Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Angelcross
lol ισχυει γιατι και εγω εκτος απο εκεινα βλεπω και τα καινουργια επ. και κεφ. καθε ανιμε/μανγκα κα8ε εβδομαδα, οποτε πρεπει και εγω να αρχισω να συμαζευομαι λιγακι αλλιως δεν με βλεπω ουτε εμενα ναποφοιτω απο το λυκειο ουτε σε 20 χρονια :Crying2:
Feb 21 2010 17:31
Angelcross → Lucy Heartfilia
ειναι πολλα ,αυτα που βλεπω αυτι τι στιγμη ..πχ dragonball ,durarara,fma ,διαβαζω αλλα τοσα ,μαλλον δε βλεπω να βγαζω τι σχολη αν συνεχισω ετσι...χαχαχα
Feb 21 2010 17:24
βλεπω soul eater και που και που dragon ball ενω διαβαζω Bleach, εσυ;
Feb 21 2010 16:49
χαχαχα εχεις δικαιο ...γτ οσο και να το κανουμε τα manga ειναι διαβασμα ,το anime ειναι τηλεοραση
Feb 21 2010 16:21
lol ισχυει καθως οταν διαβασεις μανγκα πρεπει να κανεις μονο εκεινο ενω με τα ανιμε μπορεις να κανεις και κατι μικρο παραλληλα :) :P
Feb 21 2010 16:18
το κανω και εγω αυτο ,δηλαδη βλεπω μια σειρα και μετα διαβαζω τη συνεχεια στο manga ,αλλα γενικα μου αρεσει να διαβαζω manga , οποτε μπορω δηλαδη..χαχα
Feb 21 2010 16:15
ναι διαβαζω πολλα αλλα οχι παντα απο την αρχη, δηλαδη βλεπω το ανιμε μεχρι εκει που εχει φτασει και μετα για να δω την συνεχεια τα διαβαζω αλλα μου αρεσουν και μερικα one-shot η και μερικα yaoi εσυ;
Feb 21 2010 16:06
ενταξει οπως λες και εσυ ,τα κλασσικα one piece ,naruto ,bleach ,gode geass ,FMA,ergo proxy,bakemonogatari,mushishi..με τα manga πως τα πας?εννοω διαβαζεις?
Feb 21 2010 16:03
lol , τα κλασσικα One piece, naruto, D Gray Man, Bleach, Code Geass, Death note, FMA, Soul Eater, Junjou Romantica, και 07-Ghost εσυ;
Feb 21 2010 15:58
αρχισα πρωτα με το manga και ειχα ξετρελαθει ,μου αρεσε πολυ ,οταν ειδα δε οτι θα το κανουν και σε anime τρελαθηκα ,αλλα αγαπιμενα ανιμε?
Feb 21 2010 15:53
βασικα ειδα πρωτα το ανιμε (ειχε και ελαχιστα επ.) για να δω περι τινος προκυτε... οποτε μετα αφου μου αρεσε διαβασα και το μανγκα και το λατρεψα.. εσυ; :)
Feb 21 2010 15:51
οντωσ πρεπει σιγα σιγα να ειδοποιουμε ο ενα τον αλλον πριν μιλισει..χαχαχα
Feb 21 2010 15:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed