Jump to content

Community Status Updates

Photo

BoredForLife → Darthnicolas

Εβαλα την alexis να χτυπησει , he dodges.... Χρησιμοποιω flamethrower βαραει την alexis και κανει dodge.... Ε μετα απο μερικα ακομα χτυπηματα με flamethrower τον αφησα με λιγη ζωη και μου εριξε το tank T^T ε μετα που ξαναβγηκε η αλέξις , τον σκοτωσα και ησύχασα
Sep 06 2011 11:03
Photo

Nαι αυτη με τον baldren ειναι.... Αλλα πως να του την πεσω?? fencer δεν ειναι και αυτος?
Sep 05 2011 17:55
Photo

dude να σου πω....Ξαναρχισα το Valkyria chronicles 2 παλι.... Και κολλησα παλι στην αποστολη ιστοριας του απριλίου.... πως την παιρνάω??
Sep 05 2011 14:55
Photo

Darthnicolas → Anelis

Nice siggy >.<
Aug 23 2011 17:17
Photo

Darthnicolas → Hajime_Saito

mo...kechi! >.<
Jul 28 2011 20:50
Photo

Καλα σε κανενα δεν νομιζω πως εχει τρισαθλια.... απλα μου φενεται λιγο καλυτερο... Και ναι , δεν εχει και τοσο girly η ναοτο αλλα και παλι εχει πιο πολυ απο αυτο :P
Jul 21 2011 15:30
Photo

Mα ρε η naoto ειναι κοριτσι και αυτο βγαινει ειδικα μετα την μαχη με το shadow και απο εκει και περα μπαινει στην ομαδα και δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σαν αγορι.... Και ασε που μετα εδειχναν και την θυληκοτητα της (στα hot springs , κερδισε τον διαγωνισμο , αυτο με το breast size xD ) Oσο για yosuke εγω μπορω να πω πως η φωνη στο dub θυμιζει την ηλικια του....15....
Jul 21 2011 13:55
Photo

Περι , persona 4 και dub : [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=K3Cw3HQbs6s&feature=feedrec_grec_index[/YOUTUBE] Και το top σχολιο απο κατω [QUOTE]Yosuke sounds too old for his age & Rise...is a goddamn mouse. I'll stick with the dub, thank you very much. [/QUOTE] :kakaka: :kakaka: Kαι επισης η naoto , ακουγεται σαν αγορι >:( Μονο ο Kanji εχει λογικη φωνη:knock-knock:
Jul 21 2011 10:23
Photo

Darthnicolas → KamenoC

Όχι ρε συ...Περίμενα αν μη τι άλλο να μπορείς να χειρίζεσαι όλο το party...Meh,χαλάστηκα,και το χα από τα σχεδόν σίγουρα με το που το έβρισκα σε καλή τιμή...
Jun 29 2011 21:28
Photo

KamenoC → Darthnicolas

Σαν παιχνιδι καλο ειναι. Συγκριτικα τα 2 προηγουμενα δεν τα φτανει... Απο ιστορια τιποτα το τρομερο, rpg στοιχεια οχι και πολλα, οι playable χαρακτηρες αδιαφοροι, ο χειρισμος ακρος κοσνολοποιημενος(χωρις χειριστοριο δεν παλευεται). Τους companions δεν μπορεις να τους χειριζεσαι μονο να τους αλλαζεις εξοπλισμο(στυλ Mass Effect). Απο combat ειναι αρκετα καλο με καποια καλα boss fights και καποια ωραια skills. Πιο πολυ θυμιζει diablo το παιχνιδι παρα dungeon siege (dungeons πολλα δεν θα δεις). Επισης ειναι μικρο απ οτι ακουσα, 12-13 ωρες. Give it a try αλλα αν ειναι να το αγορασεις περιμενε να πεσει η τιμη καλυτερα..
Jun 29 2011 21:16
Photo

Darthnicolas → LuluChan92

oh teh hiz >.<
Jun 26 2011 18:52
Photo

Darthnicolas → Anelis

Uhh,please tell me you're kidding me...Δεν το χω σε τίποτα να ανοίξω το PS3 και να πιάσω τη βιβλιοθήκη μου από τα πρώτα...αλλά...doushio kana...
Jun 26 2011 00:28
Photo

Anelis → Darthnicolas

Δηλαδή "Άει κοιμήσου, θέλω να έχω το τελευταίο vm"? :P I'm game.
Jun 26 2011 00:24
Photo

Darthnicolas → Anelis

Χωρίς παρέα?Όχι και τόσο ρε συ...Telemarketing βλέπω μόνο σε στιγμές τρελού καψίματος,συνήθως σε διακοπές που μένουμε ως το πρωΐ ή γυρίζοντας από bars κλπ,και κάποιος συνήθως κάνει το σχολιασμό και βοηθάει τον πωλητή να πλασάρει το προϊόν του...Μήπως να πέσεις και συ για ύπνο?Θα μου πεις Κυριακή αύριο,αλλά αν δεν συγκρατηθείς την Κυριακή,πότε θα το κάνεις?
Jun 26 2011 00:21
Photo

Anelis → Darthnicolas

Ω! Τα έσπαγε το balls of fury :P Να δεις telemarketing. Trust me, αξίζει.
Jun 26 2011 00:15