Community Status Updates
Botsun → Kai
:if:
Έεετσι,να μεγαλώνει η HxH fanbase του forum! :wooi2:
Btw,ο Oumi(Viking),δεν είναι σαν rip-off του Onizuka ;
Feb 10 2012 23:32
Kai → Botsun
Μια χαρά το πάει. Λέω να διαβάσω ακόμα ένα τεύχος σήμερα. Είχα να το πιάσω αρκετές μέρες και η αλήθεια είναι πως είχε αρχίσει να μου λείπει. Βασικά λατρεύω τη ροή του, όλα είναι προσεγμένα και γίνονται για κάποιον λόγο και οι μάχες είναι μια χαρά, έχει συνέχεια και κάτι διαφορετικό.
Feb 10 2012 23:26
Botsun → Kai
Ε,ναι.
Αν δεν κινδυνεύσει και λίγο η ζωή σου,δεν ευχαριστιέσαι παιχνίδι! XD
Πως σου φαίνεται το arc ;
Feb 10 2012 23:21
Kai → Botsun
Δεν έχει καιρό που το έπιασε η ομάδα από την αρχή, αλλά λογικά είχαν κάποια κεφάλαια έτοιμα γιατί γίνεται release ανά 3 μέρες περίπου.
Feb 10 2012 20:43
Kai → Battlemage
Ωραία, βλέπω πως κι άλλοι το βλέπουν κάπως έτσι το θέμα.
:if: Να το κάνεις. Η 2η είναι εξίσου καλή (για να μην πω καλύτερη).
Feb 10 2012 17:20
Battlemage → Kai
Και εγώ με τις ταινίες δεν έχω την καλύτερη σχέση. Άλλο να κάτσεις να δεις 20λεπτο επεισόδιο και άλλο ταινία δύο ωρών. Ταινίες που σχετίζονται με anime σειρές πάντα τις αφήνω για το τέλος και αν. Μου άρεσουν όμως ταινίες είτε ανεξάρτητες άμα έχουν ωραία πλοκή είτε αν είναι σαν μικρές σειρές κοντά στην ώρα η καθεμία όπως το kara no Kyoukai και το Break Blade.
Οπότε οι ταινίες Saint Seiya πάνε για μετά. Άλλωστε πρέπει να τελειώσω 2η season Meiou Shinwa πρώτα.
Feb 10 2012 17:18
Kai → Battlemage
Yeap. Καταλαβαίνω τι εννοείς και σε νιώθω (αν και δεν τα πάω καλά με τις ταινίες). Πάντως δεν νομίζω να έχεις και μεγάλο πρόβλημα. Αν πηδήξεις και τα μπόλικα flashbacks που έχει από τη μέση και μετά, θα γλιτώσεις και χρόνο. Προσωπικά μόνα τα fillers μου βγάλαν λίγο την ψυχή. Μετά πάει Sanctuary > Inferno > Elysion. Ειδικά τα δύο πρώτα είναι αρκετά καλά.
:hahaha: Α, ναι. Έχει και γύρω στις 5 ταινίες. Έτσι για να τελειώσεις πιο γρήγορα.
Feb 10 2012 16:55
Battlemage → Kai
Κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση θα το δώ γιατί οταν αρχίζω μια σειρά δεν μπορώ να παραλείψω οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή είτε είναι sequel είτε prequel είτε OVA. Απο ότι είδα στο anidb πρώτα πρέπει να δω την πρώτη σειρά και μετά τα OVA. Να δω αν θα προλάβω να το τελειώσω μέχρι να βγεί το Omega :P
Feb 10 2012 16:13
Kai → Battlemage
[QUOTE]Αν υπάρχει ένα πράγμα που με ανησυχεί είναι οτι μετά απο αυτό δύσκολα θα μου φανεί ωραίο το original saint seiya που πρέπει να είναι και σχετικά παλιό.[/QUOTE]
Ισχύει και όχι μόνο από άποψη animation :ρ Έχει ορισμένα στοιχεία που ίσως κουράζουν και έχουν διορθωθεί σημαντικά σε νεότερα anime και ταυτόχρονα άλλα που επειδή τα έχουν δανειστεί νεότερα anime να φανούν επαναλαμβανόμενα. Παρόλα αυτά δεν είναι τελείως μάπα. Στα OVA μάλιστα που παίρνουν περισσότερο μέρος οι Gold Saints παίρνει και τα πάνω της η σειρά.
Feb 10 2012 08:09
Kai → Lord Leon
:hahaha: Δεν έψαξα τίποτα. Απλά είχα τσεκάρει τον τίτλο όταν ήταν στα upcoming της season του, το είχαν στα υπόψιν και έκανα confirm με τον Hanzo να δω αν άξιζε το πρώτο επεισόδιο. Να πω την αλήθεια το καταευχαριστήθηκα. Δεν είναι τίποτα το φοβερό but it was refreshing.
Feb 10 2012 07:52
Lord Leon → Kai
[QUOTE]Sato Yo is a high school boy who likes SEGA games. One day, he enters a grocery store to buy some food for dinner. When he tries to take a bento box, he loses consciousness. He comes around to find all the bento sold out. He notices there is a war game going on at grocery stores and players called "Wolves" compete for the half-priced bento. Yarizui Sen, the leader of the Half-Pricer Club, forces Yo to join the club and he enters the bento war. [/QUOTE]
[SIZE=3][FONT=Palatino Linotype]ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑ΅ΙΑ Μ' ; :oo: πες μου ειλικρινα τι ακριβως εψαχνες και κατέληξες εδώ; Εχω μεινει εντελώς μλκας αυτή τη στιγμή!
Νταξ εισαι θεά στο χω ξαναπει! :hero:
[/FONT][/SIZE]
Feb 10 2012 01:25
Kai → iristella
Why thank you. Αν και δεν θα τα χρειαστώ. Γνωρίζω εδώ και καιρό τις μαζοχιστικές μου τάσεις και ξέρω τι να περιμένω :ρ
Feb 09 2012 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed