Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Napster
:hahaha: Έλα, άφησέ τα αυτά τώρα, μεταξύ μας. Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έχεις ανοίξει ολόκληρη βιομηχανία με λαμπάδες, γι' αυτό κατάφερε και πήρε 2η season το Kaiji.
:Crying2: Δλδ, είπαμε αμάν μέχρι να μας δώσουν ημ/νία και τόσο καιρό ούτε ένα trailer έτσι για δείγμα.
[I][SIZE=1]ΥΣ. Πέρα από την πλάκα, οκ δικαιολογημένα θα γίνει ό,τι γίνει αυτές τις μέρες[/SIZE][/I]
Μάρ 19 2011 16:56
Napster → Kai
Εμ, καλα. Ποσες λαμπαδες νομιζεις πως εχω? xD
o.O. Αμα το καθυστερησουν θα πεσουν πολλα manly tears.
Μάρ 19 2011 16:24
Kai → Napster
:oo: Tιιιιι; Τόσο καιρό δεν άναβες κεριά δηλαδή;
Δεν έχω δει κάτι, αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση κι αν το καθυστερούσαν ή αν δεν βγει και καθόλου πριν αρχίσει.
Μάρ 19 2011 15:13
Napster → Kai
Δε πιστευω να επαθε τιποτα η Madhouse Studios απο τους σεισμους. ~_~ Αυτη τη βδομαδα θα πρεπει να βγει το θρυλικο trailer. (Θα παω να αναψω καμια λαμπαδα αυτες τις μερες):hahaha:
Ωραια. Μπραβο στους Triad. :D
Μάρ 19 2011 14:58
Kai → Kenny
[spoiler]
:hahaha: Αρκεί να μη το χρησιμοποιεί πολύ το τρίγωνο γιατί μόνο κουραστικό μπορεί να καταντήσει. Who cares about Saaya; Η Himeko μας καίει εμάς! Δε πα να μη της μιλήσει και ποτέ; :hehehe:
Γενικά ο Tsubaki υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζει γέλιο και άλλες που κατντά κουραστικός. Αλλά ήταν τρομερό να τους βλέπεις να τον έχουν ΟΛΗ την ώρα από δίπλα και να τον έχουν τελείως γραμμένο :hahaha:
[/spoiler]
Μάρ 19 2011 14:38
Kenny → Kai
[spoiler]Ωραία το έκλεισε αλλά η υπόθεση Saaya έχει μείνει μετέωρη, και πάμε ολοταχώς για ένα awkward ερωτικό τρίγωνο από δω και πέρα. :smokingg:
Himeko, βγες στην επίθεση plz. :blingeye2:
Who cares about Tsubaki. :hahaha:
Όσο για τη συνέχεια, δεν έχω κατεβάσει raws πέραν του arc που μόλις τελείωσε, οπότε δεν ξέρω. :hot: Θα ψάξω και θα σε ενημερώσω.[/spoiler]
Μάρ 19 2011 14:16
Kai → Kenny
:hahaha: Epic το πώς το έκλεισε
[spoiler]
Και δε τα δραματοποίησε τα πράγματα -μπράβο του- και είχαμε και λίιιγη εξέλιξη στο θέμα. Αφού δεν το είχε σκεφτεί ως τώρα πιθανόν ν' αρχίσει να το σκέφτεται. Το θεϊκό είναι που στο τέλος είχανε συνηθίσει όλη τη διαδικασία με το άλλαγμα κλπ :hihi2:
:hahaha: Έλεος ο Tsubaki μέσα σ' όλα, η σκηνή στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Και το θεϊκό ήταν ότι παρόλο που ήταν έτσι μέχρι το τέλος δε του έδιναν σημασία.
Γνωρίζεις αν θα έχουμε κάποιο Arc στο επόμενο ή θα είναι 1ch-story;
[/spoiler]
Μάρ 19 2011 12:02
Kai → Napster
:hahaha: Δε νομίζω!!
:madtodeath: Άσε, τώρα που το θυμήθηκα, 17 μέρες μένουν και οι άτιμο δεν έχουν βγάλει ούτε ένα trailer να πάρουμε έτσι μια γεύση! Πάντως οι Triad έχουν δηλώσει πως θα το πιάσουν, σο who cares θα έχουμε σίγουρα καλά subs.
Μάρ 18 2011 22:40
Napster → Kai
Ειμαστε κακοι. Deal with it.
Χοχοχο. Τι να κανω? Αυτη ηταν η πρωτη pic που εβγαλε ο γουγλις. Btw η δευτερη εικονα αμα πατησεις manly tears στην αναζητηση ειναι αυτη:[spoiler][IMG]http://www.concretebadger.net/images/blog/kaiji/manly-tears-motivator.jpg[/IMG][/spoiler]
Τυχαιο?
Μάρ 18 2011 21:50
Kamen Tantei Zura → Kai
Ναι, Kai το καλό παιδάκι :kakaka:
Αφού ο [B]καθγηγτής[/B] ήταν πάνω από το κεφάλι σας, εγώ τι να πω;
Καθγηγτής <- είναι αυτός. ΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.
Μάρ 18 2011 21:08
Kai → Napster
Btw! Τι many tears είναι αυτό που έβαλες;
Αυτά είναι manly tears!
[spoiler]
[IMG]http://media.animevice.com/uploads/0/127/96052-kaiji_super.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Μάρ 18 2011 20:58
Kai → Kamen Tantei Zura
:hahaha: Break είχαμε εντάξει; Και να θέλαμε, 3 άτομα ήμασταν όλο κι όλο, πάνω από το κεφάλι μας ήταν ο καθηγηγτής. Μη μου χαλάς τη φήμε εμένα :tensai:
Μάρ 18 2011 20:38
Kamen Tantei Zura → Kai
Μ'αρέσει~ Αλλά δεν μου είπες ότι θα κάνεις με Yamazaki να κάνω με Katsura.
Ωραίο μάθημα κάνετε στην σχολή ρε :P
Μάρ 18 2011 20:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται