Community Status Updates

DevilMayCry → MitHuNa
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Για σου πως τα περνας ??
Εγω σημερα καταλαβα πως εχο κανι ι μεγαλη βλακεια :unlucky::unlucky::unlucky:?
εχασα ενα χρονο απο την απροσεξια μου :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::fromabove::fromabove:..
Αποφασισα να μην παει ο χρονος χαμενος και εχω 2 επιλογες να συνεχίσει αυτο που εκανα για να πιασο δουλια :terror2::terror2::terror2:....
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

MitHuNa → DevilMayCry
θα έκανα την πλάκα μου, με άλλα λόγια θα τους εκμεταλευόμουν προς όφελος μου έτσι κ αλλιώς στην καταστροφή πάνε και χωρίς να κάνω κατι εγώ :) απλά προχωράνε αργά

DevilMayCry → MitHuNa
[COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]ΠΧ :orly:[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Lucy-Nyuu → DevilMayCry
ahaa ahaaa!! Καλα δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με την εξάπλωση.... ύπάρχουν πολλοί πράκτορες σε όλο τον πλανήτη που εργάζονται πάνω στο θέμα....xD

DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Διλαδι πολλαπλασιαζω μαστε :riiight:ετσι οπως παμε σε λιγο η χωρα θα μασ ανηκει :hahaha:και μετα ολος ο υπολοιπος κοσμος:himitsu::himitsu::himitsu: ....
[/FONT][/SIZE][/COLOR]

Lucy-Nyuu → DevilMayCry
χεχε.... guess i'm the lucky one then....:ureshii:
εμένα οι περισσότεροι ακούν ξένη μουσική και όσοι δν ακούνε ή δν βλέπουν anime φροντίζω να τους κολλάω το μικρόβιο :hehehe:

DevilMayCry → Lucy-Nyuu
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]To Can you remember το εχω ακουση:ureshii: ρομαντικο τραγουδι:himitsu:
η δικη μου ακουνε μονο ελληνικα και εγω αγγλικα:riiight: και γιαπωνεζικα :riiight: ....
Καμια σχεση :emptyonexg1:ουτε βλεπουν ανιμε :deadga6: whyyyyyyyyyyyy:unlucky:....
[/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/SIZE][/COLOR]

DevilMayCry → Mad_Hatter
NARUTO , BLEACH ,The Wallflower ,Gintama ,Code Geass ,Afro Samurai ,Rurouni Kenshin ,Black Lagoon ,Death Note ,
Full Metal Panic ,Mobile Suit Gundam 00 ,Girls Bravo , Mushishi , One Piece ,Samurai Champloo ,Princess Mononoke,
Tengen Toppa Gurren Lagann ,Zoku Sayonara Zetsubou Sensei ,Special A ,ZAKU NOTSUNE YOUICE ,OURANA HIGHT SHUL
Last Exile Samurai Champloo ..

Mad_Hatter → DevilMayCry
Αγαπημενα?Neon genessis evangelion, gundam 0079 και καμποσα αλλα, u?