Community Status Updates
Kai → Kamui
:oo: Θες να πεις ότι δεν είχες αναγνωρίσει αυτό το έπος από το πρώτο επεισόδιο; Συγχωρεμένος μόνο και μόνο επειδή κατάλαβες τη βλασφημία σου λίγο πριν τελειώσει και πήγες να βγάλεις επιτέλους αυτή τη βλακεία -ούτε το τίτλο της δε θέλω να πω- από το TOP5. Αίσχος, αυτό έχω να πω.
Και ναι, τώρα δεν είμαι μόνο πράσινη αλλά έχω αλλάξει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου από τη ζήλια, αλλά όπως και να το κάνουμε, μόνο λίγοι είναι οι εκλεκτοί για να γίνονται μάρτυρες τέτοιων έργων.
Άτιμη ζωή :nanana: μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, μας αδίκησες.
Sep 15 2011 17:08
Kamui → Kai
Σ'ευχαριστώ για τη στήριξή σου, ακόμα και αν έχεις γίνει πράσινη απο τη ζήλια σου επειδή εγώ ζω αυτές τις μεγάλες στιγμές και εσύ χάνεις επεισόδια απο τη ζωή σου.
Μόλις τώρα πάω στο anime list να βγάλω απο τα favourites εκείνη τη βλακεία το gankutsuou και να προσθέσω το αριστούργημα no.6.:burningbe3:
Sep 15 2011 15:02
Kai → Kamui
Φυσικά, νομίζω πως μετά από καιρό σίγουρα θα είναι μια από τις σειρές που θα θέλεις και θα χρειαστεί να ξαναδείς για να πιάσεις καλύτερα αυτά τα βαθιά νοήματα που σου προσφέρει και να απολαύσεις για άλλη μια φορά το μεγαλείο του. Ζεις μεγάλες στιγμές, ξέρω. Προσπάθησε να απολαύσεις όσο καλύτερα μπορείς το τελευταίο επεισόδιο αυτού του έπους.
Sep 15 2011 13:35
Kamui → Kai
Βεβαίως, δεν θα μπορέσεις να το δεις όλο μαζί γιατί θα πρέπει να κάνεις μεγάλα διαλλείματα ανάμεσα στα επεισόδια για να συλλέξεις τις σκέψεις σου και να σκεφτείς πάνω στο deep plot της σειράς.
Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν μετανιώνω που το βλέπω.
Τέτοιο γέλιο δε ρίχνω ούτε στο nichijou και το sket dance, μόνο που αθυτή τη φορά είναι ειρωνικό.
Έτσι.Το καλύτερο χιούμορ το βγάζεις οταν δε το επιδιώκεις.:hahaha:
Sep 15 2011 13:14
Kai → Kamui
:hahaha: Όντως μια χαρά περνάτε στο no.6, αν εξαιρέσουμε τις μαζοχιστικές τάσεις που μάλλον έχετε όλοι κατα βάθος. I like. Κρίμα που δεν το έβλεπα ongoing, γιατί δεν πρόκειται να το δω και ποτέ, θα είχα έναν λόγο τουλάχιστον.
Sep 15 2011 10:35
Kai → Jorg
:hahaha: Ναι, βρε. Πώς το κατάλαβες, την κατάσταση στην Ελλαδάρα μας εννοούσα. Κάποια μέρα όμως, θα γίνει ο Μπιακουλίνος σου πρωθυπουργός... μπα, δε θα του φτάνει αυτό. Θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου και θα δούμε κι εμείς μιας άσπρη μέρα.
Δε διαφωνώ, μέχρι ένα σημείο την πήγαινα κι εγώ, αλλά μετά απέκτησε μια παθολογική εξάρτηση από τον Ichigo και μας τα χάλασε. Όσο ήταν μόνο με τον Ishida, μια χαρά κοπέλα ήταν, έκανε και τ' αστεία της. Μετά... άσε... Φυσικά τον Μπιακουλίνο δεν τον φτάνει σε τίποτα, κρίμα που δεν μπορείς να πάρεις διαζύγιο αλλά σίγουρα ο Μπιακουλίνος αυτό το εμπόδιο το βλέπει σαν πρόκληση. Άλλωστε η σχέση σας δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Θα την προστατέψουμε ό,τι και να γίνει.
:hahaha: Kukuku, of course-of course. Γράφε όμως κι εσύ στο thread πού και πού. It's not the same without you.
Sep 14 2011 21:34
Jorg → Kai
Βασικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το που καταντήσαμε. :P Εννοείς για την γενική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλαδάρα;
Και εγώ και ο Λίνος μου είμαστε ευγνώμων για την συμπαράστασή σου.
Καλά, τις εξετάσεις ψιλοχιουεσμένες τις είχα. Τώρα θα αρχίσουν τα hardcore πράγματα. :hahaha:
Και μπορεί να αναζητώ συνέχεια τον Λίνο μου, αλλά ξέρω, βαθιά μέσα μου, ότι κάποτε, κάποτε θα γυρίσει.
:hahaha: Ααα, σε παρακαλώ. Εμφανισιακά μια χαρά είναι. Και σε χαρακτήρα, δηλαδή. Αμά δεν υπήρχε ο Ichigo και ορισμένες ιδέες του δημιουργού δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Ναι, τον έχω βάλει φύλακα να μου προστατεύει το profile. :3
Και έτσι μπράβο. Δεν νοείται ποστ της Kai χωρίς hahaha emoticon.
Sep 14 2011 21:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
V Ωχ, another stalker here. Σόρυ, δεν περίμενα να γίνει θέμα, ούτε εγώ το σκέφτηκα.:hot:
Sep 14 2011 21:09
Kai → Jorg
:hahaha: Πήγαινε στο πού καταντήσαμε. Οκ, όχι λυπημένες φατσούλες από εδώ και πέρα.
Μην ανησυχείς, όσο δεν είσαι μέσα θα προστατεύω τη waifu σου με [s]τη ζωή[/s] τα posts μου.
:hahaha: Αυτό να μου πεις, ξέχασα πως μιλάμε με το άτομο που μέσα στις εξετάσεις δεν κώλωσε να διαβάσει Ruroken. Άκου εκεί όμως να βαριέσαι ν' απαντήσεις στις [I]πολύ σοβαρές[/I] συζητήσεις.
Και συ βρε, Orihime; Σε συγχωρώ επειδή πλέον το γούστο σου έχει βελτιωθεί και επειδή δε θέλω να έχω και μπελάδες με το Μπιακουλίνι σου. Τον βλέπω εδώ δίπλα με το όπλο >
Έτοιμος είναι...
Sep 14 2011 19:22
Kai → Kenny
Το λέω από την έννοια ότι πιθανόν να λείπει στους fans και να του δώσουν και καμιά ψήφο παραπάνω και σωθεί.
:hahaha: Lol, πήδες να δώσεις καλά νέα και σου δώσανε κακά. Τι τυχερό άτομο που είσαι.
Sep 14 2011 19:17
Kenny → Kai
Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού στο ecchi δεν αποτελεί σανίδα σωτηρίας, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν. Το WSJ δεν το έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να έχει μείνει με μόνο μία ecchi σειρά και να την κόψει κι αυτή.
Fuck, δεν ήξερα ότι τα rankings αυτά ήταν για το chapter 2. Τώρα αγχώνομαι πάλι. Το chapter 9 ήταν κάπως υποτονικό, ελπίζω να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους εκεί στην Ιαπωνία. >__<
Sep 14 2011 19:03
Jorg → Kai
Lol. :hahaha:
Ευχαριστώ πολύ. :)
Η λυπημένη φατσούλα δεν ξέρω που πήγαινε, αλλά χαλάει την αισθητική του ποστ. Μην τη ξαναδώ! :P
Also
[QUOTE=Kai;528135]Λυπάμαι, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν το λέει ο Jorg. Get away from his waifu.[/QUOTE]
Αχ πως με καταλαβαίνεις...
Αλλά βασικά πιο πολύ θέμα βαρεμάρας είναι παρά ελλειψης χρόνου. :P
Τουλάχιστον τώρα στην αρχή.
Sep 14 2011 19:01
Kai → Kenny
Yup, αλλά μιλάμε για το 2ο chapter. Πριν φτάσουμε στα rankings για το 8 τουλάχιστον, δεν αρχίζω να θρέφω ελπίδες >.<
Έτσι, έτσι, support your mangaka μπας και σωθεί από τις πωλήσεις και τα rankings του oricon εάν δεν τα πάει πολύ καλά στη συνέχεια. Βέβαια στο ecchi κομμάτι, αν εξαιρέσουμε το Medaka, δεν έχει και πολύ ανταγωνισμό, οπότε κάτι μπορεί να γίνει :ρ
Sep 14 2011 18:50
Kenny → Kai
BTW, δεν ξέρω αν τα 'μαθες... 4ο το Kagami No Kuni No Harisugawa στα πιο πρόσφατα rankings. Ντάξει, είναι νωρίς ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Μόλις βγει ο πρώτος τόμος στην Ιαπωνία, σκέφτομαι να τον αγοράσω και 2 και 3 φορές. :hihi2:
Sep 14 2011 18:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed