασακι να μην παιδευεσαι; ΥΓ: Επ'ευκαιριας απαντα σε pm καλυτερα, αφου στα vms δεν επιτρεπονται τα greeklish :'D
Ιούν 16 2009 11:04
Φωτογραφία

alex90 → Adventurer

giannh mou. tha sou steilo fotografies sto mail sou.prospathisa na anebaso alla sk@t@ ta ekanaXD
Ιούν 16 2009 10:57
Φωτογραφία

Tenshi → alex90

THANK YOU VERYYYY MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :hugs:
Ιούν 15 2009 20:50
Φωτογραφία

alex90 → videl

XRONIA POLLA BABE. sry pou den mporesa na eimai kai go mazi sas... elpizo na perasate omorfa. filiaaaaaaaaaaa
Ιούν 14 2009 00:53
Φωτογραφία

Tenshi → alex90

yooo...ελα..ο Αγγελος ειμαι!!! οταν μπορεσει στειλε με ενα ΠΜ τις φωτο!! ;)
Ιούν 13 2009 17:19
Φωτογραφία

alex90 → efi2408

yooooooo... efh mou... ti kaneis????
Μάι 31 2009 14:00
Φωτογραφία

alex90 → Ritsuka

axxxxxxxxx.. ti glukoooooo...T___T gia klamataaaaaa....T_T kai tora i ekdikish^^ Mondlicht Die Sonne geht unter Es schwindet das Licht Die Laute verschallen Die Wolken sind dicht Der Mond tritt hervor Und zeigt dir sein Leben Mystische Stimmung Ein geben, ein nehmen Von Dunkelheit umhüllt Versperrt dir die Sicht Wart' auf den Mondschein Er bringe dir Licht Ein silbernes Lichtlein Die Finsternis flieht Und ich verdanke nur dir Was hier immer geschieht Denn du bist der Mond Der die Schatten durchbricht Und dich einfach ersetzen Das könnte man nicht!
Μάι 25 2009 14:13
Φωτογραφία

Ritsuka → alex90

[COLOR=Green][COLOR=Black]Für dich ^x^[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=Green][B]Weil Du da bist[/B][/COLOR] [COLOR=Green][/COLOR] Saß so lange hinter Mauern, war viel zu lang für alles blind. Heut´ entdecke ich die Farben, wohl einzig weil wir Freunde sind. Mit Dir entdeck ich neue Freuden, mit Dir vergesse ich das Leid. Mit Dir hat alles einen Sinn, vorbei die Zeit der Einsamkeit. Mit Dir zu reden, mit Dir zu lachen, es macht mir Spaß, das ist gewiss. Du glaubst nicht, wie dankbar ich Dir bin, einzig, weil Du bei mir bist.
Μάι 24 2009 23:46
Φωτογραφία

Cassiel → alex90

Λέω να τον βάλω και αυτόν στο θέμα με τα cosplays:8):...μπαααααααααα:hahaha:.Btw δεν τo ανέφερα ακόμα (baka me:frozen:) αλλά ένα μεγάλο THANK YOUUUUUUU για την διοργάνωση του πάρτι σαν hostess που ήσουν:kawaii:.Και φυσικά και στην Αναστασία που συνέβαλε στην παρασκευή του Essen:wooi2:.
Μάι 20 2009 14:38
Φωτογραφία

alex90 → Cassiel

kala leme o luffy pragmatika den uparxeiiiiiiiiiii!!!!?!?!?!?!?!?!! luthika sta gelia molis ton ida. ka le den mporo na po oti itan liges...mia xara htan.
Μάι 20 2009 13:23
Φωτογραφία

Zerro → alex90

εγω κατι απο soul eater αν με αξιωσει ο θεος κ το ετοιμασω ποτε ^^ αλλα ok εχουμε 1 μηνα ακομα... θα μ ερ8ει η ορεξη καποτε
Μάι 10 2009 23:17