Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
A κατάλαβα...τουλάχιστον όπως λες κι εσύ κάνει, δεν το χουν ξεχάσει...θα το δω.
Aug 31 2011 12:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μετράει 12. Είναι στις αρχές του 3ου volume στην Ιαπωνία είναι στον 4ο τώρα νομίζω... Έχει να κάνει update 1 μήνα και Μέχρι να βγει το επόμενο, ξεχνάς τι έγινε στα προηγούμε δηλαδή, αλλά τουλάχιστον βγαίνει.
Aug 31 2011 11:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aw, ναι ο καλός μου, θα τον προσέχω σαν κόρη οφθαλμού! Όχι άλλη κακοποίηση έστω και καταλάθος!
Πόση πικρία...πόση καθυστέρηση...πόσα chapter? xD Πω πω, σε καταλαβαίνω πάντως...!
Aug 31 2011 11:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
Isn't it? Να τον προσέχεις τώρα, μην σου ξανακάνει tsunder-ιες και σου βγάλει κανά τέτοιο πάλι.
Από το Haigakura. Ένα από τα manga που κάνουν updates κάθε Χριστούγεννα και Λαμπρή ένα πράγμα.
Aug 31 2011 11:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
It is moving isn't it?
You're welcome. Fabulous indeed; the signature is amazing, too. Where from?
Aug 31 2011 11:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
:if: is moved
Sankyu. My new seto is kinda fabulous, so I like it.
Aug 31 2011 11:03
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω? Καινούργιο set βλέπω? Μεγιές μεγιές...Κι ακόμα ένα καινούργιο καλό νέο...ο Σωκράτης ξύπνησεεεεε!
Aug 31 2011 08:30
Kai → Kamen Tantei Zura
Τα ρίχνουμε στους άλλους τώρα. Άσε που την πληρώσανε ο τοίχος, τα ντουλάπια και η οθόνη.
Aug 29 2011 20:24
Kai → Kamen Tantei Zura
[QUOTE=Zura;523867]
Ναι, πραγματικά χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, στην ντουλάπα, στην οθόνη κλπ κλπ.[/QUOTE]
To έχεις που το έχεις το πρόβλημα στον εγκέφαλο, μην το κάνεις χειρότερο. :nosey:
Aug 29 2011 20:20
Fallen_Mpougatsa → Kai
Thiis is what I was telling you girls about: [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/sillydrawinginarandommoment_by_padmenvy-d3hwe9l.jpg[/IMG][/SPOILER]
Aug 28 2011 15:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έλα ντε, γιατί να χάσεις την ευκαιρία Είναι χρυσές αυτές, δεν τις παιρνάμε έτσι γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη... Και το Reborn το βάζω ως την πρώτη σου κατάκτηση εφόσον ήταν δυσανάλογα το πρήξιμο με την έκταση του Reborn. Ενώ στο gangsta τσάκ τσουκ, μπαμ μπαμ! 6 chapters, πέντε λεπτά! xD
Ωχ, αχ, χμ...
Εχεχεχεχε, κάποιον θα βρω για το επόμενο τραγούδι μην ανησυχείς...
Aug 27 2011 22:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed