Community Status Updates
mysticismlover → Matsu
απλά νομίζω ότι η συζήτηση ξέφυγε πολύ και το thread είχε γεμίσει posts που αφορούσαν τη σχέση [αντιπάθειας] που έχουν κάποια άτομα μεταξύ τους =/
όμως αυτό είναι προσωπικό πιστεύω και κάποια πράγματα δε θα έπρεπε να είναι σε κοινή θέα.
για αυτό και έκανα το συγκεκριμένο post αν και δεν νομίζω να μου δώσουν και πολύ σημασία,αλλά υγεία ^^
May 05 2009 17:40
Matsu → mysticismlover
Ως επι των πλειστων απαντησαν οσοι με τον ενα ή τον αλλο τροπο αναμιχθηκαν στην φαση απο την αρχη. Ο μονος ξεκαρφωτος που συνεχιζει το flame ειναι ο shinji ο οποιος καποιο ζορι τραβαει αλλα δεν εχω καταλαβει τι...
May 05 2009 17:11
mysticismlover → Kirenahana
:blingeye2: aw !!!
εγώ πάλι είδα λίγο K-on και τη μισή ταινία dmc :hehehe:
May 03 2009 14:11
Kirenahana → mysticismlover
κατα πάσα πιθανότητα αυτό ήταν... Εγώ χτες δε την πάλευα παραπάνω. Κοιμήθηκα σα τούβλο όπως γύρισα...
May 03 2009 13:43
mysticismlover → Kirenahana
ohaiyoooooooooooooooooooooooo ^^
χθες κατα τς 2 έφυγε ο G.T.P και κατα τς 3 τ διαλύσαμε κ οι υπόλοιποι =D
περαστικάάάάάάάάάά !!!!!!!!!! να πιεις καυτό τσαγάκι =]
arigato για τις προτάσεις ,νομίζω το άλλο που μου είχες πει είναι το nana
May 03 2009 12:41
Kirenahana → mysticismlover
hello! τι ώρα το διαλύσατε χτες τελικά? Εγώ στο τσακ το πρόλαβα το μετρό... Σήμερα είμαι σε πλήρη αφωνία (&^$&ΚΓΦ^%&^$*#$!!!!! -various profanities). Που να είχε δουλέψει και το καραόκε... λοιπόν λίστα προτάσεων ακολουθεί: Miyavi (des to Itoshii Hito pv prwta), Skip beat (manga) kai to allo to xehasa kai gw...
May 03 2009 10:10
mysticismlover → Satou no Kumo
οκ αυτό για τους λεκέδες δε χρειαζόταν να το μάθω #_#
Apr 30 2009 18:34
Satou no Kumo → mysticismlover
[COLOR=navy]erm εαν θα επρεπε να προσδιορισω το ειδος...κοπρογατο(;)[/COLOR]
[COLOR=navy]χαοχαοχα...παει και ερωτροπει με τις γατες της γειτονιας και γυριζει μετα σπιτι και αφηνει παντου χ***α[/COLOR]
[COLOR=navy]εξαφανιζεται και μια-δυο φορες καθε μηνα:hahaha:[/COLOR]
Apr 30 2009 18:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed