Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mangalover → RiDeLub
Ο Oda!!!!!!!!!
Οκ αυτο ειναι λιγο αποτομο...Για την ηλικια μου xD
Παντως το σιγουρο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ξερει να μας ξαφνιαζει...
Οπως για παραδειγμα με την πλοκη....Το εχει γεμισει με μυστηρια..Will of the D aπο δω τα Poneglur...(δεν μπορω να το κανω spell λυπαμαι xD)απο εκει μας εχει τρελανει ο τυπος...
Αντιθετα με το στορυ του bleach που ειναι λιγο πολυ προβλεψιμο!
Αύγ 01 2009 16:41
RiDeLub → Mangalover
Δεν είναι θέμα τομαριού xD. Απλά είναι σε μερικές σκηνές στο Water 7 που ο Chopper ακουγόταν πιο ξεφωνημένος που μου έκανε εντύπωση. Το είχα κοιτάξει τότε και το είχα μάθει.
Το άλλο με την γυναίκα του Oda το ήξερα σαν fact λόγω του ότι είμαι One Piece fan. Τέτοια trivia είναι ωραία να τα μαθαίνεις. Πάρε και ένα άλλο γύρω από τον Oda: Αν έχεις δει τις ταινίες του One Piece. σε κάποιες από αυτές υπήρχαν special 3 λεπτά επεισοδιακια. Σε ένα από αυτά (νομίζω 3 ή 4 ταινία) έδειχνε χαρακτήρες από το anime να παίζουν μπάλα. Σε κάποια φάση σκάει ένα χαρακτήρας που λέγεται Odachi και την φωνή του την κάνει ο ίδιος ο Oda.
Από site για το OP εγώ συμβουλεύομαι κυρίως το [URL="http://apforums.net/"]arlong park forum [/URL]και για γρήγορα infos την [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Main_Page"]OP wikia[/URL] . Θυμάμαι και κάποια πράγματα μόνος μου.
Αύγ 01 2009 13:48
Mangalover → RiDeLub
Αντε σοβαρα.Και εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Τοσο τομαρι ειμαι φαντασου...
Καλα εσυ που τα μαθαινεις αυτα?Αν δν θες να μου πεις γιατι σου βγηκε ο .... να βρεις το σιτε δεν με πειραζει!
Αύγ 01 2009 13:05
RiDeLub → Mangalover
[quote]Αρα η φωνη της πρεπει να ακουγοταν πολυ διαφορετικη?Σωστα?[/quote]Σου απαντάω εδώ γιατί θα βγαίναμε off-topic :P
Δεν είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνω σωστά αλλά αν εννοείς αν ακούγεται διαφορετικά η Nami στo Ova και στην υπόλοιπη σειρά, τότε σου απαντάω ότι δεν θυμάμαι. Πάει καιρός που το έχω δει το ova αλλά υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο voice casting.
Ένα άλλο παράδειγμα αλλαγής ήταν η ηθοποιός του Chopper. Κάποια στιγμή στην μέση της σειράς (γύρω στο Water7 με Ennies Lobby) η κανονική ηθοποιός αντικαταστάθηκε λόγω εγκυμοσύνης από μια άλλη. Η αλλαγή ήταν χαρακτηριστική αν και ό Chopper είχε λίγες ατάκες σε εκείνα τα eps. Απλά στο αναφέρω ως trivia πληροφορία. :)
Αύγ 01 2009 12:30
Mangalover → Fingolfin
Ωχ σορρυ λαθος!Αυτο δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι εγω δεν πηγα.λολ!!
Ιούλ 30 2009 23:01
Fingolfin → Mangalover
Κάποιο λάθος θα έκανες. Εγώ έλειπα από την Αθήνα όλο το ΠΣΚ οπότε και δεν μπόρεσα να πάω στο πάρτυ και οπότε και δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κάνει και login και να ήμουν online το Σάββατο.
Ιούλ 27 2009 06:36
Mangalover → Fingolfin
Γεια!Θα σου φανει παραξενο που σου στελνω μνμ αλλα αυτην την στιγμη ειμαστε οι μονοι μεσα ολοι εχουν παει στο παρτυ!:(
Μακαρι να ειχα παει και εγω γαμωτο(με αλλα λογια ειναι μνμ συμπαραστασης αυτο που σου στελνω)
Ιούλ 25 2009 21:52
Mangalover → Night Wizard Seal
Καλημερα.Πολυ παλια μου ειχες στειλει ενα μηνυμα αλλα δυστυχως ειχα σοβαρο προβλημα με το ιντερνετ μηνες τωρα!Αλλα καθε εμποδιο για καλο που λενε και επιτελους το εφτιαξα.Τεσπα αν ενδιαφερεσαι ακομα μου ειχες κανει 2 ερωτησουλες.Αφου μου αρεσει πιο πολυ το animation γιατι εγω γραψει mangalover.εχω τρεις λογους για αυτο
1.ειμαι αυθορμητος τυπος...
2.νομιζα οτι ανιμεlover θα υπηρχε
3.Δεν ξερω.Το εχω μετανιωσει
Επισης μου ειχες πει αν το avatar το εχω κανει εγω.Δυστυχως οχι αλλα βλεπωντας το θα μπορουσα να κανω κατι παρομοιο!Συγνωμη για την πολυ μεγαλη καθυστερηση.λολ!
Ιούλ 22 2009 08:52
Night Wizard Seal → Mangalover
γεια σου φιλε μου!!!Καλωςηρθες στο φορουμ και ελπιζω να περνας καλα^^ Να κανω μια τελειως αδιακριτη ερωτηση..?Αφου σου αρεσει περισσοτερο το ανιμεισον γιατι γραφεις και μανγκα λοβερ απλα απο περιεργια .ααα
και παρεπιπτοντως το αβαταρ σου ειναι δικια σου δημιουργια ή ασχετο???
Μάι 05 2009 22:32
iristella → Mangalover
Kaλησπέρα. Η μπάρα η οποία βλέπεις σχετίζεται με την συμμετοχή στο forum και συγκεκριμένα με τον αριθμό των post. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι τα ποστ στο community bar δεν πιάνονται και δεν επηρεάζουν ούτε τον αριθμό των post ούτε το Progress στην μπάρα.
Απρ 17 2009 00:25
Mangalover → iristella
καλσπερα!Διπλα σε καθε avatar βλεπω κατι starting ο% και κατι αλλους 99% η complete......!τι σημαινει αυτο αν εχω καταλαβει σωστα μηπως με τα μνμ που εχω στειλει?γιατι δεν ανεβαινει με τιποτα??
!
Απρ 16 2009 14:22
zade → Mangalover
Trolling είναι γενικά αυτό που λέμε "δούλεμα". Γίνεται συνήθως σε threadς που είτε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν , είτε υπάρχουν , αλλά το περιεχόμενο τους είναι τόσο "ότι να ναι " που δικαιολογούν το εν λόγω "δούλεμα"
Απρ 05 2009 15:21
iristella → Mangalover
Όταν θα χρησιμοποιείς το Search θα πηγαίνεις πρώτα εκεί που λέει Advanced Search έπειτα θα επιλέγεις την επιλοκή που λέει αναζήτηση στον τίτλο του θέματος. ΠΟλλές φορές χρειάζεται να βάλεις όλες τις πιθανές επιλογες που μπορεί κάποιος να έχει χρησιμοποιησει. In any case no harm done ούτως ή άλλως είναι λογικό τα παλαιότερα μέλη και οι Moderators να ξέρουν πιο καλα΄το forum και τα περιεχόμενα του.
A και αυτό με το edit πάει για τα post στα threads. Μην μου κάνεις edit στα vms γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα το προσέξω εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος.
Μάρ 24 2009 03:09
Mangalover → iristella
να σε ρωτησω κατι...εψαξα στο search...οπως ακριβως εχετε πει...αλλα δεν μου εβγαλε σχετικο με αυτο κατ...καλα ξερω πως ειναι κουραστικο να κλειδωνετε συνεχεια αλλα δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας να καταλαβουμε πως ακριβως λεγετε το ποστ...
mangalover
soz ξεχασα να κανω edit το ενα πανω στο αλλο!
Μάρ 24 2009 02:59
iristella → Mangalover
Ιt s ok..... Δεν έγινε κάτι το τρομερό. Απλά στο είπα Α) για να μην αναρωτιέσαι που πήγε το post, B) για να ξέρεις στο μέλλον. Επίσης απαγορεύτονται τα double post στο forum (το ένα κάτω από το άλλο δλδ). Αν θες να προσθέσεις κάτι σε αυτά που λες και δεν έχει απαντήσει κανείς χρησιμοποίησε το edit button.
Και σχετικά με την απορία σου στο τεχνικά προβληματα...
[B][COLOR=Magenta]Για την profile pic....[/COLOR][/B]
user cp ----> edit profile picture ---> option 1 (βάζεις το λινκ από κάποιο host site πχ Photobucket), ¨η option 2 πατάς browse Και επιλέγεις εικόνα κατευθείαν από το pc σου. ----> save changes ---> end
[COLOR=Magenta][B]
για το avatar[/B][/COLOR]
[COLOR=PaleTurquoise]user cp ---->settings and options ----> custom avatar (αν δεν θες κάποιο από τα έτοιμα)----> επαναλαμβάνεις τα option1 ¨η option 2 του παραπάνω .. -----> Save changes ----> The end
[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise][COLOR=Magenta][B]
Για την Signature[/B][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=PaleTurquoise]user cp ---->settings and options ----> edit signature ---------> edit signature (προσθέτεις κείμενο και φτιάχνεις θέση εικόνας υπογραφής αν έχεις)----> Signature picture ---->Ακολουθείς option 1 ή οption 2---> save signature ----> the end.
Μην ξεχνας οι εικόνες να είναι μέσα στα όρια των κανονισμών από άποψη μεγέθους και διαστάσεων.
[/COLOR]
Μάρ 24 2009 01:31

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται