Jump to content

Community Status Updates

Photo
  • Kai's Photo
    Kai
    Ίσως θέλει να μας πει ότι για να γίνεις καθηγητής πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω. XD Η άλλη η καημένη που εξηγούσε στη Himeko και κετέληξε να ζητήσει και συγγνώμη στο τέλος... τη λυπήθηκα.
    Λέω να το πιάσεις. Πιάσ' το και ολοκληρωμένο, τελειώνει έτσι κι αλλιώς.
    Είχε πολύ καλές σκηνές στα τελευταία κεφάλαια, τους είδαμε στο σχολείο, είχαν και ατάκες και επικές επικές αντιδράσεις. Παίζει να είδα και πρώτη φορά τριτοετείς να ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη χρονιά.
    Sep 14 2013 06:35
  • Kai's Photo
    Kai
    Lol, βγάλανε και καινούργιο SKET και ήταν ό,τι να'ναι.
    Sep 14 2013 06:46
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Εγω μια φορα νιωθω περηφανη πυο θα γινω (αν γινω ) καθηγητρια , τα προβληματα μοτ θα χουν μια εξηγηδη:Ρ Ναι ρε παιζει να ηταν κι η μονη νορμαλ στο σχολειο χΔ
    Ισχυει κι απο πλευρας μανατζερ κι απο τς λιγες φορες πυο φευγουν αλλα με σκοπο να συνεχισιε το κλαμπ !!!!
    Α παωνα το διβασω χΔ
    Sep 15 2013 19:16
Photo

redqueen → Kai

HQ 72 Ε-κ-λ-α-ψ-α ! Ξεφτερια ολοι ενας κι ενας :Ρ Χρειαζομασταν ενα τετοιο κεφαλαιο!!
Sep 01 2013 23:37
  • Kai's Photo
    Kai
    Ναι, ήταν διασκεδαστικό.
    Sep 02 2013 06:32
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Εξε''πληγαν ,παντα νομιζα τν Τομπιο για κανα φυτο κι γενικα το στυλακι που χει στο γηπεδο but το he is not breathing '' μου αλλαξε καθε αποψη :Ρ
    ο Ηινατα ειναι απλα beyond hope κι ο Tsukishima αποδεικνυει οτι τα μεγκανε ειναι σχεδον παντα εηυπνα ... μπραβο το παιδι μου :Ρ
    Sep 02 2013 09:49
  • Kai's Photo
    Kai
    Ήταν καλό που έβαλε τον Kageyama να είναι αδύναμος σε αυτόν τον τομέα. Ο άγραφος κανόνας που θέλει χαρακτήρα με πρωταγωνιστικό ρόλο τέλειο σχεδόν στα πάντα είναι κουραστικός και στο κάτω-κάτω δεν είναι απαραίτητο να συμπεριφέρεσαι σαν χαζός και να μην τα παίρνεις γρήγορα για να μην τα πηγαίνεις καλά στα μαθήματα έχει καταντήσει κάπως γελοίο τόσο υπερβολικά και τόσο συχνά που το συναντάς πια. Ο Tsukishima στο έβγαζα αυτό το σνοπ/είμαι καλύτερος από εσένα από την αρχή, δεν με εξέπληξε καθόλου. Περιμένω τη συνάντηση με Nekomata για να δω την επανασύνδεση του Tanaka με τον πετεινό (συγνώμη δε θυμάμαι το όνομά του τώρα), αυτό θα έχει πλάκα.
    Sep 02 2013 15:27
Photo
  • Kai's Photo
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Όταν η τεχνιτή πραγματικότητα της ρουτίνας πεθάνει, όταν η τελείωση της επιτυχίας θα επιφέρει το ξύπνημα, ορδές ορμών θα κυριεύσουν τον πλανήτη της ψυχής και η επανάσταση θα ξεκινήσει. Όταν ο άνθρωπος απλώσει το χέρι του προς την εν ζωή ελευθερία, τότε θα ξέρει πώς είναι ήδη νεκρός.
    :-)
    Sep 03 2013 06:54
  • Kai's Photo
    Kai
    03/09/2013 Anime.gr, παγκόσμια αποκλειστικότητα
    Sep 03 2013 06:59
Photo

Kai → redqueen

Όχι που δεν θα έχανε το Karasuno.
Jul 13 2013 18:28
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν καταλάβαινα τι εννοούσες στην αρχή, μετά θυμήθηκα ότι παραγγέλνεις από public. Ναι, δεν ξέρω τι παίζει γενικά με τις παραγγελίες εκεί και αν θα έφερναν κάτι τέτοιο, αν και οκ αν δεν είχε και κανένα εξεζητημένο εξώφυλλο αμφιβάλλω ότι εκείνη που είχα πετύχει την τελευταία φορά να είναι υπεύθυνη εκεί θα ήξερε και τι είναι.

Το anime του Ψ βγήκε αλλά μιλάμε για flash που είναι σαν vomic με πιο χρωματιστές σελίδες χωρίς τις φούσκες ένα πράγμα, τόσο μεγάλο budget είχε. Αξίζει να το ακούσεις για το voice acting παρόλα αυτά γιατί Eguchi κι ας μην έχει υπότιτλους.
    Aug 30 2013 23:26
  • redqueen's Photo
    redqueen
    αχαχαχαχαχ ρε με κοιταν περιεργα οταν παραγγελνω , κι μαμλον θα εχει σαδοαμζοχιστικο εξωφυλλο so bookdepository it is XD XD
    α καταλαβα still ομως θελω να το δω κι ας ειναι μικρο , τα χοτμε δαιβασει αυτα που διεχνει? Τοτε οκ δν υπαρχει προβλημα κ ιασ ειναι χωρις σαμπς :Ρ
    Aug 31 2013 12:55
  • Kai's Photo
    Kai
    Ναι, συγκεκριμένα είναι τα κεφάλαια με τον Kaidou, οπότε ακούς τον Saiki σε ένα συνεχές tsukkomi. Μπορείς να το βρεις εδώ http://www.youtube.com/user/shonenjumpofficial?feature=watch.

Aug 31 2013 13:40
Photo
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Axaxa να ειχες παρεα ΧΔ ΑΑ κι εγω θελω να το δω αυτο ( ειναι σχετικα ψηλα σεσχεση με τα αλλα 100+ ) καλο ηταν? Αλιμονο που δν θα εκανε !! Ολως τυχαιςσ οτι βλεπεις εμφανιζετε χΔ Tsuda ? oh wow, a, supporting i know ths feeling xD Αμαν αυτος ο ανθρωπος να παει μια φορα main!!!
    Nichijou is nichijou <3 . Ε σπαστο γτ δν σε βλεπω να αντεχεις , ισως οντως ειναι για ολοκληρωμενες τς Kyoani αλλα δν πολυαντεχω !
    Sket διαβασες?
    Jul 22 2013 12:55
  • Kai's Photo
    Kai
    Λέω ν' ανοίξουμε ένα μνμ να μου λες τι έχεις βγει, είσαι καλύτερη από το mangaupdates, δε χρειάζεται να μπαίνω. Θα το κατεβάσω κι αυτό τώρα. XD
    Από τα καινούργια το Kitakubo το έχεις τσεκάρει; Τα 2ο πρώτα ήταν αρκετά καλά.
    Jul 23 2013 17:43
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Οχι δν το ξερω , κι βλεπω κι αρκετα ονγκοινγ? τλκ λεει αν εινα ιπρολαβαινω να το πιασω τωρα πυο επιτελους τελειωσα το ΟΠ ΧΔ
    Aug 19 2013 01:17
Photo

Kai → DoB

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να το δεις αυτό https://www.youtube.com/watch?v=BirGn-VpNTE XD
Jun 25 2013 07:32
  • Kai's Photo
    Kai
    Έχει πιάσει όλη την ουσία του Gintama. Δεν ξέρω ποιος αντικατέστησε ποιον στο βίντεο αλλά ήταν αστείο από μόνο του. Εκεί με τα γυαλιά στον αέρα έλιωσα.
    Jun 25 2013 16:06
  • DoB's Photo
    DoB
    Εγώ αναρωτιόμουνα μήπως και δεν είναι fanmade, μήπως και κάνανε την τρολιά τα καλόβολα αστέρια που παράγουν το Gintama ή μήπως ο Sorachi βαρέθηκε τελευταία και ήθελε με κάτι να παίξει... Γιατί είναι ΤΟΣΟ in character! Eν τω μεταξύ αυτός/αυτή/αυτό με το κόκκινο φόρεμα και την κόκκινη μοϊκάνα ποιος είναι;;;;

Άντε το δεύτερο βίντεο τώρα, δε θα κάνουμε μισές δουλειές!!!
    Jun 25 2013 17:49
  • Kai's Photo
    Kai
    Ο Yamazaki είναι.
    Jun 25 2013 20:59
Photo
  • Kai's Photo
    Kai
    Είχα προλάβει να δω το μήνυμα και δεν είδα που έγραψες και το Genshiken μετά.

Έλεγα να το δω ολοκληρωμένο το Free. Έχω και κατεβασμένο το Yawara οπότε δε νομίζω να μου λείψει sports anime. Φερ' το αν θέλεις να το δούμε μαζί.
    Της Gonzo έλεγες αυτό με το σκυλί; Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει αυτό.
    Στο Makai Ouji θα κάνει φωνή ο Eguchi τώρα το είδα. Αυτό το είχα παρατήσει στο πρώτο κεφάλαιο και τις προάλλες βρήκα τα zip στον εξωτερικό και τα έσβησα γιατί δε θυμόμουν ποιο ήταν.

Αααααααν το μεταφράσουν, φέρε και το Kanetsugu to Keiji.

Jun 24 2013 12:45
  • Kamen Tantei Zura's Photo
    Kamen Tantei Zura
    Gainax είπα.

Γι' αυτό δεν το ανέφερα...αααααααααααααν το μεταφράσουν.
    Jun 24 2013 12:55
  • Kai's Photo
    Kai
    Γράψε λάθος, μπέρδεψα τα studio.
    Ααααν... Καλά δεν ξέρω πώς θα είναι η μεταφορά γιατί είχε και κάτι σκηνές που δεν νομίζω να είναι εύκολο να προβληθούν και το manga ήταν έτσι κι έτσι στα 4α πρώτα κεφάλαια έτσι κι αλλιώς.
    Jun 24 2013 13:16
Photo

redqueen → Kai

Καθως εχαψνα κατι εικονες Ηetalia ,ειχα μια ξαφνικη συνειδητοποιηση. O France στoν τελευταιο κυκλο σε καποιες φασεις μοιαζει πολυ τν Rockswell απο το Charisma :P That's why he is fabulous xD
Jun 22 2013 16:11
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν ήταν τίποτα, σημείωσα απλά την άθλια αλλαγή στο character design και την έλλειψη του υπέροχου σολάριουμ του Rockswell λίγο πριν το σβήσω κατα λάθος.
    Δεν την ξεχνάω αυτή την προσβολή, μια μέρα θα το μετανιώσεις πικρά.
    Jun 22 2013 20:14
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Μα ναι το σολαριουμ ειναι που κανει τν μεγαλη διαφορα κι οτι εμφανιζεται ολο με κατι σορτσακιαΧΔ
    Αχαχαχαχα φοβαμαι τν στιγμη ,απλα να δειξεις ελεος!
    ΥΓ θα μας βγαλουν τν πιστη στο HQ!, τς κοβω να πηγαινουν ισοπαλια για να μεγαλωσει το σετ >.>
    Jun 22 2013 21:06
  • Kai's Photo
    Kai
    Καλά ότι θα ισοφαρίσουν ίσα-ίσα για να μας βγει η πίστη είναι σίγουρο αλλά μ' αρέσει που μέχρι τώρα το πηγαίνει αργά. Πρέπει να έχουμε καμιά 12 κεφάλαια γι' αυτόν τον αγώνα και έδωσε αρκετό χρόνο στους αντιπάλους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να κρατήσει το επίπεδο και στη συνέχεια όταν θα εφανιστούν νέες ομάδες.
    Jun 22 2013 21:24
Photo
  • 1451's Photo
    1451
    RIP in pieces mousse.
    Jun 22 2013 11:12
    Kamen Tantei Zura
    Ωραίο ήταν
    Jun 22 2013 14:35
  • Kai's Photo
    Kai
    http://www.batoto.net/comic/_/comics/myum-myum-r7799
    Jun 22 2013 15:01
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Το κράτησα τελικά το περίεργο σχέδιο από πίσω
Jun 17 2013 19:01
    Kamen Tantei Zura
    αλλά βγήκε καλή η αφίσα, υποθέτω
    Jun 17 2013 19:01
  • Kai's Photo
    Kai
    ok
    Jun 17 2013 19:08
Photo
Photo

Kai → Itachi Akatsuki

Δεν κατάλαβα τότε ποιο ήταν το πρόβλημα στο Shigeki, θεωρείς ότι δεν πρέπει να γράφονται αρνητικά για μια σειρά ή σου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι έχουν λιγότερη ανοχή στα προβλήματα της σειράς που βρίσκεις και ο ίδιος;
Jun 11 2013 16:31
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    *στην τουλαχιστον :P τουλαχιστον ηθελα να γραψω
    Jun 11 2013 16:36
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν είναι τόσο παράξενο αυτό. Καλώς ή κακώς πριν βγει το ανιμε υπήρχαν άτομα γενικά στο ίντερνετ που προετοίμαζαν όσους δεν είχαν διαβάσει το manga για ένα καταπληκτικό έργο και ακόμα κι αν δε θες επηρεάζεσαι κάπως αυτό, οπότε όταν βλέπεις ότι η σειρά δεν πλησιάζει τα στανταρς που περίμενες βρίσκεις πολύ πιο εύκολα λάθη και μπορεί και ίσως να βγαίνει και αρκετή αρνητικότητα από αυτό. Τώρα για τις άλλες σειρές, μπορεί να μην τυχαίνει να είναι σειρές όπως το Shingeki που επιλέγουν να την παρακολουθήσουν πολύ περισσότερα άτομα απ' ό,τι άλλες άρα αυξάνονται και οι πιθανότητες για συζήτηση στο αντίστοιχο θρεντ. Δηλαδή θα γελούσα αν μου έλεγε κάποιος ότι το Arata Kangatari δεν έχει προβλήματα για να φέρω ένα παράδειγμα, αλλά παρόλο που προβάλλεται στην ίδια σαιζόν με το Shingeki δεν γράφει κανένας στο θρεντ, τι σημαίνει αυτό ότι η σειρά δεν αξίζει να έχει αυστηρή κριτική ή ότι όσοι τη βλέπουν βαριούνται να σχολιάσουν;
    Jun 11 2013 16:47
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    Δικιο εχεις ;) Ισως και επειδη ειχε κανει πολυ ντορο πριν βγει να το hateαραν αρκετοι επειδει δεν ητανε οσο καλο οσο το περιμεναν!Εγωδ εν φανταζομουν καμια ιδιαιτερη σειρα ετσι εμεινα ευχαριστημενος, γιατι τελικα ηταν καλυτερο απο οτι το περιμενα!
    Jun 11 2013 17:30
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Boo!
Jun 10 2013 20:45
  • Kai's Photo
    Kai
    http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random Screens/yo_zpse8fc88ab.gif
    Jun 11 2013 16:53
    Kamen Tantei Zura
    Χαχαχα με έκανε να γελάσω σαν χαζή αρκετή ώρα
    Jun 11 2013 22:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πες ένα yey για τα μπόλικα GB που χάθηκαν. Φορμάτ σε εξέλιξη γμτ.
Jun 09 2013 17:23
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Oooooooooooooooooooooooooooooh. Not much left to say, goodbye.

http://www.youtube.com/watch?v=zLL4KPLQAjc
    Jun 09 2013 17:33
  • Kai's Photo
    Kai
    Τη μουσική κλαίω περισσότερο απ' όλα. Ο πατέρας μου έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους ιούς.
    Jun 09 2013 17:39
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Πωωωωω, η μουσική έχει πέσει πολύ θύμα τώρα τελευταία. Και σε μας κάηκαν κάτι Giga μόνο μουσική. Αχ, αχ, αχ, πες τον μπαμπά να προσέχει με τι κατεβάζει ή που μπαίνει.
    Jun 09 2013 18:14
Photo

Kai → redqueen

Το Sket Dance θα τελειώσει στα επόμενα 4-5 κεφάλαια ακόμα απ' ό,τι φαίνεται
Jun 09 2013 08:25
  • Kai's Photo
    Kai
    Βασικά με βάση τους τίτλους των τελευταίων κεφαλαίων νομίζω ότι κατάφερε να το κλείσει επάνω κάτω όπως ήθελε. Άλλωστε ακούγεται για τέλος στα 32 volumes άρα τουλάχιστον κατάφερε να σχεδιάσει πώς θα κλείσει. Φαινόταν βέβαια η δουλειά από όταν εμφανίστηκε το Pocket Dan και άρχισαν να κλείνουν κάποια πράγματα, όπως το παρελθόν του Switch.

Ναι, ακούγεται γενικά ότι κινδυνεύει γιατί έχουν πέσει πολύ οι πωλήσεις τελευταία, λέγανε μάλιστα ότι ίσως το τέλος του SKET το σώσει γιατί κάποιοι από τις ψήφους ίσως πάνε εκεί αλλά εγώ πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να φινταριστεί το PSI. Τελείωσε ήδη το Medaka, θα τελειώσει το SKET, Kuroko και Naruto λογικά μέχρι το τέλος του χρόνου, αδειάζουν θέσεις.
    Από τα τρία τελευταία, μόνο το B.B. Smoky φαίνεται ότι ίσως παλέψει να μείνει, το Soul Catchers απορώ που τολμήσανε να το βγάλουν, θα πιάσει πάτο.
    Jun 09 2013 09:52
  • redqueen's Photo
    redqueen
    otaku shoten saves the day :P
    Μα ναι αυτο γτ ας πουμε ηταν το 24 απο τα μανγκα με τς καλυτερες πωλησεις το πρωτο μισο του 13 ε δν το λες κι ασχημα,ναι θα κανει το climax κι πιστευω κανα δυο να δωσει τελος, πραγματικα εχω πεθυμησει ενα τελος τς προκοπης!E ναι λιγο Hime,πολυ Switch ετσι να δωσει ολοκληρωση ,θελω να δω αν τλκ θα τν βαλουν ζευγαρι η οχι με τν Momoka κι τν Botsun with Hime.
    Εδω διαβασα κι για Gintama >.> Το Kuroko πιστευω θα παει κανα χρονο ακομα γτ απλα μπορει να το τραβηξει αν θελει λιγο να παει μαζι με το ανιμε ,το Ναρουτο οκ λογικο αλλα ναι υποτιθεται θα παρει τα comedy votes αλλα το PSI ειναι το καθαρα comedy που παει κι καλα, to A.C. το ιδιο, το nisekoi ισως ανεβει με το ανιμε.Beelzebub's future is bleak.Αδειαζουν θεσεις αλλα να δουμε κι τιποτα καλο απο τα καινουρια κι εγω μονο για το B.B διαβασα κατι καλο....
    Bγηκε κι Kimi to Boku αιντε βουρ!!!
    Jun 09 2013 10:07
  • Kai's Photo
    Kai
    Αυτό που είπαν για το Gintama δεν ξέρω πού ακριβώς το βασίζουν, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, το αγνοούμε και δε θέλουμε να το σκεφτόμαστε ως τότε.

Ε, μα φαίνεται ότι γι' αυτό το τραβάει τώρα, πήγε να μιλήσει για τον Akashi και στο τέλος θα μάθουμε μέχρι και τι συνέβη στην κυρία του κυλικείου εκείνη τη χρονιά. Και η βλακεία είναι ότι τα περνάει πολύ στο φλου, δεν είδαμε κανέναν αγώνα ως τώρα. Ελπίζω αυτόν να τον δείξει και να μην βλέπουμε μόνο μερικές σκηνές τύπου "δες εδώ ήταν δύσκολη φάση" "να εδώ δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα και πανικοβληθήκαμε" "εδώ ο Μιντοριμα έβαλε τρίποντο" και ξαφνικά κάναμε come-back.

Το κακό με το A.C. είναι ότι πάει πολύ καλά και φοβάμαι ότι μπορεί να δούμε κανένα κακό adaptation μόνο και μόνο για να ανεβάσουν κι άλλο τις πωλήσεις στο τέλος. Το Nisekoi τώρα που πήρε anime θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να πέσει μιας και ήδη πήγαινε καλά και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό γιατί θα τραβήξει ακόμα περισσότερο. Στην αρχή το διάβαζα πολύ ευχάριστα αλλά μετά ο παράτησα γιατί είχε αρχίσει να με κουράζει, τώρα θέλω να κάνω κανένα catch up να δω τι παίζει. Το Shokukegi είναι από τα πιο απολαυστικά αυτή τη στιγμή. Το oneshot του Cross μου είχε αρέσει πολύ αλλά περίμενα ότι θα κοβόταν γρήγορα και θα το διάβαζα ολοκληρωμένο αλλά το παλεύουν να το αφήσουν μέσα όσο μπορούν, είναι και αυτό ένα θαύμα. Το world trigger δεν έχω δει καθόλου, ξέρεις τι παίζει με αυτό;
    Και μιας και είπες για Hokenshitsu πριν, πέρα από ένα one shot που δεν μεταφράστηκε ποτέ δεν έχουμε ακούσει τίποτα από Aimoto εδώ και καιρό.

Jun 09 2013 10:27