Community Status Updates

EarlCainHargreaves → DevilMayCry
[COLOR=Teal]λολ ο αδερφός ιγμόριο δεν είναι μικροβιάκι ίσως..Σε μένα αναφέρομαι αυτό έχω και δεν λέει να γιατρευτεί..σνιφ σνιφ και δν μπορούσα να τραγουδήσω και σήμερα που είχα τη χορωδία με πίεζαν να μιλήσω...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ φάση είχε τέτοιο κακομαθημένο ρόλο δεν έχω ξανακάνει!!!:calm::laugh:[/COLOR]

DevilMayCry → EarlCainHargreaves
Otan les ιγμόριο se pion anaferese ston aderfo sou ????????

[COLOR=Teal]Καθόλου σκληρή!!Τελικά δεν ανέβασα πυρετό και κάθομαι ήσθχα κι ωραία να με παιδεύει το ιγμόριο αναθεμά το!!![/COLOR]:roar:

Mai mastigio mipos eisai ligo skliri eeeeeee ????????/
Egw fa pigena efxaristos hihihihihi ...
Eisai kalitera tora ????????

dennisuke → DevilMayCry
Δεν τις είδα γιατί είχα σταματήσει να βλέπω το ανιμε κάπου στο 63ο επεισόδιο του shippuden στα fillers εκεί με τον Sora. :hihi2:
Για τον Pain λες; Εγώ πάλι δεν καίγομαι να μάθω τι μπορεί να κάνει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει πως αναπτύσσουν τις τεχνικές τους οι δικοί μας x[d} καθώς περνάει ο καιρός.
Τον Jiraiya ποτέ δεν τον συμπάθησα οπότε θα μας κάνει τη χάρη αν πεθάνει. :)
Με τον Kishimoto όμως δεν μπορείς να είναι σίγουρος αν οι νεκροί ξαναεμφανιστούν σαν φαντάσματα καμιά φορά στο μέλλον.
Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι τι θα γίνει με το θέμα του Kyubi. Για πόσο θα στρογκυλοκάθεται στο στομάχι του Naruto; Αν θα καταφέρει να απορροφήσει τη δύναμή του ή οτιδήποτε τελοσπάντων. :uhh:

[COLOR=Teal]Αμέ τρέχοντας πόσο μάλιστα εάν μου λέγανε σου δίνουμε τόσα λεφτά πάρτα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ στην Ελλάδα...Μα δεν πρόκειται να γίνει so πρώτα θα μάθω τη γλώσσα θα έχω μαζέψει και χρήματα και μετά bye bye beauties...Λολ όχι όμως ότι δεν θα ερχόμουν που και που πίσω στη χώρα..τόσους φίλους έχω δεν μπορώ να τους αφήσω πίσω χωρίς να τους επισκέφτομαι μια στο τόσο...Βασικά εάν γινόταν θα τους έπαιρνα μαζί μου..Κι όσοι δεν ήθελαν να έρθουν μαστίγωμα:bleh:[/COLOR]

Episis kai egw pos fa ifela na pao taksidi eki ohuuuuuuu ......
F ifela na pao eki na ziso monima esi fa pigenes gia monima an mporouses ???

[COLOR=Teal]Όταν λες που θα πάω???Βλεπώωωωωω φανατικά!!να δούμε πότε θα πατήσουμε κι εμείς τα ποδαράκια μας στα άγια χώματα της Ιαπωνίας...Δεν βλέπω την ώρα[/COLOR]:ureshii:

AAAAAAAAA kali epitixia tote hihihihihiih .....
Apofasises pou fa ifeles na pas ?????????
A blepis BIG IN JAPAN ????

Θα σου πω..θα μετακινούμαι χωρίς να με πρίζουν οι δικοί μου μουαχαχαχα τους οδηγώ στη δική τους παγίδα!!!:hahaha:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO kali epitixia pandos na perasis tis essetasis proti fora xd ..
Otan mes megala ti enois akribos ???????

Κι εγώ αυτό επλίζω να γίνω γρήγορα καλά αν και δεν έχω τίποτα απουδαίο μόνο ένα συνάχι και λίγο βήχα..Τελοσπάντων θα περάσει..Σκέφτομαι να ξεκινλησω μαθήματα για αυτοκίνητο το καλοκαίρι γιατί θα πιάσω και δουλειά κιόλας εκείνη την εποχή οπότε με συμφέρει για πολλά πράγματα.Έχω μεγάαααααααλα σχέδια!!^^