Community Status Updates
-
Hecate
Thanks! Δεν μπορούσα να μη βάλω κάτι από Miyazaki ;)
Apr 26 2012 19:54
Jcenawl → Kai
/Poke, Ti leei ultimate fansubber? :D ...*drinks a bit of coffee, oh shit there is no coffee left in the cup -.-*
Apr 24 2012 20:16
-
Kai
Βασικά αν είσαι σε δίλημμα να σε βγάλω. Manga με χίλια, μην το παιδεύεις και πολύ XD Θα δεις τις σκηνές όπως πρέπει να είναι.
Apr 24 2012 21:16 -
Jcenawl
Το θέμα είναι ότι δεν είμαι της manga σχολής τόσο...Μόνο το Kenshin έχω διαβάσει λόγω fanboyism και τώρα γλυκοκοιτάω κάτι Pluto και 20th Century Boys επειδή έχω φάει ένα σκάλωμα με τον Urasawa-sensei (κρίμα που δεν τα έχουν μεταφέρει και σε anime, θα τα είχα δει επιτόπου ;p)
Apr 24 2012 21:20 -
Kai
Βασικά είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Όλοι έτσι είναι στην αρχή. Πάντως δοκίμασε το anime αν είναι έτσι, άμα σ' αρέσει θα θελήσεις να δεις και τη συνέχεια στο manga.
Apr 24 2012 21:47
-
Kai
ΧD Πήγαινε μπες παιδί μου, να έχεις τα πλεονεκτήματά του (θα σε βοηθάνε κιόλας, ο αρχηγός είναι imba XD). Μέχρι να αλλάξω παράταξη έχουμε πάρα πολύ καιρό. Εδώ σκοπεύω να μπω σε πλήρωμα πειρατών αρχικά, δεν έχω κάνει quest, δεν έχω μπει καν grand line.
Apr 24 2012 13:04 -
Fallen_Mpougatsa
Lol, χαλαρά...! Ναι πρέπει να ναι ψιλο imba o leader μου αν σκεφτώ τι βαθμό έχει και μέσα στους revos...
Apr 24 2012 13:12 -
Kamen Tantei Zura
Το Κριαρι ειναι υπερτιτανομεγιστο! Δεν χρειαζεται να αμφιβάλλουμε για τον Δημητρη, ενα απο τους δυνατοτερους revo ειναι. Οταν τελειωσει και αυτος με τις εξετασεις θα γυρισει δριμυτερος.
Apr 24 2012 20:30
Botsun → Kai
Άκυρο,αλλά η Δώρα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το Cosmos μου επέστρεψε! XD
Apr 23 2012 17:53
-
Kai
Να μου το επιβεβαιώσει η Δώρα πρώτα or it didn't happen!
Apr 23 2012 17:55
-
Napster
Αυτό ήταν τελικά το arc του Bossun? Μου άρεσε, γέλασα πολλές φορές και το επεισόδιο που μου άρεσε πολύ ήταν γύρω στο 40-43 (εκεί που έπαιζαν ένα παιχνίδι σε μια ταράτσα (?) και είχε βάλει μια μάσκα ο Bossun).
Και 'γω θέλω να το κάνω rewatch, όχι τώρα αλλά πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι να μπορέσω. Εξάλλου τα πρώτα επεισόδια τα είδα στο youtube "facepalm". :/
Apr 24 2012 14:35 -
Napster
Volley ε? Ε εντάξει, μετά απο ένα dorama που είδα με χόκεϊ δεν έχω πρόβλημα να δω ακόμα και ράγκμπι (που λέει ο λόγος). Αυτό το Attack!! που είπες είναι ρεαλιστικό ή ντραγκονμπολιστικό? Και εμένα μου άρεσε και μάλιστα πολύ το Prince of Tennis. Τα κάτεβασα όλα τα επεισόδια και θα τα δω το καλοκαίρι (μάλλον). Θέλω να τελειώσω και το Yu Yu Hakusho (άντε καιρός ήταν να το κάνω και αυτό), το έχω στα stalled εδώ και ένα χρόνο.
Apr 24 2012 14:40 -
Kai
Στέλνω pm γιατί το όριο των γραμμάτων είναι εκνευριστικό
Apr 24 2012 16:35
-
Fallen_Mpougatsa
Lol, πάω να το διορθώσω!
Apr 23 2012 12:53 -
Fallen_Mpougatsa
Τhanks for the heads up!
Apr 23 2012 12:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ήξερα ότι θα σ'άρεζε αυτό το επισόδειο στο Fate/Zero, ειδικά για την πρώτη παράγραφο κι έτσι όπως το ανέλυσες. :kakaka:
Apr 23 2012 11:02
-
Kai
Ναι, να πω την αλήθεια καιρός ήταν να φύγει η γλάστρα. Βαρέθηκα να να το βλέπω να στέκεται all pretty and melancholic και να μιλάει για ιπποτισμό με την Saber. Τον master του από την άλλη δεν τον πήγαινα αλλά ήταν πολύ καλύτερος σαν χαρακτήρας.
Apr 23 2012 12:39 -
Kai
"Aαααα, sorry εννοούσα σε σχέση με το ποιος κερδίζει στο τέλος, τίποτα άλλο!"
Δε σε συγχωρώ. Δε σε συγχωρώ.
Apr 23 2012 12:46
-
Jorg
Ευχαριστώ πολύ! Με χαίρεται ήδη αυτός. :3
Apr 23 2012 13:29
-
Kai
Τελείως όμως. Βασικά μέσα στο κεφάλαιο είχε φοβερές μεταλλάξεις. "Serious business" > "Καημένο" > "Next Top Model" > "Ξανά καημένο" > "Rape Face"
Apr 22 2012 22:31 -
Botsun
χαχαχαχαχα!!!
Δεν ξέρω,όμως κατά πόσο θέλω να τον δω,να βιάζει μάνες στο ξύλο... :/
Apr 23 2012 14:04 -
Kai
Κοίτα, γενικότερα ούτε κι εγώ ξέρω κατά πόσο θα ήθελα να το δω να κάνει από τώρα κάτι τέτοιο αλλά τον κοκκινομάλλη θέλω να τον δω να τρώει σίγουρα μπόλικο ξύλο. Δεν είναι καν έξυπνα αυτά που κάνει και ζητάει και τα ρέστα.
Apr 23 2012 17:01
-
Kai
Ολαλά, τι κουβέντες είναι αυτές! Πιπέρι!
Apr 22 2012 19:09
-
Kai
Like a boss
Apr 22 2012 18:48 -
Botsun
Yeeeeeaaaaaaaah !!!
Apr 22 2012 19:12
-
Fallen_Mpougatsa
xD xD xD Δεν υπάρχεις! Λοιπόν, αφού το ζητάς κι εσύ η ίδια, εντάξει λοιπόν, θα το κάνω...dun dun dun! Θα τ'αλλάξω! Κάνε μου ότι θες, έτσι να μην ξέρω τι θα με κάνεις απ'όπου θες -εντάξει, να το χω δει κι εγώ-.
Θ'απαντούσα πιο νωρίς αλλά τώρα μπήκα anime/Gr κι άσε πυ μέχρι της 5παρά δεν ήμουν σπίτι...
Apr 22 2012 17:28 -
Kai
ΧD Λοιπόν, έχω σκάσει γιατί δεν μου έρχεται τίποτα. Θες με κανέναν από το Fate/Zero;
Apr 22 2012 19:18 -
Fallen_Mpougatsa
Ha ha, ΟΚ! Και να φανταστείς τώρα κάνω catch up σ'αυτό και βλέπω το 16/3. Κάνε κανένα με τον Rider ή τον Archer. Ξέρω, τους λατρεύεις και τους δύο, αλλά δεν ξέρω, μου κάθησαν αυτοί!
Apr 22 2012 19:32
-
Kai
Scooby Dooby Doo
Apr 22 2012 14:29
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άντε, να του αφιερώσουμε και τίποτα πριν τον αποχωριστείς http://www.youtube.com/watch?v=HTFRNtNjAMg
Apr 22 2012 14:26
-
Kai
XD Ε, τσέκαρα πού και πού το φόρουμ αλλά βαριόμουν τελείως να μπω. Σήμερα είχα όρεξη.
Από την καινούργια σεζόν, εκτός από το Kimi to Boku και το Fate/Zero που είναι συνέχειες (πρέπει να πιάσω και το Ph Brain κάποια στιγμή πριν ξεφύγει ενώ το Recorder to Ransell το κρατάω να το δω όλο μαζι στο τέλος) βλέπω
Space Brothers
Sakamichi no Apollon
Kuroko no Basket
Saint Seiya Omega
και σήμερα άρχισα και το Ginga e Kickoff!
Και να φανταστείς δεν ήθ...
Apr 22 2012 18:11 -
Napster
Πάλι δεν σε άφησε να postάρεις όλο το comment. xD
Τα Space Brothers και Sakamichi no Apollon και 'γω τα βλέπω. Φοβερά και τα 2. Απο τα καλύτερα anime της χρονιάς απ' ότι φαίνεται. Το Kuroko δεν με νοιάζει που το θάβουν. Εμένα μου άρεσε χωρίς να το θεωρώ κανά αριστούργημα. Μόλις βλέπει κάποιος μπάσκετ αμέσως περιμένει κάτι σε Slam Dunk επίπεδο απ' ότι φαίνεται.
Το Ginga e Kickoff πριν απο λίγο κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια. Θα τα δω πιο μετά.
Apr 22 2012 20:22 -
Kai
Meehhh, δεν λέει να κάνεις σε όλους invitation για να μπορείς να λες όσο θες.
Ούτε εμένα με νοιάζει κυρίως γιατί ήξερα τι περίμενα επειδή διάβαζα το manga. PoT style είναι το Kuroko, αν και δεν το φτάνει σε epicness από τις wtf τεχνικές και είναι οκ για να περάσεις την ώρα σου. Κανονικό μπάσκετ δεν πρόκειται να δουν. Οι χαρακτήρες από την άλλη και οι super duper τεχνικές έχουν πλάκα.
Βγήκε και το δεύτερο; Καλά που μου το είπες να το βάλω να κατεβεί.
Apr 22 2012 20:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed