Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → Hanzo

alohaaaa! πώς ήταν η Πράγα ? ^^
Apr 08 2009 13:45
Photo

mysticismlover → Kage

βσκ στ thread δν έκανα προσβλητικά το post :S η ερώτηση μου δεν ήταν για να σας κατηγορήσω.
Apr 07 2009 22:48
Photo

mysticismlover → Kurosaki_Angellust

arigatoooooooooooooooooooooooo τόόόόόσο πολύ <--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> ^^
Apr 06 2009 14:36
Photo

Kurosaki_Angellust → mysticismlover

Soz δεν ειχα δει το ποστ σου, θα εχω το opening στο καραοκε don't worry
Apr 06 2009 12:35
Photo

Bab → mysticismlover

So be it ;) Ο καθένας ας πίνει ό,τι θέλει :D αν και στην πραγματικότητα προτιμώ τσάι :drink: από μπύρες :drinks: Oyashumi!
Apr 02 2009 03:28
Photo

mysticismlover → kleidokrator

δεν πειράζει kleido μου <3 εγώ σ'ευχαριστώ που με σκεφτηκες ^^ :*
Apr 01 2009 23:36
Photo

mysticismlover → Bab

επειδή δεν πίνω μπύρα ν πιούμε martini? =D
Apr 01 2009 23:35
Photo

kleidokrator → mysticismlover

Δυστυχώς για εσένα αυτό ήταν το πιο hardcore yaoi παιχνίδι στα Αγγλικα. Τι να πω και εγώ που δεν έχουν μεταφράσει κανένα yuri ακόμα :(
Apr 01 2009 19:14
Photo

Bab → mysticismlover

Καλημέρα και σε εσένα :drinks: Είναι must να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου στη Γαιοθάλασσα πριν ξεκινήσεις το 4 γιατί κι εγώ στην προβολή πριν 2-3 βδομάδες είχα ξεχάσει πάρα πολλά από την υπόθεση... Ένα άλλο μαγαζάκι με πολλά βιβλία στο υπόγειό του είναι σχεδόν δίπλα στην Πρωτοπορία και λέγεται Μικρό Μοναστηράκι. Αν δεν κάνω λάθος έχει και φθηνά μεταχειρισμένα :kakashithumbup: ΥΓ: Αν είσαι ανάποδη που λες καλημέρα στο τέλος τι να πει κανείς για εμένα που λέει καλημέρα το απόγευμα τσουγκρίζοντας μπύρες :bleh:
Apr 01 2009 17:58
Photo

mysticismlover → Bab

άσχετο αλλά βρήκα το 4ο βιβλίο από το έπος της γαιοθάλασσας =D βσκ τ βρήκα σε άλλο μαγαζι (ένα υπόγειο απέναντι από το nosotros) ^^ he he μόλις διαβάσω 2 βιβλία που διαβάζω αυτή την εποχή και κάνω κι ένα refresh στ υπόλοιπα του έπους θα το αρχίσω =] καλημέρααααα ^^ (έπρεπε να το πω στην αρχή,αλλά είμαι ανάποδη xD)
Apr 01 2009 11:51
Photo

Xa0s → mysticismlover

Και??? Σου αρεσε? Μπλιαχ ηταν Ε?Ε?Ε? Δικιο δεν ειχα???
Apr 01 2009 09:07
Photo

mysticismlover → Xa0s

oniisama ^^ είδα κι εγώ το game =D
Apr 01 2009 00:58
Photo

mysticismlover → Kurosaki_Angellust

παίζει να υπάρχει στο karaoke και το Kirameku Namida Wa Hoshi Ni? opening του Fate Stay Night onegai???????????? (O_#)
Apr 01 2009 00:57
Photo

mysticismlover → kleidokrator

[COLOR=Black]είδα το yaoi game =D βασικά το ήθελα λίγο πιο hardcore =P [χωρίς αίμα αν γίνεται xD] αλλά πλάκα είχε γνκ thanx kleidoooooooooooooooooooooooooooo[/COLOR] [COLOR=Red]<33333333333333[/COLOR]
Mar 31 2009 20:16
Photo

Mercyful → mysticismlover

ναι... πάλι μπερδεύτηκα.... νόμιζα ότι ήταν αυτές τις μέρες...
Mar 31 2009 17:01