Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

DevilMayCry → Vegetasmate

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Εβγαλε φωτογραφια μαζι σου χθες τωρα την κοιταω χιχιχιχιχι:nbleed::nbleed: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Οκτ 25 2009 17:58
Φωτογραφία

Vegetasmate → DevilMayCry

ego imounntimeni kisara apo kenichi tin pempti kai x8es Rika pao higurashi....me mia mple perouka kai konti fousta m etirantes
Οκτ 25 2009 17:48
Φωτογραφία

DevilMayCry → Night Wizard Seal

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω:deadga6:.τρεις μερες τρεχαλητο σχολειο και το μετα στο Mall Athens :sleepy:,γυρναγα 3 απο την σχολη υπνος μια ωρα μια ωρα μεχρι να φτασω ενα ηταν 6 και αουτο επ 3 :nod: ... Μα δεν το μετανιώνω περασα τελεια μαι την παρεα μου και τα υπολοιπα παιδια , ολοι ηταν εξαιρετικα ευγενικη:blingeye2: εβγαλα πολλες φωτογραφιες μαζι ολα τα παιδια :riiight:. Φα τις βαλω στο προφιλ μου αργοτερα :wooi2::wooi2: , ουτε εγω καταφερα να σε γνωρισω οποτε gomen:nod2: !!!!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 25 2009 17:41
Φωτογραφία

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω:deadga6:.τρεις μερες τρεχαλητο σχολειο και το μετα στο Mall Athens :sleepy:,γυρναγα 3 απο την σχολη υπνος μια ωρα μια ωρα μεχρι να φτασω ενα ηταν 6 και αουτο επ 3 :nod: ... Μα δεν το μετανιώνω περασα τελεια μαι την παρεα μου και τα υπολοιπα παιδια , ολοι ηταν εξαιρετικα ευγενικη:blingeye2: εβγαλα πολλες φωτογραφιες μαζι ολα τα παιδια :riiight:. Φα τις βαλω στο προφιλ μου αργοτερα :wooi2::wooi2: , ουτε εγω καταφερα να σε γνωρισω οποτε gomen:nod2: !!!!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 25 2009 17:37
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Εγώ ήμουν μόνο το σάββατο αλλά πέρασα εκπληκτικά :)
Οκτ 25 2009 14:35
Φωτογραφία

Vegetasmate → DevilMayCry

hey!! perasa paaaaara poli oraia allla x8es imoun ptoma!!!! den xero an me katalaves!!!! ego den katafera na se anagnoriso, gomen!!!
Οκτ 25 2009 13:40
Φωτογραφία

DevilMayCry → Lucy-Nyu

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου ιφελα μονο να πω σημερα οπως και χθες ησουν κοπελα:nbleed:.... Σημερα που ησουν διμηνι Νελ ηταν πολυ πιασαρικυ:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:42
Φωτογραφία

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:36
Φωτογραφία

DevilMayCry → dennisuke

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:35
Φωτογραφία

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nai ....[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:34
Φωτογραφία

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ... Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ... Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: .... Εσυ πως περασες ????? [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:29
Φωτογραφία

DevilMayCry → Speedgrapher

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ειχεςσ κσυ πολυ cool καπελο:stubborn: ... Τhenks για την φοτο :congrats: ... [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 24 2009 21:23
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Hello devil!!!!!!!!Ήσουν σήμερα ??????
Οκτ 24 2009 21:21
Φωτογραφία

Hyyyyyyyyyyyy ....
Οκτ 24 2009 21:14
Φωτογραφία

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] χθες και σημερα και θα ειναι καταπληκτικά ,χαλαρή :drink:κουβέντα χαβαλές καλη μουσική ωραίος κόσμος,ωραίες maids:nbleed:. Ελπισουμε να παμε ακόμα καλύτερα και να προσελκύσουμε και αλλο κοσμο:wooi2: .... ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ:orly: ... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Οκτ 24 2009 09:43