Community Status Updates
Kenny → Kai
Καλώς τες, καλώς τες! :kakaka:
Άμα είναι να βρεθούμε και για κανά καφέ μέσα στο καλοκαίρι (να σου δείξω και το Yotsubato :kakaka:).
Στο θέμα μας τώρα... ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ BRO ΕΙΝΑΙ Η SATOMI; Ούτε 5 κεφάλαια, και ήδη την έχω λατρέψει όσο ελάχιστους female characters. Γι' αυτό τον πάω τον Kano. Οι χαρακτήρες του δεν είναι archetype ανδρείκελα. Έχουν κάτι το special ο καθένας τους. Εν προκειμένω, πρώτη φορά βλέπω κοπέλα πρωταγωνίστρια σε manga του WSJ να καταλαβαίνει από την αρχή και σε τέτοιο βαθμό τον πρωταγωνιστή, και να είναι με το μέρος του. Ειδικά όταν κάνανε το brofist ήθελα να κάνω κι εγώ brofist την οθόνη. :hahaha:
Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος, και με τους χαρακτήρες, και με το σενάριο (πανέξυπνα τα gimmicks με τους καθρέφτες). ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ TOP 10. Άμα κοπεί κι αυτό πριν την ώρα του, I'm gonna choke a bitch. :roar:
Όσο για το Yotsubato, έκανε 8 ημέρες να έρθει τη δεύτερη φορά. Μάλιστα, επειδή αυτό ταξίδευε μόνο του, μου το αφήσανε στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε αντίθεση με τα άλλα 4 που παρέλαβα 4-σε-1 στο ταχυδρομείο.
Κι αναρωτιέμαι τώρα... το Watchmen, που είναι ένας τόμος, αλλά χοντρός, βαρύς και hardcover, θα μου το αφήσουν κι αυτό στην είσοδο; :terror2: Καλύτερα να μην το αγοράσω σκέτο.
Jul 31 2011 20:10
Kai → Kenny
Μια χαρά μου φαίνεται το manga και μπορώ να πω ότι το διασκεδάζω πάρα πολύ (ναι κάψιμο, internet cafe ίσα-ίσα για να κατεβάσουμε τα νέα updates στα manga, πιάνει ως τώρα... από το τίποτα). Βασικά, πριν εμφανίσει νέους χαρακτήρες είναι πολύ νωρίς για να πω ότι θ' αντέξει (μακάρι ν' αντέξει και να δει κι αυτός ο άνθρωπος καμιά σειρά του σε anime) -δεν έχω διαβάσει ακόμα το 4ο chapter- οπότε ελπίζω να το παλέψει όσο μπορεί. Επίσης το ST&RS τρώγεται αρκετά από τις καινούργιες σειρές της Jump, δεν περίμενα να με κρατήσει αρχικά να πω την αλήθεια.
Επίσης, yey for Yotsubato ([I]!![/I]) αλλά καλά, 20 Ιουλίου έφτασε, πόσο καιρό το περίμενες;
[I]V That για τον λόγο που δεν απάντησα νωρίτερα, διακοπές.[/I]
Jul 31 2011 19:37
Kenny → Kai
Ναι, το έχω επιτέλους στα χέρια μου... Yotsubato v01, I love you so much. :if:
Jul 20 2011 20:36
Kenny → Kai
So... το νέο manga του Kano Yasuhiro είναι ecchi love comedy... your thoughts? :hahaha:
Εγώ πάντως το απολαμβάνω τα μάλα (and I keep my fingers crossed να αντέξει για πολλά chapters).
Jul 14 2011 13:49
Vagelio → Kai
Αgreed, βασικά περίμενα κάτι παραπάνω από τα δυο, αλλά θα τα συνεχίσω εφόσον δεν τα βρίσκω ενοχλητικά όπως κάποια άλλα shounen (oνόματα κλασσικά δεν λέμε XD).
Fillers με τέτοιες επικές προσωπηκότητες είναι να τα προσκυνάς, μην με ψήνεις να το αρχίσω, τόσα shounen βλέπω T^T.
Αυτό που είπες με την Λουκά (+Κατιάνα, +πρωινάδικα, ++++) θα γίνει! Με πιάνει νευρικό και μόνο που σκέφτομαι τις σκηνές και τις επικές παπαριές που θα πετάγοταν.
Τώρα μπήκα μια να δω, αλλά μην νομίζει ότι ανεβάζουν και πολλά. Κανα-δυο mahou shoujo με φρικτή περίληψη που θα κάτσω να την διορθώσω και το galaxy angel z.
Jul 08 2011 01:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Ναι-ναι, θα το περάσεις κάτι από την πόρτα και θα πεις Fallen. Θα τσεκάρω να δω πρώτα αν έχεις φέρει το πράμα και μετά θα μπεις. [B]Εννοείται φυσικά πως για να γίνει όλο αυτό όταν επιστρέψουμε από την στάση θα μπω πρώτη μέσα από το παράθυρο.[/B]
[/QUOTE]
Aπλώς πέθανα από το γέλιο. Ειλικρινά. Ένα λεπτό γελούσα.
Jul 07 2011 15:07
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι, καμία σχέση. Θα ήταν πολύ βλακεία αν τελείωνε έτσι, χωρίς να μάθουμε και 1-2 πράγματα.
Τα chapters είναι τα τελευταία που διάβασα, sorry αν σε μπέρδεψα, οπότε ναι, μετράς από το επόμενο -115, εκτός κι αν έχει βγει το 115 και δεν το έχω δει.
Ναι-ναι, θα το περάσεις κάτι από την πόρτα και θα πεις Fallen. Θα τσεκάρω να δω πρώτα αν έχεις φέρει το πράμα και μετά θα μπεις. Εννοείται φυσικά πως για να γίνει όλο αυτό όταν επιστρέψουμε από την στάση θα μπω πρώτη μέσα από το παράθυρο.
Jul 07 2011 14:37
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάλι καλά γιατί ειλικρινά νόμιζα ότι θα το τέλειωναν έτσι.
Χα χα, γίνονται γίνονται όλα γίνονται. Μην ανησυχείς, θα στα φέρω. Όσα έχουν βγει μέχρι να σου ρθω δηλαδή.
Έλα μωρέ καλά είναι, μην τρελαίνεσαι. Αλλά κάτσε, το Bl 114 όχι μόνο το διάβασα το χω κατεβάσει ήδη, σίγουρα δεν το χεις ή δεν εννοείς το 115? Ε, θα σε φέρω και τα δύο τέλος πάντων...
Lol, είσοδος με το φλασάκι στην πόρτα nice...
Jul 07 2011 14:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι-όχι-όχι. Το Hokegami τελειώνει στο 87 και είμαστε ακόμα στο 42, κάτσε, είναι νωρίς. Τουλάχιστον πρόλαβε και έδειξε τι έγινε όταν ήταν μικρός ο Hades-senei αν κρίνω από τα covers. Το τελευταίο chapter θα βγει στo Ultra Jump NEXT που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι σύμφωνα με τη σημείωση στο τελευταίο chapter που βγήκε στη Jump. Βαθιά μέσα μου ελπίζω να μας κάνουν έκπληξη και να το κρατήσουν εκεί.
:hahaha: Τώρα την έκατσες κανονικά. Αν γίνεται τα
Reborn(344)
Sket Dance(152)
Hokegami(42)
Bakuman(138 )
Beelzebub(114)
[COLOR=black]Εnigma(38 )[/COLOR]
[COLOR=black]Αν γίνεται (και κάνει και update) Kuroko No Basket αν βγάλει (71) γιατί είναι σε καλό σημείο (>^^<)"[/COLOR]
[COLOR=black]Και ΑΝ-Αν-αν γίνεται, αυτό μόνο αν βγει και αν το πάρει το μάτι σου το Harisugawa in Mirror world που ξεκινάει τώρα από το Kano Yasuhiro. [/COLOR]
[COLOR=black]Θέλω την Jump μου ζητάω πολλά?[spoiler]Ναι, ζητάω πολλά actually.[/spoiler] XD Αυτά γιατί είναι ήδη αρκετά.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Στα υπόλοιπα θα καώ όταν επιστρέψω.[/COLOR]
[COLOR=black]:smokingg: Αν δεν φέρεις το πράμα δεν έχει είσοδο[spoiler]:kakaka:Δεν το εννοώ φυσικά, θα είσαι σαν όαση εκεί πέρα, οπότε έλα και χωρίς αυτά[spoiler] [SIZE=1]Τα ψιλά γράμματα ->[/SIZE] [SIZE=1][I]το παραπάνω δεν ισχύει στην περίπτωση που δεν φέρεις το Reborn[/I][/SIZE]![/spoiler][/spoiler][/COLOR]
Jul 07 2011 14:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ναι, άρχιζε από τώρα για να τα χω και υπ'όψιν μου -και δεν είσαι η μόνη με προβλήματα μνήμης, πίστεψέ το- ώστε σίγουρα να τα φέρω όλα. Να σε ρωτήσω και κάτι που όλο ξεχνάω...το Hoshigami έτσι τελειώνει? Δεν έχει άλλο καταληκτικό chapter αυτό ήτανε, όσο χαρήκαμε χαρήκαμε?
Jul 07 2011 13:30
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Να σου κάνω παραγγελιά από τώρα δλδ για όταν θα έρθεις;
Jul 07 2011 13:27
Kai → Vagelio
Ναι. Μπορώ να πω ότι στο Nura βρήκα τις μάχες ως εκεί που έχω δει (21) κάπως ανιαρές, αλλά τουλάχιστον οι χαρακτήρες και το θέμα των οικογενειών ήταν αρκετά καλοί. Στο Αο υπάρχουν μπόλικες χαρακτήρες αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει κάποιος ιδιαίτερη αίσθηση. Να φανταστείς, ακόμα κλαίω τον Shiro που ήταν ο μοναδικός που πήγα με τη μία.
Καταλαβαίνω τι θες να πεις με το Beelzebub, όταν είχα μείνει πίσω επειδή είχε αλλάξει το πρόγραμμα και είχε γίνει ένα μπέρδεμα (τότε με το Τσουνάμι μόνο αυτά δε θα κοιτούσαν οι άνθρωποι) λέω, εντάξει πάει έμεινα πίσω, θα είναι και μεγάλο θα πάει για stalled στο τέλος. Τελικά όμως το έβλεπα όταν δεν είχα όρεξη για κάτι άλλο και σιγά-σιγά τα έφτασα τα επεισόδια. Τα fillers δε με πειράξανε, είχε περισσότερο Furuichi και Alen Delon και είχαν πλάκα, οπότε το βλέπω ευχάριστα.
Φαντάζεσαι επεισόδιο με τον Azazel στην Ελλάδα; Θα του πήγαινε. Τι θα είχε να γίνει XD
[QUOTE]Because εγώ και οι ami τσεκάρουμε τους τίτλους υπό δημοσίευση, surprise:hiding_something:[/QUOTE]
:kill4u: Τι καινούργιο θα έχουμε δηλαδη;
Jul 06 2011 02:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed