Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ερώτηση....
Γιατί δεν ακολούθησες τη λογική σειρά
Κατεβάζουμε το πρώτο σε υψηλή
Κατεβαίνει
Βάζουμε τα επεισόδια δύο και τρία να κατεβαίνουν σε υψηλή όσο βλέπουμε το πρώτο
Τελειώνουμε το πρώτο και τα άλλα δύο μας περιμένουν έτοιμα ή σχεδόν έτοιμα;
Dec 20 2011 18:12
Fallen_Mpougatsa → Kai
*Le me, downloading torrent μιας σειράς*. Προτεραιότητα πρώτου, δεύτερου, τρίτου επεισοδίου: υψηλή. Δεύτερο επεισίδιο και τρίτο κατέβηκαν. Πρώτο, όχι. Τ^Τ
Dec 20 2011 16:57
Botsun → Kai
Αν κι αυτά λέγονται,με καφέ και σάπισμα,πράγμα πρακτικά αδύνατο,θα σου πω.
Περίμενε PM!
Dec 20 2011 02:47
Botsun → Kai
Ύστερα από τα επικά γεγονότα του Σαββάτου,έγινα forever and ever and ever and ever and ever......and ever alone!
Dec 20 2011 02:16
Kai → Vagelio
:hero: Επειδή είμαι μεγαλόψυχη, θα σου χτίσω και μια στο χωριό και θα σου δώσω πλήρη εξουσία στην γύρω περιοχή να πηγαίνεις μαζί με τα bishonens εκεί διακοπές. Και επειδή είναι και πολλά, θα σου δώσω και 4-5 jets να τα έχεις πρόχειρα για τις μεταφορές.
Εγώ θα χτίσω τις νέες Βερσαλίες κάπου στην Ιαπωνία, μιας και δεν φτάνει μόνο μια βίλα για να στεγάσει τέτοια προσωπικότητα, και θα σας καλώ, μόνο λίγους και εκλεκτούς από εσάς, μια φορά τον χρόνο να το καίμε. :hero: Επίσης, όλη η Akihabara θα είναι δικιά μου, οπότε θα σας προμηθεύω και και ανάλογα προϊόντα. Όσοι αποδειχτούν ικανοί, θα δέχονται για bonus limited editions.
Dec 19 2011 23:16
Vagelio → Kai
Πραγματικά, κόβω φλέβα για τέτοιου είδους συζητήσεις μαζί σου :nanana:. Εσύ που θα έχεις τι βιλλίτσες σου? Θέλω και μια στο χωριό btw XD :hahaha:
Dec 19 2011 23:04
Kai → Vagelio
:hero: Επειδή είσαι θερμή υποστηρίκτρια της εξάπλωσης του σατανικού μου σχεδίου και της κατάκτησης του πλανήτη από την ανεπανάληπτη ύπαρξής μου εδώ και καιρό, όταν με το καλό γίνω η κυρίαρχος του πλανήτη, θα σου γράψω μια βίλα στην Ιαπωνία και θα σου χαρίσω 151 bishonen διαλεχτά και ασπίλωτα από διάφορα μέρη του πλανήτη να σε υπηρετούν καθημερινά.
:kakaka: Kotetsu είναι αυτός, πώς να το κάνουμε. Κι εγώ ελπίζω να το κρατήσω καιρό. Τουλάχιστον τελευταία δεν τα αλλάζω τόσο συχνά όσο παλιά.
Dec 19 2011 22:21
Vagelio → Kai
Θεά για άλλη μια φορά:hahaha:. Και όπως είπαμε, θέλω ποσοστά από την υφήλιο XD
Btw, ο κύριος λόγος που με έβαλε σε πειρασμό να stalkάρω το προφίλ σου ήταν το moe στο σετάκι σου. Ελπίζω να τον κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς :lovulovu:
Dec 19 2011 22:06
Kai → Vagelio
:congrats: Θέλω να ευχαριστήσω τα αξιότιμα μέλη του φόρουμ μας που με υποστήριξαν σταθερά όλο αυτά το διάστημα και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω ουσιαστικά και κυρίως ανούσια posts. Νιώθω πως έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την ομαδική προσπάθεια καψίματος σε αυτό το φόρουμ και πλέον μπορώ να δηλώσω πως νιώθω ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όταν κάποια μέρα κατακτήσω επιτέλους τον κόσμο δεν θα σας ξεχάσω, μείνετε ήσυχοι αγαπημένοι μου συμφορουμίτες.
Για όλα αυτά arigato, shoshite ARIGATO!
Dec 19 2011 21:49
Vagelio → Kai
Sugoi Kai! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της μπάρας XD. Πως νιώθεις?
Dec 19 2011 21:41
Kai → Jorg
:unlucky: Ελπίζω να γράφεις πιο συχνά.
:congrats: Ευχαριστώ-ευχαριστώ. Άντε και στα δικά σου που πλησιάζουν.
Δεν είναι;! Μ' αρέσουν πολύ μαζί.
Dec 19 2011 14:39
Jorg → Kai
Η μάχη φαινόταν ότι ήταν χαμένη για αυτόν από την αρχή. Αλλά είπα να συμμετάσχω στο μικρό του παιχνιδάκι, έτσι, για να του δώσω λίγες ώρες χαράς, μαζί με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσει.
Πάντως μια φορά έγραψα στο tread του khr και δες τι γίνεται. :hahaha:
Α ναι, και happy 100%. :congrats:
Also kawaii profile pic is kawaii. :3
Dec 19 2011 14:23


This status update has reached the maximum number of replies allowed
