Community Status Updates
Napster → Kai
Kudos, μολις μου χαλασες το Σ/Κ με αυτην την αθλια φωτογραφια με τον μπετοβλακα να ειναι με ανοιχτο το στομα. >.<
Απο που κατεβαζεις και εχει τετοιες ταχυτητες? lol
Jun 12 2011 01:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha ha ha ha! By the way...up to date! Έφτασαααααα~! Καλά, έχω ώρες που έφτασα αλλά δεν ήμουν στο pc. xD
Jun 11 2011 22:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ναι, μην ακούς αυτά που λέει, τσίρκο θέλει να την κάνει τη Vongola, φαίνεται από τα ρούχα που φοράει.
Jun 11 2011 19:35
Kai → Napster
Φυσικά, αν αυτή δεν ήταν η πρώτη μου κίνηση, ποια θα ήταν; Kakaka
:sadist: Η δεύτερη ταινία κατέβηκε με τη μία αλλά η πρώτη κατεβαίνει σαν χελώνα. Άσε που σήμερα όταν είχα ανοιχτό το pc ξέχασα ν' ανοίξω και το torrent.
Ναι, άλλεξε το font αλλά θέλω να το ξ' αναλλάξω γιατί τελικά δε με βολεύει καθόλου.
Jun 11 2011 19:28
Napster → Kai
Για καποιο λογο ηξερα οτι θα εβαζες εικονα με τον ΘΕΟ χωρις καν να διαβασω την πρωτη προταση, ειναι απλα ο Naruto των j-ηθοποιων αρα δεν ασχολουμαστε μαζι του.:hiding_something:
Οταν δεις την ταινια, θελω να μου πεις τον αγαπημενο σου ηθοποιο. xD
Edit: Αλλαξες font στο profile σου ή κανω λαθος?
Jun 11 2011 19:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω φίλη είχες δίκιο για τον Deamon Spade...είναι πολύ fabulous ο τύπος, ειδικά όταν εμφανίστηκε την πρώτη φορά αφού πήρε το σώμα του άλλου...! xD
Jun 11 2011 14:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα, άσε! Μέχρι κι ο Deamon ψιλοφοβήθηκε το μάτι του...που λέει ο λόγος δηαλδή πως και δεν! xD Αλλά εντάξει δε με πολυφάνηκε εμένα γιατί ε, δε μπορώ να πω ότι προσέχω ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο...αν κι όντως με έκανε κάπως όταν είπε ότι θα τον σκοτώσει κλπ. Δηλαδή ήμουν σε φάση "ουαου, έπαθε μετάλλαξη ο μικρός"!
Jun 11 2011 14:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι ρε συ, εκεί που τα παίρνει και αρχίζει και μιλάω τελείως σοβαρά, λέει ότι θα τον σκοτώσει ο ίδιος και ανέφερε μέχρι και τις εμπειρίες του ως ξιφομάχος XD
Jun 11 2011 13:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
O? Eννοείς εκεί που άρχισε να φαίνεται ότι ξλερει τι κάνει αλλά μετά ήταν πάλι "αναζωογωνιτικό πρόσωπο"? xD
Jun 11 2011 13:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έλα ρε, πέρασες κα τον OOC Yamamato. Κοντεύεις-κοντεύεις!
Jun 11 2011 13:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Σου είπα εγώ "κράτα αυτό που είπες". Παρόλα αυτά, τον πάω σαν κακό. Δεν λέω τίποτα γιατί δεν ξέρω σε ποιο σημείο είσαι, να μην πετάξω κανένα spoiler.
Jun 11 2011 13:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αααααααααααααααααααααααααααα τα νεύρα μου αυτός ο κακιασμένος mist guardian! Προδότης δε λες τίποτα! Καλά όχι ακριβώς προδότης αλλά προδότης! Γκρρρρρρρ, λόιγο ακόμα και είμαι up to date! I'm fired up to read to the extreme~!
Jun 11 2011 13:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed