Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Ξέρεις ότι,η Μαρία μου'βαλε ιδέες για σετακι με Squalo.... Τι λες ; Να κοιμηθώ και να το ξεχάσω ή θα με βοηθήσεις ; :P
Oct 06 2011 00:26
Photo

Kai → Botsun

:kakaka: I'm one step ahead, 'cuz I'm awesome. Sankyu, boss.
Oct 06 2011 00:22
Photo

Botsun → Kai

Ρε τα σπάει το set σου,πριν από λίγο,το συζητούσα με την FAI. Respect !!!!!!!
Oct 06 2011 00:21
Photo

Kai → Kamui

:kakaka: Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις(best wish ever?), great general.
Oct 06 2011 00:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE=Kai]Εσύ έχεις ένα θέμα με την Νικολούλη τελευταία, κρυφοφανατική θαυμάστρια υποθέτω. Προσπαθείς να κάνεις brainwashing με υποτίθεται τυχαίες αναφορές.[/QUOTE] Θα με πεθάνεις στο γέλιο εσύ δεν παίζει σήμερα. Απαπαπα και είναι και ο λαιμός μου χάλια, γελάω και βήχω μαζί και δε μπορώ να σταματήσω... Αλλά φτου, αποκαλύφθηκα ρε συ!
Oct 05 2011 23:02
Photo

Napster → Kai

Ναι, έδειχνε τον αντρισμό του στα κορίτσια ο παιχταράς. ~_~ Έτσι όπως τους βλέπω τώρα, δεν μου φαίνοντε για bishounen αλλά... Μακάρι να βγάζουν πιο σύχνα καινούργια chaps, άντε θέλω να το τελειώσω. Oh yeah!~ Πολύ μου άρεσε και δεν βαρέθηκα σχεδόν σε κανένα επεισόδιο. Καιρό είχα να δω τόσα επεισόδια σε μια μέρα. Καρδία των παζλ?...Oh ze memoriezzz.Καρδιά των καρτών. Θυμήθηκα όταν έπαιζα Yu-Gi-Oh με τα φιλαράκια μου και έλεγα κάτι καρδιές των καρτών και τραβούσα τον Εξόντια πάντα (φυσικά και έκλεβα αλλά αυτοί δεν το ήξεραν).:hahaha: Καλό trollάκι ήμουν σε αυτό το παιχνίδι. xD
Oct 05 2011 13:23
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να το φιλοσοφήσω, ήταν τα πρώτα που σκέφτηκα με το 'γιατί να λακίσουν'. Με βάση την νοοτροπία του προηγούμενου παιχνιδιού και τι στάση κρατάει ο καθένας σε τέτοια παιχνίδια, δεν είναι δύσκολο να δεις από που μπάζει κάτι τέτοιο. Στο συγκεκριμένο νομίζω πρέπει να λες κι ευχαριστώ αν είσαι επιθεωρητής/δολοφόνος αν έχεις συνεργάσιμους συμπαίκτες. Το πόσο χάνεται γενικότερα το νόημα το είδα πέρσυ και αυτό ήταν το μόνο που με φόβησε, γι' αυτό και το σκέφτομαι ακόμα για φέτος. Να το τελειώσεις. Έτσι κι αλλιώς είσαι στα τελευταία επεισόδια και μ' αυτά που θα γίνουν δε θα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.
Oct 05 2011 00:08
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Παίζει, έχω την τάση να πρήζω τους γύρω μου όσο περισσότερο μπορώ. Από το Dear Boys είχα το πρώτο επεισόδιο πριν κάτι... όχι πριν πολλά χρόνια. Απ' όσο θυμάμαι ο πρωταγωνιστής προσπαθούσε να μαζέψει μια ανύπαρκη ομάδα μπάσκετ. Θεϊκή η σκηνή που περνούσε με δραματικά πλάνα όλες τις κοπέλες τις ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών. Αχ, πρέπει να κάτσω να το δω κάποια στιγμή. Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας bishounen, [url=http://myanimelist.net/manga/11652/Kuroko_no_Basket/characters]καμάρωσέ τους απλά[/url] Of course το είδα. Η πρώη συμμαθήτρια του Shinagwa συμπαθέστατη, να την δούμε κι άλλο. Μ' άρεσε που δεν το τράβηξε πολύ με το ψέμα και βγήκε στην φορά στα γρήγορα. Αποφύγαμε τις τρελές παραξηγήσεις. Άντε να δούμε, όταν δούμε, τι θα γίνει και στη συνέχεια. Τι κάψιμο ήταν αυτό; XD Τόσο καλό δλδ. XD Σιγά μωρέ, λες και το είχαμε κρυφώ. Νομίζω πως θα ξαναζήσουμε στιγμές Yugioh και θα πιστεύουμε όλοι στην καρδιά των παζλ.
Oct 05 2011 00:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

You mad, το ξέρω πως δεν εννοούσες αυτό, για πλάκα το είπα. Έλα, είχα και το Lol από δίπλα! ΟΚ ΟΚ έχεις δίκιο...αν κι εμένα πάλι θα μου άρεζε! :if: αλλά δεν έχει νόημα να το κάνεις αν δεν περνάς καλά...Πάντως αν το όλο θέμα πάει στον βρόντο εμενα με βλέπω να τρολλάρω με κανα Oga εκεί μέσα ή μάλλον για το παιχνίδι ταιριάζει καλύτερα ο Himekawa -εφόσον είναι από τους λίγους που σκέφτονται στο συγκεκριμένο manga-. Αλλά θα ήταν επικό να έπαιρνα κάποιον τέτοιον χαρακτήρα -αλλιως παίρνουμε και τον Kudo και το παίζουμε detective-. Xα χα πάντως το έχεις φιλοσοφήσει και το έχεις πάρει κι από φόβο έτσι? :3 λέω να το τελειώσω σήμερα!
Oct 04 2011 23:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κατ' αρχήν δεν αναφερόμουν μόνο σ' εσένα. Ούτε είπα ότι κι εγώ δε θα έβγαζα ή δεν έβγαλα πέρσυ τον Neuro ooc. Eξαρτάται από τον χαρακτήρα που θα διαλέξεις, αν μπορείς να τον χειριστείς και αν σε βολεύει να τον χειριστείς για το αν θα βγεις ooc ή όχι. Τα είδες πέρσυ, δε χρειάζεται να το αναλύσω. 4-5 άτομα + κάποιους άλλους που μπορεί να θέλουν να πάρουν μέρος με χαρακτήρα από το ίδιο άνιμε. Θα είναι σχεδόν χαμός και δε θα έχει και πολύ ενδιαφέρον έτσι. Γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα; Γιατί σκέψου ότι οι δυο μπορεί να είναι δολοφόνοι και ο ένας επιθεωρητής και να πρέπει να ψηφίσουν ανάλογα με το συμφέρον τους τι έχει να γίνει. Εκεί όχι μόνο δε θα παίρνουν κουράγιο, αλλά μπορεί να πρέπει να επιλέξουν και θύμα. Συν ότι μπορεί να νιώσει ο άλλος ότι το εκμεταλλεύτηκες αργότερα. Επίσης άμα σε δούνε οι άλλοι να είναι τόσο συνεννοημένος με τον άλλον, έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να σε κατηγορήσουν για δολοφόνο ή να σε υποψιαστούν για επιθεωρητή. Και-και-και, βαριέμαι να τα γράφω. Με λίγα λόγια θεωρώ όχι μόνο πως δε θα ήταν ωραία αλλά μειώνει την ποικιλία με τόσα άτομα και προκαλεί και προβλήματα. Do not want, sorry. Nice. Mε το καλό να το τελειώσεις, δεν μείνανε και πολλά.
Oct 04 2011 23:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, λεστι, εσύ κι ο Tohru έχετε αυτήν την αγάπη για το χρήμα... Δε με εμπιστεύεσαι να κρατήσω έναν χαρακτήρα IC? Oh, Im hurt~! Lol, πάντως δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι όταν λέω ομαδικό εννοώ τους πάντες όλους έτσι? Εννοώ εμάς τους τέσσερις που θέλουμε και συνεννοούμαστε. Σιγά αν ήταν για κανέναν άλλο που δεν ήξερα μην το πρότεινα. Και σιγά ρε συ, γιατί να λακίσουν στο ψήφισμα? Πάντα μιλάω για μας τους συνεννοημένους στο επίπεδο RP που εύκολα ο ένας θα παίρνει κουράγιο από τον άλλον. Θα την πω κι εκείνη αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα, μεταξυ μας θα μαστε. Γι αυτό και θα πάρουμε κάποιους που μπορούμε να παίξουμε. Αχ πες ναι πες ναι πες ναι. Sorry, το ξέρω ότι πρήζω αλλά θα ταν πολύ ωραία να το κάναμε έτσι... :3 Παρεπιμπτόντως: επισόδειο 19!
Oct 04 2011 23:38
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Άμα δεν αγαπούσα υπερβολικά τα λεφτά μου θα τα έβαζα σε στοίχημα ότι άνετα μπορούν να βγουν ooc, αλλά είμαι πολύ δεμένη μαζί τους για να το κάνω. Κατ' αρχήν με το που θα πρέπει να πέσουν οι πρώτοι ψήφοι, και ειδικά αν πρέπει να κρυφτούν, οι μισοί θα λακίσουν και θα χαλάσει κατευθείαν το δήθεν ομαδικό πνεύμα. Εκεί να δεις ooc που έχει να πέσει. 5 από εδώ, 2 άσχετοι και από εκεί και μαζεύονται και παραπάνω, don't worry. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου, οπότε δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ ποιον θα έπαιρνα [I]αν[/I]. :kakaka: Δοκιμάστε με την Vagge, ίσως έχετε καλύτερη τύχη μιας και ψηνόταν ήδη για Yamamoto. Εγώ θα σας παρακολουθώ πιθανόν απ' έξω και θα παινέψω μόνο αυτόν που θα καταφέρει να βγάλει τον χαρακτήρα που διάλεψε λιγότερα ooc από τους υπόλοιπους πριν πεθάνει, αν πεθάνει.
Oct 04 2011 23:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Tην πρώτη σου επιλογή :hmmm: δηλαδή τον Izaya? Έλα ρε συ, πάνω κάτω ότι κι αν κάνουμε πόσοι θα είμαστε, πέντε άτομα? Πόσο πια OOC να τους βγάλουμε? Κι εφόσον όλους μας αρέσει το manga θα μαστε και προσεκτικοί. Κι [I]αν[/I] γίνει κι [I]αν[/I] ψηθείς όπως λες κι εσύ τι λες να διαλέξεις? Ή σε αυτό πήγαινε το +plus?
Oct 04 2011 23:12
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Μωρέ ο junpei να παίξει και να τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγγάλες και ροδοπέταλα [I]όταν[/I] γίνει και [I]αν[/I] γίνει, αλλά για ομαδικό reborn δεν ψήνομαι τρελά είναι η αλήθεια. Εκτός του ότι θα γίνεται χαμός και θα είναι σαν να παίζουμε μεταξύ μας μόνο, θα θέλω να σκοτώσω όποιον τολμήσει να βγάλει τον χαρακτήρα που διάλεξε από Reborn! τελείως OOC κι ας μην είμαι δολοφόνος. :canthelp: Πείτε μου ότι δεν με έχετε ικανή. +Plus, βρείτε αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για να νικήσετε την πρώτη μου επιλογή πριν βρω άλλη καλύτερη.
Oct 04 2011 23:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:joyful: Kai~! Ο junpei θα λάβει μέρος στο Η νύχτα πέφτει και είπε αν θέλουμε κι εμείς τελικά να κάνουμε το ομαδικό Reborn που λέγαμε! :if: Ureshii desu yo!
Oct 04 2011 22:56