Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ryuji → acid black cherry

[QUOTE]δεν θυμαμαι τωρα ποιος το ειχε πει "[B]πρωτα γινε κυριαρχος του οργανου σου και μετα ...ξεχνα τα ολα και απλα παιξε[/B]" για τη θεωρια και πραξη! η θεωρια παντως εχει πολυ μελετη.[/QUOTE] Αυτό ακριβώς. Να το ταυτίσω με ένα παρόμοιο (και επίκαιρο για μένα:P) γεγονός. Π.χ. όταν οι ποιητές ή οι συγγραφείς συνθέτουν ένα κείμενο, σκέφτονται όλα αυτά που κάνουμε εμείς τώρα στο σχολείο/πανεπιστήμιο (ανάλυση, έβαλε εκεί το ρήμα για την τάδε τεχνική μπλα μπλα ..); ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ!! Υπερβολικό αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! Από την εμπειρία και τον χρόνο ίσα ίσα έρχονται όλες αυτές οι ιδέες. Υ.Γ. ποιος το είπε αυτό πάντως να δεις.. Τον έχω ακουστά, νομίζω ήταν και κρουστός αλλά μου διαφεύγει τώρα.
Sep 24 2010 22:25
Photo

acid black cherry → Ryuji

βασικα σπανια θα δεις στη τζαζ συνχορδιες χωρις αλλιωση και αυτο γιατι κατα βαση για να τονισεις μια κλιμακα και να δωσει το χρωμα της χρησιμοποιουν τα ακορντα που προκυπτουν απο την κλιμακα αλλιωνοντας με νοτες που βρισκονται μεσα σε αυτην! αν τωρα μπορεις να "σπασεις" την κλιμακα μεσα στη μελοδια η τον αυτοσχεδιασμο τοτε εχεις ατελειωτες επιλογες και επειδη στη τζαζ δεν ειναι απαραιτητο να εισαι παντα "μεσα" υπαρχουν καποιοι τροποι προσεγγισης της μελωδιας η της αρμονιας χρησιμοποιοντας τις "αρσεις" και τις "θεσεις" , τη χρωμματικη προσεγγιση μπλα μπλα μπλα δεν θυμαμαι τωρα ποιος το ειχε πει "πρωτα γινε κυριαρχος του οργανου σου και μετα ...ξεχνα τα ολα και απλα παιξε" για τη θεωρια και πραξη! η θεωρια παντως εχει πολυ μελετη.
Sep 24 2010 22:01
Photo

Oh ευχαριστώ πολύ έχει άπειρο υλικό στο βιβλίο !! Όπως λες θα δω το βασικό αρχικά και μετά οι αυτοσχεδιασμοί έρχονται! Για τις 5ες και 7ες οπυ λες, όντως έχω προσέξει ότι χρησιμοποιούνται πάρα πολύ γενικά στην τζαζ.
Sep 24 2010 21:30
Photo

βασικα ενα attachment ηταν που εβαλα το λινκ γιατι δεν δινει δυνατοτητα αμεσης επισυναψης στο vm τεσπα δες [URL="http://www.scribd.com/doc/7545374/The-Real-Book-vol-1-5th-edition"]εδω [/URL] η κατεβασε το απο εδω [URL="http://asaha.com/ebook/zNjAwODU-/The-Real-Book-Of-Jazz-Volume-1.pdf"]the real book vol1[/URL]
Sep 24 2010 21:17
Photo

Οκ ευχαριστώ το δοκιμάζω για τις συγχορδίες! Το λινκ δεν μου ανοίγει :/
Sep 24 2010 21:01
Photo

και για τις συνχορδιες που ειπες ειναι Fm7 Bbm7 Cm7 x2 μολις κουρδισα την κιθαρα οποτε θα παιξω και καμια μπλουζια μετα απο τοσο καιρο:D
Sep 24 2010 20:45
Photo

για δες αυτη την παρτιτουρα που ξεθαψα [url]http://www.anime.gr/forums/attachment.php?attachmentid=2518&d=1285352655[/url] και αυτος ειναι ο βασικος σκελετος του κομματιου του M.Santamaria απο κει και περα βεβαια οπως γνωριζεις ολοι βαζουν το δικο τους χρωμα! ακομα δηλαδη και οι συγχορδιες που αναφερονται μπορει να εχουν διαφορες αλλοιωσεις (παντα να δοκιμαζεις ελλατωμενες πεμπτες αυξημενες εβδομες η εννατες κλπ) αρκει να ταιριαζει το αποτελεσμα! αλλα εξοικειωσου πρωτα με τον βασικο σκελετο.
Sep 24 2010 20:32
Photo

Χυνω ΟΜΟ αχχ τι κάνω !! xD Πετυχημένο! Άσχετο, αλλά επειδή μου είχες πει ότι ασχολείσαι με μουσική, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις σε [URL="http://www.youtube.com/watch?v=TKA7Jm8BB_w"]αυτό[/URL]; Προσπαθώ να βρω τις 2 συγχορδίες στο 1:16 - 1:20. Μετά από πολύ ώρα κατέληξα σε Φα, Λα b, Ντο και Φα, Σι b , Ρε
Sep 24 2010 19:46
Photo

μα φυσικα ειναι το καλυτερο αφου ειχε το αυθεντικο στοιχειο της αναπαραστασης! και τι αναπαρασταση, ειδηκα εκει που χυνει το ομο και του βαζει τις φωνες:laugh: και η εμφανηση του οττο:rofl: δευτερο καλυτερο ειναι η ρουκετα! αλλα βιντεο που απλα βριζουν δεν μου αρεσουν καθολου! παω στο youtube να τα ξαναδω χιχιχι!
Sep 24 2010 19:23
Photo

Πολύ επεισοδιακός τρόπος να ξεκινήσεις :laugh:! Κρασάκι του τσου τι μου θύμησες! Πολύ καλή δουλειά κάναν όμως οι άτιμοι, πιστεύω καλύτερο απ' όλα τα υπόλοιπα.
Sep 24 2010 19:02
Photo

acid black cherry → Boby-chan

καλημερα! μπορεις να πας και πιο νωρις αλλα δεν ειναι αναγκη να πας πιο νωρις απο 12 παρα 10 ας πουμε, γιατι οι αιθουσες θα ανοιξουν στις 12 και οπως εγραψα αναγκαστικα θα περιμενεις 1,5ωρα που θα τη βγαλεις με κουβεντουλα με τους τριγυρο! απο την αλλη μονο χρονο εχεις να χασεις και τιποτα αλλο, αν πας με καποιο φιλαρακι παρτε και ενα καφεδακι και αραξτε οσο θελετε. καλη αρχη, καλωσηλθες στην Ιαπωνικη γλωσσα και στο φορουμ!
Sep 21 2010 10:09
Photo

meidei → acid black cherry

Α, το είδα κι εγώ κάπου αυτό το βιβλίο. Will download again.
Sep 20 2010 21:15
Photo

acid black cherry → meidei

εγω το 穴 δεν το ηξερα και ως ケツ αλλα... οσο ζει κανεις μαθαινει:hehe: καποια στιγμη ειχα κατεβασει το [URL="http://nihongo-dekimasu.blogspot.com/2008/05/dirty-japanese-everyday-slang-ebook.html"]dirty japanese[/URL] ευκαιρια να του ξαναριξω μια ματια:D
Sep 20 2010 21:12
Photo

meidei → acid black cherry

Το υιοθέτησε τελικά η Χάρουκο στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, απ' ότι κατάλαβα. Για να πω την αλήθεια όμως, το μυαλό μου όταν είδα το ana-san πήγε στην [I]Ketsu[/I]no [I]Ana[/I] από το Γκιντάμα :D
Sep 20 2010 18:26
Photo

acid black cherry → meidei

οπως ελεγε και ο Bob στο nihonjin 大穴 大穴 Big Hole!
Sep 18 2010 23:31