Community Status Updates
Kai → Botsun
Α, ο Asmita έχει και θα είμαστε και όλοι στα χρυσά XD
Είδα που μπήκες, δεν είδα τη συζήτηση. Πάω να δω.
Jan 10 2012 00:51
Botsun → Kai
Καλά αν δεν βρεις με τον Hakurei,φτιάξε με τον Asmita,για να μην ταλαιπωρείσαι.
Επίσης,έκανα subscripte στο γκρουπ κι άνοιξα μία νέα συζήτηση!
Jan 10 2012 00:48
Kai → Botsun
:emptyonexg1: Καλά κάτσε να το κάνω πρώτα και μετά ευχαριστείς. Όχι τίποτα αλλά, fanarts όσο και να ψάξω δεν περιμένω να βρω, οπότε πιθανόν να το σώσουν τίποτα colorings ή official εικόνες.
Jan 10 2012 00:44
Botsun → Kai
Όπως είπα και στην Μαρία,είμαστε multi-universal Family,τα συνδυάζουμε όλα και συμφέρουμε! xD
Σ'ευχαριστώ,προκαταβολικά για το σετ. :3
Jan 10 2012 00:41
Kai → Botsun
:hahaha: Θα σου κάνω μια απο αυτές τις μέρες σετ με τον Hakurei να βάλω κι εγώ αυτό με τον Manigoldo να έχουμε οικογενειακό σετ μαζί με τη Zura.
:if: Επιτέλους να το χαρώ όπως πρέπει μαζί με άλλους. Θα είναι σαν να κάνουμε διαφήμιση.
Jan 10 2012 00:34
Botsun → Kai
:hahaha:
Γράφτηκα κι ήδη νιώθω την Έβδομη αίσθησή μου,να ξυπνά !!!
Σε λίγο τελειώνω,ένα κατεβατό για το manga.
Jan 10 2012 00:33
Kai → Botsun
:if: Σ' ευχαριστώ Botsun.
Κι επειδή πρέπει όσοι νιώθουμε το Cosmos μας να μαζευτούμε κάπου. Έλα μια βόλτα από [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=201]εδώ[/url]
Jan 10 2012 00:31
Botsun → Kai
Πάλι καλά,που είναι ο υπολογιστής και φτιάχνεται.
Κουράγιο δεξί χέρι,νιώσε το Cosmos μου,που σε υποστηρίζει στον άνισο αγώνα σου,κατά τις τεχνολογίας !
Jan 10 2012 00:30
Botsun → Kai
Κάτι είναι κι αυτό....
Αν και παραμένει ξενέρα,όταν σ'αφήνει ο σκληρός σου,για τόπο χλωρό,για τόπο αναπαύσεως.
Jan 10 2012 00:12
Botsun → Kai
Παίζει να'μαστε η μόνη Μαφιόζικη οργάνωση,που να μπορεί να αισθανθεί το Cosmos! :oo:
Θα σχολιάσω στο νημα του μανγκα,μόλις τελειώσω το πρώτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Califrnication.Γιατί έχω κάτι απορίες.
Κρίμα,ρε συ,είχες σημαντικά αρχεία μέσα ;
Jan 10 2012 00:03
Kai → Botsun
:if: To Cosmos είναι Botsun, σου δίνει νέα δύναμη και δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
:nanana: Ήθελα να σχολιάσω κι άλλα αλλά φοβόμουν μην το παρακάνω. Τώρα θέλω να ξαναδιαβάσω το manga πολύ και να τα σχολιάσω όλα στο νήμα του manga. Έχε χάρη που ο εξωτερικός δεν λέει να μου κάνει τη χάρη από χθες και αρχίζω να φοβάμαι μήπως δεν μου την κάνει ποτέ ξανά.
Jan 09 2012 23:59
Botsun → Kai
Όταν σχολιάζω αυθόρμητα,μου βγαίνει πιο εύκολα..
Anw,δεν μπορείς να πεις,έχω βελτιωθεί,στα 7-8 ονόματα,έκανα το ένα λάθος ! xD
Jan 09 2012 23:44
Kai → Botsun
:nanana: Κι εγώ θέλω. Θέλω 3η σαιζόν damn it! Πότε; Πότε θα βγει;
:tensai: Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σχολίασες σε vm αλλά καλά έκανες και έγραψες, να φαίνονται τα καλά λόγια και μέσα στο νήμα.
Πάντως κάνε τον κόπο και
[QUOTE]των Rage & Manigoldo vs Θάνατος[/QUOTE]
διόρθωσε το Rage σε Sage ΧD
Jan 09 2012 23:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed