Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

DevilMayCry → Vegetasmate
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Εβγαλε φωτογραφια μαζι σου χθες τωρα την κοιταω χιχιχιχιχι:nbleed::nbleed: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Vegetasmate → DevilMayCry
ego imounntimeni kisara apo kenichi tin pempti kai x8es Rika pao higurashi....me mia mple perouka kai konti fousta m etirantes

DevilMayCry → Night Wizard Seal
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω:deadga6:.τρεις μερες τρεχαλητο σχολειο και το μετα στο Mall Athens :sleepy:,γυρναγα 3 απο την σχολη υπνος μια ωρα μια ωρα μεχρι να φτασω ενα ηταν 6 και αουτο επ 3 :nod: ...
Μα δεν το μετανιώνω περασα τελεια μαι την παρεα μου και τα υπολοιπα παιδια , ολοι ηταν εξαιρετικα ευγενικη:blingeye2: εβγαλα πολλες φωτογραφιες μαζι ολα τα παιδια :riiight:.
Φα τις βαλω στο προφιλ μου αργοτερα :wooi2::wooi2: , ουτε εγω καταφερα να σε γνωρισω οποτε gomen:nod2: !!!!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω:deadga6:.τρεις μερες τρεχαλητο σχολειο και το μετα στο Mall Athens :sleepy:,γυρναγα 3 απο την σχολη υπνος μια ωρα μια ωρα μεχρι να φτασω ενα ηταν 6 και αουτο επ 3 :nod: ...
Μα δεν το μετανιώνω περασα τελεια μαι την παρεα μου και τα υπολοιπα παιδια , ολοι ηταν εξαιρετικα ευγενικη:blingeye2: εβγαλα πολλες φωτογραφιες μαζι ολα τα παιδια :riiight:.
Φα τις βαλω στο προφιλ μου αργοτερα :wooi2::wooi2: , ουτε εγω καταφερα να σε γνωρισω οποτε gomen:nod2: !!!!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]

Night Wizard Seal → DevilMayCry
Εγώ ήμουν μόνο το σάββατο αλλά πέρασα εκπληκτικά :)

Vegetasmate → DevilMayCry
hey!! perasa paaaaara poli oraia allla x8es imoun ptoma!!!! den xero an me katalaves!!!! ego den katafera na se anagnoriso, gomen!!!

DevilMayCry
→
Lucy-Nyu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου ιφελα μονο να πω σημερα οπως και χθες ησουν κοπελα:nbleed:.... Σημερα που ησουν διμηνι Νελ ηταν πολυ πιασαρικυ:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:... [/FONT][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Που ησουν εεεεεεεεεε:orly: ...
Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ...
Πρωτα μαυρο δευτερο μοβ και σημερα γαλαζιο μπλε:Blissfull: ....
Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]

DevilMayCry → dennisuke
Το Cosplay & Maid Café εσπασε ηταν πολυ ορεο εχω τραβιξει φωτογραφιες με ολους :nbleed:ημοθν και τις 3 μερες ,καφε μερα ναι καλο πουκαμισο:chigau: ...
Εσυ πως περασες ?????[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Nai ....[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Εσυ πως περασες ?????
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

DevilMayCry → Speedgrapher
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ειχεςσ κσυ πολυ cool καπελο:stubborn: ...
Τhenks για την φοτο :congrats: ...
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] χθες και σημερα και θα ειναι καταπληκτικά ,χαλαρή :drink:κουβέντα χαβαλές καλη μουσική ωραίος κόσμος,ωραίες maids:nbleed:.
Ελπισουμε να παμε ακόμα καλύτερα και να προσελκύσουμε και αλλο κοσμο:wooi2: ....
ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ:orly: ... [/COLOR][/SIZE][/FONT]