Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mysticismlover → Nighteyes

γενικά δε φανατίζομαι ιδιαίτερα υπέρ ή κατά κάποιου anime,αλλά άμα φανατιστώ είναι κρίσιμη κατάσταση =D μέχρι τέλη ιουνίου θα το έχω κατεβάσει και θα ξέρω x) μ έπιασε περιέργεια τώρα =Ο
Μάι 15 2009 00:39
Φωτογραφία

MisaYoshiko → mysticismlover

μεγαλη μου τιμη αγαπημενη. ειμαι πολυ χαρουμενη που επελεξες εμενα
Μάι 14 2009 23:24
Φωτογραφία

mysticismlover → Kirenahana

τι κάνεις? ο λαιμός καλύτερα ? ^^ κατέβασα από Miyavi ό,τι βρήκα στο net και μου βγαλε 4 cd. το τραγούδι πάντως που μου άρεσε πιο πολύ είναι το また夢で逢いましょう [δεν ξέρω στα αγγλικά μετάφραση :$ ]
Μάι 14 2009 23:19
Φωτογραφία

mysticismlover → MisaYoshiko

Δεσποινής Misa Yoshiko το ερχόμενο Σάββατο σας προσκαλώ στο Erotica ως συνοδό μου. Δέχεστε ω πολυλατρεμένη? <3
Μάι 14 2009 23:09
Φωτογραφία

Nighteyes → mysticismlover

Συμφωνώ μαζί σου φυσικά. Γενικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία της Ιαπωνίας πιστεύω, όχι μόνο για τις γυναίκες. Είναι πολύ υποκριτική. Σε καμιά 100 χρόνια μπορεί να φτάσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο σ' αυτόν τον τομέα. Εμ γι αυτό όταν ρωτήσαμε την δασκάλα μας γιατί δεν γυρίζει πίσω μας κοίταζε σαν εξωγήινους.:hahaha: Δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι νιώθει πολύ πιο ελεύθερη εδώ. Το έχω ξαναπεί: Τα yaoi πιστεύω ότι δημιουργήθηκαν για να γίνουν πιο δεκτικές οι Γιαπωνέζες στο θέμα του σεξ. Μπορεί να τις θέλουν "αθώες" απ' έξω αλλά στον άλλο τομέα...Εντελώς υποκριτικό. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με την Ιαπωνία γιατί τους θεωρώ σπουδαίους ως λαό. Ούτε θα ήθελα να μείνω εκεί. Για μικρό χρονικό διάστημα ναι, αλλά κυρίως για να φάω όλα αυτά που βλέπουμε.:congrats:Αν δεν ήταν τα anime δεν θα ασχολούμουν καθόλου μαζί τους.Απλά εξαιτίας τους άρχισε να μ' αρέσει η γλώσσα και δημιουργήθηκε αλυσιδωτή αντίδραση.
Μάι 14 2009 22:34
Φωτογραφία

mysticismlover → Matsu

[QUOTE]Παρ'ολα αυτα ειναι αντιεπαγγελματικο να προφασιζεται αρρωστια επειδη δεν της βγηκαν οπως τα ηθελε, και να απογοητευει ακομα και αυτους που τελικα καταφεραν να πανε.[/QUOTE] σου απαντάω εδώ γτ τώρα το δα =] όντως το θεώρησα πολύ αντιεπαγγελματικό και ανεύθυνο το ότι προφασίστηκε ασθένεια. ενώ τη θαύμαζα πολύ σαν performer και σαν καλλιτέχνιδα γενικότερα γτ πίστευα πως έχει μια ποιότητα η μουσική που επέλεγε,από τοτε δεν έχω ξανακούσει σχεδόν καθόλου κομμάτια της. επιπλέον είχαν έρθει πολλά άτομα από επαρχία =/ αυτοί ναι μεν αποζημιώθηκαν για το εισιτήριο της συναυλίας,αλλά τα έξοδα που έκαναν για να έρθουν αθήνα και να πάνε στη συναυλία δεν τους τα επέστρεψε κανείς.
Μάι 14 2009 20:28
Φωτογραφία

mysticismlover → Erisadesu

[QUOTE]έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes)[/QUOTE] σιγά καλέ αφού το είπα σε vm δεν το χω κρυφό =D η αλήθεια είναι ότι μου την έδινε πολύ γιατί τους έκανε όλους ό,τι ήθελε και οι καημένοι δεν είχαν επιλογή παρά να την υπακούσουν.πέρα του ότι το concept του κόσμου που είχε δημιουργήσει αυτή μου φάνηκε λίιιιγο κουλό [βέβαια γούστα είναι αυτά] το Saikano τι πραγματεύεται? ? ?
Μάι 14 2009 20:06
Φωτογραφία

Erisadesu → mysticismlover

έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes) το σαικάνο να προετοιμαστείς ψυχολογικά πριν το δεις.
Μάι 13 2009 21:40
Φωτογραφία

Καλά αυτό για το Saikano δεν το είπα για καλό. Προσωπικά το μίσησα και δεν μου συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο.;) Δεν τα έχω δει αυτά που λες, για την ώρα τα αποφεύγω. Όντως δύσκολο να βρω γυναικείο χαρακτήρα που να μου αρέσει. Στα περισσότερα είναι για ξύλο. Γυναικείοι χαρακτήρες που συμπαθώ εκτός από την Balsa φυσικά την οποία δεν την έχει φτάσει καμιά έως τώρα, είναι ελάχιστοι. Τις περισσότερες απλά τις ανέχομαι.
Μάι 13 2009 18:32
Φωτογραφία

mysticismlover → Nighteyes

γενικά με του γυναικείους χαρακτήρες δεν τα πάω και πολύ καλά =Ρ εκτός από εξαιρέσεις τύπου Balsa. το saikano το έχω στα υπόψιν και θα αρχίσω να το βατεβάζω μόλις κατέβουν οι 47 σειρές που κατεβάζω τώρα =D σε κανά μήνα δλδ ^^ πάντως ενώ μου αρέσουν δυναμικοί χαρακτήρες μισώ τη Haruhi από the melancholy of shizumiya haruhi πχ αν και αγαπώ Matsoka Miu από ichigo mashimaro είμαι κι εγώ παράξενη
Μάι 13 2009 18:02
Φωτογραφία

Οπότε θέλεις να σκοτώσεις όλους τους αδύναμους, άνευ προσωπικότητας, γυναικείους χαρακτήρες.:hahaha: Συμφωνούμε απόλυτα.:drink: Είναι κι άλλοι που έχουν την ίδια άποψη (γυναίκες και άντρες), που σε όλο αυτό δεν εντυπωσιάζονται από την kawaiiness που προσπαθούν να μας πασάρουν από τέτοιους χαρακτήρες. Ρε συ εγώ σε yaoi αν πετύχω κανέναν τέτοιο εκνευρίζομαι δεν θα σπαζόμουν όταν είναι γυναίκες; Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση κάποιου που του αρέσουν τέτοιου είδους χαρακτήρες. Προτιμώ τις tsundere από κάτι τέτοιες. Δείχνουν τουλάχιστον κάποιον δυναμισμό αν και επίσης ηλίθιες οι περισσότερες. (Είμαι περίεργη να ακούσω την άποψη σου για το Saikano.:congrats:)
Μάι 13 2009 17:29
Φωτογραφία

mysticismlover → Vizard_Ioannis

σήμερα θα μαι πάτρα,πέρνα το πρωί από τη σχολή με το νέροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μάι 13 2009 17:06
Φωτογραφία

mysticismlover → kleidokrator

ωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! thnx =] θ μ τ στείλεις msn??????????????????????????
Μάι 13 2009 14:39
Φωτογραφία

kleidokrator → mysticismlover

Κατέβασα το OST του Detroit Metal City
Μάι 13 2009 11:56
Φωτογραφία

mysticismlover → Night Wizard Seal

κι εγώ κάνω εδώ και ένα δίμηνο ^^ είναι αρκετά δύσκολα =/
Μάι 12 2009 16:29