Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Animesuki → DevilMayCry
Ti kaneis kala eisai?Xeromai pou ta perases kala, ego den piga, vasika den eixa kai parea gia na pao, tespa alli fora vlepoume. :p

DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Msn [email]DevilMayCry4ever@hotmail.com[/email] ...[/FONT][/SIZE][/COLOR]

evaofadawn → DevilMayCry
nai, oi Gazette einai to agaphmeno mou iapwniko sygkrothma!! k malista eimai apo tous ligous ellhnes fan pou tous exoun dei live!!!!:bike::8):

Lucy-Nyuu → DevilMayCry
Xμμμμ κάλα δν ξέρω τι ακριβως σου εστειλα τελικά xD
Αν δν κατάφερες να το βρεις στείλε το δικό σου να σε κάνω add... :p

Lucy-Nyuu → DevilMayCry
Μαααααααα!!!:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:
Γιατί να τα χάνω εγώ ολα αυτάααααα????:cry5::cry5:
Check your pms....

DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω απασχολημενος λιγακι:emptyonexg1: ....
Σχεδον καθε μερα ειμαι εξω :nod:
Το Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] έσκισε ....
Εβγαλα φωτογραφιες αρκετες :wooi2: ...
Εσυ πως τα πας ????
ΑΑΑΑ Εχεις msn i facebook ???[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Lucy-Nyuu → DevilMayCry
Heeeeyyy!! Τι κάνεις? Sorry για την καθυστερηση πραγματικα ζοριζομαι αυτές τις μέρες με τα μαθήματα.... :/
Ma τι έγινε?? Δεν σε είχα τόσο καιρό στους φίλους μου? :S

DevilMayCry → eleni_rocks
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Τιποτα σπουδες ξεκουραζομαι :drink:καθε μερα βγαινω με τους φιλους και σπανια βρισκω μερα να κατσο λιγο σπιτι:emptyonexg1: ...
Το κοσπλει αυτεσ τις 3 μερες ηταν τελειο :wooi2: πηγα και τις τρεις μερες:stubborn: ειφελα να βγαλουν κανενα κοματι απο τους the gazette αλα τιποτα μονο ανιμε τουλαχιστον ενα απο το Death Note:chigau: ohuuuuuuuuu ....
μα περασα τελεια εσυ ?????????
Α και πια αλλα συγκροτηματα ακους εεεεεεε??? [/COLOR][/SIZE][/FONT]