Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zane → Kai

Λολ από τότε που πέθανα κοίταζα μόνο τις ψήφους κ μόλις τώρα είδα τον επικήδειο που μου συνέθεσες.'Ενα δάκρυ κύλησε...Να μου προσέχεις τα χάμστερ αδερφέ μου.Από τότε που πέθανα μόνο εσένα έχουν στον κόσμο.
Mar 02 2013 13:04
  • Kai's Photo
    Kai
    Μα η γάτα... Η γάτα... φταίει. Τώρα που θα ανεβώ εις τους ουρανούς... Βασικά στους ουρανούς είσαι; Μην πάω λάθος... Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εξιλεωθώ.
    Mar 02 2013 15:58
  • Zane's Photo
    Zane
    Ναι,the heavens...Μου λένε κάτι περίεργα εδώ,πως σύντομα θα μετενσαρκωθώ σε σκουλήκι,ως payment για τις αμαρτίες μου.Anyway κάνε γρήγορα,να είμαστε στην ίδια φουρνιά μετενσάρκωσης,κ ως σκουλήκια πλέον να ζούμε στις κλαδιά αυτού του δέντρου π τόσο αγαπάς.Tree of life το πες?Αν ναι,αυτό...
    Mar 02 2013 16:04
  • Kai's Photo
    Kai
    Ω, τι είναι αυτή η μοίρα που με περιμένει. Ένας απόγονος των Kusaribe ένα απλό σκουλήκι; Ήταν όλα μια συνωμοσία του Δέντρου της Γένεσης. Περίμενέ με, μην σε χάσω, θα είμαστε και όλα ίδια εκεί πάνω στο δέντρο. Εγώ ο Kusaribe Samon δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη! Πολύ σύντομα θα γίνω μια ωραία πεταλούδα!
    Mar 02 2013 16:11
Photo

redqueen → Kai

Μα κι περουκα να ταν το μαλλι ,το fabuluos παραμενει fabulous!!!
Mar 01 2013 16:16
  • Kai's Photo
    Kai
    Γέλασα δυνατά με το τελευταίο XD

Mar 02 2013 12:41
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Aπλα αγαπω ολα τα screenshots του Samon.... δν μπορω εχω πεθανει στα γελια!!!! Ολα του ταιριαζουν :Ρ
    Mar 02 2013 16:13
  • Kai's Photo
    Kai
    Τα καλύτερα reaction faces
    Mar 02 2013 16:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Up-to-date και στο Ripper Street και στο Charisma. Τώρα μπορείς να μου πεις άνετα ποιος θα είναι στο μεθεπόμενο εξώφυλλο!
Feb 27 2013 10:29
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν μπορώ να σου το πω, είναι spoiler! Θες spoiler; ΧD
    Feb 27 2013 10:38
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Τ^Τ Γιατιιιιί; Κι εσύ πήρες spoiler όταν το έμαθες δηλαδή...;

Btw, dude, νόμιζα ότι είχε βρει την κόρη του ο άλλος αλλά τελικά την κλέψανε από άλλον. Damn. Για ένα λεπτό ήμουν τόσο χαρούμενη, αλλά μετά τόσο στεναχωρεμένη...
    Feb 27 2013 10:45
  • Kai's Photo
    Kai
    Ε, ναι, προφανώς και πήρα spoiler και καλύτερα να μην μπεις στον πειρασμό να το πάρεις κι εσύ. Έχει ένα volume ενδιάμεσα, λογικά θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις.
    Feb 27 2013 16:38
Photo

Kai → redqueen

Να αυτό σου έλεγα. http://myanimelist.net/anime/6098/Sora_no_Manimani
Feb 26 2013 23:24
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ναι κατι ειχαμε πει κι για αυτο :Ρ
    Να ειδες τιποτα δν ειναι τυχαιο μας εκαναν τη χαρη μωρε να βγαλουν !ΧΔ
    Κλασσικο μεταβατικο κεφαλαιο μετα τα προηγουμενα και κλασσικος Bossun!
    Feb 27 2013 14:13
  • Kai's Photo
    Kai
    Κλασσικός δεν λες τίποτα, αν και να πω την αλήθεια τα κεφάλαια με τα origami και τις φιγούρες μού είχε αρέσει περισσότερο.
    Η αδερφή μου είπε ότι παίζει να εννοούσες κι αυτό: http://myanimelist.net/anime/1568/Sumomomo_Momomo:_Chijou_Saikyou_no_Yome
    Από τη δημιουργό του Magi.
    Feb 27 2013 16:40
  • Kamen Tantei Zura's Photo
    Kamen Tantei Zura
    To Gokudo θα εννοούσε, απλά το είχα αναφέρει το συγκεκριμένο πάνω στην συζήτηση :p
    Feb 27 2013 18:50
Photo
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Το μαλλί δε μ' αρέσει.
    Feb 26 2013 00:30
    Fallen_Mpougatsa
    Noted, duck.
    Feb 26 2013 00:33
  • Kai's Photo
    Kai
    Ο "Κήτσος" ο ninja. Αχαχαχαχα.
    Feb 26 2013 07:20
Photo

Kai → OdyMonaxos

Καλά, το έδωσες και στη γενική συζήτηση; Μέσα-έξω αποκλείει συγκεκριμένο ρόλο. Το έσβησα.
Feb 25 2013 18:48
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    ...wut??? Τέλος πάντων, έλα παίξε βρε σύ κι άσε τις τσουντεριές!!!

Feb 25 2013 19:06
  • Kai's Photo
    Kai
    .....
    Feb 25 2013 20:43
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Οκ, άστο, τώρα το 'δα. Πουλάκια μ' αηδονάκια μ' κουρούνες μου!!!
    Feb 25 2013 23:13
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ρε, ήταν που θα έβρεχε. Απλά δεν είχαμε σωστό συγχρονισμό. Η πρόβλεψη του καιρού ήταν σωστή... ως ένα σημείο.
Feb 25 2013 18:29
    Fallen_Mpougatsa
    Μα αφού είμαι και πολύ αγόρι, φοβερό αστροπελέκι.
    Feb 25 2013 20:54
  • Kai's Photo
    Kai
    Μπόλας.
    Feb 25 2013 20:55
    Fallen_Mpougatsa
    Φορ έβερ.
    Feb 25 2013 21:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έφτασες up-to-date στο Ripper Street;
Feb 24 2013 10:33
    Fallen_Mpougatsa
    Άσε ρε συ...αλλά δεν απογοητεύομαι. Όταν βγει και το φινάλε, σήμερα, θα βάλω κάτω τον αδερφό μου και θα δούμε και τα δύο αλλιώς μόνη μου. Έχω σκάσει!
    Feb 24 2013 11:04
  • Kai's Photo
    Kai
    Μα κι εσύ, τι ψάχνεις. Δεν ξέρεις ότι τα spoilers καραδοκούν παντού; XD
    Οκ, ήταν μια απώλεια αλλά οι υποθέσεις αξίζουν, sο have fun!
    Feb 24 2013 11:07
    Fallen_Mpougatsa
    Θα προσπαθήσω. Καημένος ο μικρός και τον συμπαθούσα τόσο πολύ. Τ^Τ
    Feb 24 2013 11:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Την παίζουν και στην τηλεόραση;!!!!11one <- Θα ήθελες τόσο πολύ να την δεις, έτσι δεν είναι;
Feb 22 2013 17:42
  • Kai's Photo
    Kai
    Κοίτα. Τη Δευτέρα, πέρα από όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες, έμαθα ότι το Lucky Star είναι ένα anime ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, δείχνει σκηνές της καθημερινότητας και αυτό το κάνει ξεχωριστό και σαν anime και σαν είδος. Δηλαδή οκ, σου έρχεται εσένα στο μυαλό καμία άλλη τέτοια σειρά. Κάποιος μου είπε ότι το λένε slice of life το είδος αλλά δεν το πιστεύω, το Lucky Star είναι ιδιαίτερο, αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα anime που να έχουν παρόμοια θεματολογία και μάλιστα να είναι καλύτερο από αυτό.
    Επίσης έμαθα και τίτλους σειρών στις οποίες έχει ερμηνεύσει ρόλους ο Shiraishi Minoru! Πληροφορίες που δεν μπορούσε να βρω ούτε στη Βικιπαίδεια, ούτε στο ANN ούτε στο MAL! Εντάξει, αρκετές ήταν κι αυτές οι πληροφορίες, δεν χρειαζόταν να μάθω κάτι παραπάνω, νομίζει ότι έχω αρχίσει να γίνομαι otaku!!!!11one
    Φαντάσου να παίξει όμως και στην τηλεόραση ή να έχει καμία εκπομπή στο youtube τέτοια σαν άλλες αγγλικές! Ακόμη καλύτερα!
    Feb 22 2013 17:50
    Kamen Tantei Zura
    Ε και ξέρεις μοιάζει και με τον Bing Bang Theory και η Miyuki με την Ερμιόνη από το Harry Potter!!!!!111one
    Feb 22 2013 17:55
  • Kai's Photo
    Kai
    Αυτό πού το πας;!!!11ουάν
    Feb 22 2013 18:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μέχρι τώρα έχω δει τρία επεισόδια. Adorable Drake, όσο δε μπορεί αυτά τα σεξουαλικά τόσο του πετάγονται. Και πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες όλοι τους. Αυτός ο Αμερικάνος μέσα στη σαπίλα αλλά πολύ έξυπνος. Και ο πρωταγωνιστής λέει πάρα πολύ. Το ευχαριστήθηκα εκεί που έριξε το δηλητήριο μέσα στο στόμα του άλλου.
Feb 17 2013 22:48
    Fallen_Mpougatsa
    Ναι αρκετά! Και το πρώτο πράγμα που έκανε μάλιστα ήταν να το συγκρίνει με το Copper. xD Απ'ότι κατάλαβα αυτό του άρεσε περισσότερο, αλλά είναι περίεργο ότι του άρεσε γενικώς γιατί δεν τα πολυθ΄λει τα ιστορικά!
    Feb 18 2013 00:59
  • Kai's Photo
    Kai
    Δεν μου κάνει εντύπωση που του άρεσε περισσότερο αν και έχω δει μόνο μερικά λεπτά από το Copper. Όταν φτάσεις up-to-date να σχολιάσουμε και το 5ο και τα υπόλοιπα.
    Feb 18 2013 01:01
    Fallen_Mpougatsa
    Χα χα, έγινε.
    Feb 18 2013 01:09
Photo

redqueen → Kai

Ενα θα σου πω ... A Haikyuu!! fan is born!!!!!!!!!!!!!! :3 :3
Feb 16 2013 00:11
  • redqueen's Photo
    redqueen
    Ευχαριστω! Ηταν μια πολυ σοφη προταση και μια πολυ σοφη αποφαση που το αρχισα!
    Μου αρεσει κι το αρτ πολυ...μετα το μπασκετ ας εμπλουτισουμε τς γνωσεις μας στο βολλευ!εχει πολυ πλακα!!
    ΥΓ Ποσο θεος ο Bossun στα τελευταια του Sket!!
    Feb 16 2013 01:01
  • Kai's Photo
    Kai
    Το art του είναι ωραίο. Αφού σου άρεσε, δοκίμασε να διαβάσεις και το Yotsuya-senpai no Kaidan από τον ίδιο mangaka αν δεν το έχεις διαβάσει ήδη. Είναι και μικρό.
    Θεός ο Bossun, δεν δείλιασε κιόλας, αν και αργόστροφος όπως πάντα στο συγκεκριμένο θέμα. Τουλάχιστον μπήκε λίγο στο spotlight επιτέλους γιατί περισσότερο με τη Saaya ασχολιόταν όταν ήθελε να βάλει ρομάντζο.

Feb 16 2013 01:09
  • redqueen's Photo
    redqueen
    OK!Καλα ναι εκει που λες ,ναι θα χουμε σκηνη ,ναι παει να πει κατι η Himeko ...μπαμ Switch is here... τν αγαπω!εκλαιγα απο τα γελια!Και νταξει καιρος ηταν, δν ηθελα αλλη Sayaa ξερουμε οκ θα ειναι η rival ας πουμε αλλα εγω θελω με Himeko... Κι η αγκαλια κι η φωτο στο τελος πολυ χαριτωμενο ...Αργοστροφος ο Μποσουν ?ΠΟΤΕ!:Ρ
    Αυτο το takoyaki με θυμισε τοσο Lambo!!!
    Feb 16 2013 01:59
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Feb 14 2013 22:43
  • Kai's Photo
    Kai
    So hardcore
    Feb 14 2013 22:43
    Kamen Tantei Zura
    I'M HARDCORE
    Feb 14 2013 22:44
Photo

Fandom → Kai

Αυτό το είδες? http://www.deathtollscans.net/index.php/topic,3849.0.html?PHPSESSID=21074cabe3edf3177d7ed73b9d462ed5 Κατάλαβες τι έγινε? Από το πρώτο μέρος χρωστάνε ένα ακόμα vol ή τέλειωσε όπως τέλειωσε? :S
Feb 13 2013 20:48
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Όπα τι συνέδεσε και δεν το κατάλαβα? >.< Μόνο αυτόν τον hokimori ή όπως λέγεται που ήταν κλεισμένος στο σπίτι του έδειξε από τους παλιούς.

Τώρα με τον άλλον το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι μπορεί να τον κάνει σαν εκείνες τις κούκλες στο νοσοκομείο. Και να μην προλάβει να ζητήσει συγγνώμη επειδή θα σκοτώσει το φίλο του ή κάτι τέτοιο.
    Feb 15 2013 11:37
  • Kai's Photo
    Kai
    Ναι, αλλά αφού θα μπει κι αυτός στο παιχνίδι, και αν τα πάει κάπως γρήγορα, μπορεί να φτάσει εκεί που είναι τα παιδιά. Ίσως τον ετοιμάζει να πάρει τη θέση του προηγούμενου πρωταγωνιστή αφού εκείνος πεθάνει.
    Feb 15 2013 12:12
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Μπα, αυτό αργεί πολύ ακόμα και το άγαλμα τον μάζεψε τώρα. Να δεις θα τον κάνουν κούκλα για το νοσοκομείο και θα πάει ως εκεί που ο Kamimaro σκότωσε (?) τους άλλους δύο κανονικά όπως οι υπόλοιποι μαθητές.
    Feb 15 2013 12:27
Photo
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Αποφάσισε ρε φίλε είμαι man ή όχι?
    Feb 13 2013 00:46
  • Kai's Photo
    Kai
    Όλη τη μέρα είσαι γυναίκα, το βράδυ τα μεσάνυχτα γίνεσαι man για μερικές ώρες. Ζεις το δράμα της Odette.
    Feb 13 2013 00:50
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Η Odette να ζήσει το δράμα της μόνη της.
    Feb 13 2013 14:43
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Γράφτηκα στο tumblr. Πολύ βαρετό μου φάνηκε. Είχα και μια πρώτη εμπειρία με fangirls και με συγλονιστική εμπειρία σε ένα post μιας fujoshi. Δυο γραμμές έφταναν, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω.
Feb 12 2013 12:52
    Fallen_Mpougatsa
    Aπό πού είναι αυτό το θεϊκό "μιμιμιμιμιμιμιμι";
    Feb 12 2013 20:56
  • Kai's Photo
    Kai
    Ripper Street. Γαμάτη σειρά, δες την.
    Feb 12 2013 21:11
    Fallen_Mpougatsa
    Χμ, είδα τι παίζει. Θα κατέβει μόλις ο αδερφός κλείσει το δικό του torrent.
    Feb 12 2013 21:37