Community Status Updates
Jorg → Kai
:hahaha: Πιστεύω αν συνεχίσω τη βελτίωση η λέξη Byakuran θα μπαίνει σε κάθε μου πρόταση.
Jun 09 2011 11:59
Kai → Jorg
:hahaha: Το φαντάζομαι, αγαπητέ! Πλέον το υποσυνείδητό σου λειτουργεί από μόνο του. Δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείς για να γράψεις το όνομά του μέσα στο post.
Jun 09 2011 11:57
Jorg → Kai
[QUOTE=Kai;505293]Jorg, μπορεί να μην είπες 'πού είναι ο Byakuran' αλλά το όνομά του κατάφερες να το χώσεις μέσα στο post. Μ' εντυπωσιάζεις :hahaha:[/QUOTE]
Οι ικανότητες μου βελτιώνονται, αγαπητή μου.
[spoiler]btw ούτε που το είχε πάρει χαμπάρι. :hahaha:[/spoiler]
Jun 09 2011 11:55
Kenny → Kai
Κι εγώ! Οποιοδήποτε παιχνίδι και να δώσεις στον Kaiji, μπορεί να το κάνει θεαμάτικο! Είναι μοναδική ικανότητα. :hahaha:
Καλά, εμείς να δεις πως λιώσαμε. Αργότερα είπαμε κι άλλα, όπως Kaiji Σκορ 4 (ο αντίπαλος έχει τριάδες παντού), Kaiji Othello (ο Kaiji έχει μείνει με ένα λευκό κομμάτι) κτλ κτλ. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. :hahaha:
Σκεφτόμαστε να στείλουμε mail στον Fukumoto με όλες τις ιδέες. Θα έχει να γράφει για χρόνια. :hahaha:
Jun 09 2011 11:23
Kai → Napster
:hahaha: Μα ναι ρε συ, κάνει μπαμ κι εκεί είναι που λες "τόσες φορές την έχεις πάθει, δεν λες να ξυπνήσεις.
Έχω την εντύπωση πως ο αγαπημένος σου ηθοποιός, ίσως να είνι και ο δικός μου αγαπημένος ηθοποιός, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι ένας λόγος που θέλω να δω την ταινία, αλλά δεν το παίρνω απόφαση. Θα κλέψω το bakabt τώρα που μου το είπες... Το καλό είναι πως έχω όρεξη για καμιά σειρά αυτές τις μέρες... οπότε μπορεί να την τιμήσω σύντομα...
Jun 09 2011 10:51
Napster → Kai
Και 'γω αυτο νομιζω, ειδικα εκει που ελεγε οτι θα τον βοηθησει και τετοια, αμεσως θυμηθηκα το Liar Game. (ναι, ναι...Κατι εχω παθει με τις j-movies τωρα τελευταια).:cry5:
Μη νομιζεις, τον Takeru τυχαια τον ειδα στο Crows Zero και ηταν αρκετα καλος αν και δεν ειχε μεγαλο ρολο, τωρα βλεπω Masked Rider Den O μονο για να δω αμα ειναι καλος. xD Αλλα τελικα μου αρεσε λιγακι και η σειρα. :P
Το Crows Zero ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες, ασε που παιζει και ο αγαπημενος μου ηθοποιος εκει. xD Και στο d-addicts υπαρχει (εγω απο 'κει το κατεβασα) και στο BakaBT υπαρχει.
Jun 09 2011 10:46
Kai → Napster
Ναι! Καλά μόλις τελείωσε το όλο θέμα και έφτασε στο καζίνο, είπα 'Ανάσταση!'. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, τουλάχιστον έτσι πιστεύω και ελπίζω. Η αλήθεια είναι πως στο τέλος πιστεύω πως ο κύριος που τον έμπασε μέσα θα του την φέρει άσχημα :hahaha: μα μιλάμε για τον Kaiji. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο σ' αυτό.
Καλά, μη νομίζεις, δεν τρελαίνομαι καθόλου κι εγώ. Σε δύο σειρές τον έχω δει τον κύριο, σε δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους (ο άλλος ήταν στο Binbo Danshi, πολύ ωραία σειρά) και δεν ενθουσιάστικα, παρόλα αυτά ήταν οκ. Δεν θα έβλεπα κάποια σειρά που παίζει επειδή παίζει αυτός πάντως.
Το Crows Zero θέλω να το δω κάποια στιγμή, αλλά έχω αυτό το κόλλημα που βλέπω ταινία και αλλάζω δρόμο. Πρέπει να τις κατεβάσω για να το πάρω απόφαση. Υπάρχουν στο d-addicts;
Jun 09 2011 10:01
Kai → Kenny
Mόνο Ναυμαχία δεν τον βάλατε να παίξει τον Kaiji :hahaha: έλιωσα. Για να πω την αλήθεια, αν τα έπαιζε όλα αυτά που λέγατε, όχι μόνο θα τα έβλεπα, αλλά θα πήγαινα να διαβάσω και το manga. :hahaha:
Jun 09 2011 09:40
Napster → Kai
Θα δουμε τι θα γινει στο Kaiji. Το παιχνιδι που θα παιξει τωρα φαινεται ενδιαφερον και θα ειναι καλυτερο απο αυτο που επαιξε πριν.
Miura? Ιου..~ Δεν μου αρεσε απο τοτε που ειδα το Samurai High School, ουτε στο Crows Zero. Προτιμω Takeru, αν και στις περισσοτερες ταινιες που τον ειδα ειχε χαζους ρολους, μου αρεσε, το [I]κατεχει[/I].:hahaha:
Jun 08 2011 23:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: To είχα δει, αλλά ήταν να μη γίνει η αρχή, τώρα θα καταστρέφεται σιγά-σιγά ο τρόπος που βλέπεις πολλά τραγούδια.
Jun 08 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Επίσης άσε με να σε πηροφορήσω ότι από τότε που είπαμε τον Xanxus κακομαθημένο με έχει κολλήσει το τραγούδι "κακομαθημένο" στο μυαλό...και δε θα ξανακούσω ποτέ αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο...:canthelp:[/QUOTE]
Χα χα αυτό! Δεν το χα την πρώτη φορά καιτο έβαλα αφού έκανα edit!:hahaha:
Ευχαριστώ πολύ για τον φάκελοοοοο~!
Jun 08 2011 22:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Αν και δεν έπιασα τι δε σχολίασα από το προηγούμενο VM [url=http://www.mediafire.com/?32mriq458faa75e]here[/url]. Ο φάκελος του Xanxus θέλει τακτοποίημα και βαριέμαι να τον κάνω τώρα. XD
Jun 08 2011 21:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ε χε χε...ξαναδες το τελευταίο μου μήνυμα...και ναι, είναι σαν αδερφάκια στην όψη αλλά εφόσον δεν έιναι πραγματικά αδερφάκια...και ξες, όταν την κοίταξε από εκεί ψηλά με θυμισε τον τρόπο που κάποιος κοιτάει μια παλιά φωτογραφία κάποιου που αγαπάει και ήταν τόσο γλυκό...Αλλά εντάξει, δεν την είδα πολύ την lady Gaga οπότε δεν ξέρω ακόμα αν μ'αρέσει ή όχι...ίδωμεν.
Ευχαριστώ για τον φάκελο.
Jun 08 2011 20:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, ρε συ. Οκ, δεν κάνει τίποτα τρομερό στις μάχε, αλλά ποια κοπέλα κάνει στο Reborn? Την αδική η Amano αρκετά. Από την άλλη, αν έκανε, μάλλον δεν θα είχε την ευκαιρία να εμφανίζει τον Mukuro συνέχεια. Η σκηνή που την κοιτάζει πριν φύγουνε από το μέλλον είναι πολύ ωραία. Είναι βέβαια σαν αδερφάκια στην όψη, αλλά αυτό δε μας χαλάει καθόλου. Και μιας και είπαμε για pairing, η Shit-P aka Shittopi-chan aka Lady Gaga δεν είναι όλα τα λεφτά; Μ' αρέσει πολύ το pairing που έχει με τον Gokudera.
Να τα θυμάσαι, να τα θυμάσαι. Και μάλιστα αρκετά.
Αυτός είναι ο φάκελος του Beelzebub. Μιας και είναι μικρός είπα να τον ανεβάσω ολόκληρο: [URL]http://www.mediafire.com/?08u1knqgs4wzq8p[/URL]
Jun 08 2011 19:57
Fallen_Mpougatsa → Kai
Παρεπιμποτόντως, κι επειδή spamming is fun :3 άσε με να σε πληροφορήσω σε ένα ολοκαίνουργιο VM ότι καταλαβαίνω γιατί το MukuroXChrome pairing έχει δεχτεί τόσες βολές και γιατί τα fangirl όπως με λεγες την αντιπαθύνε...επειδή τη συμπαθεί ο Mukuro. Αλλά πραγμτικά τη συμπαθεί και μ'αρέσει τόσο πολύ το pairing...! Επίσης άσε με να σε πηροφορήσω ότι από τότε που είπαμε τον Xanxus κακομαθημένο με έχει κολλήσει το τραγούδι "κακομαθημένο" στο μυαλό...και δε θα ξανακούσω ποτέ αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο...:canthelp:
Jun 08 2011 19:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed